Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
exkazer pisze:Jak zdobędziesz w tej JAP "demówce" 50lv to ci pogratuluje i uznam ze jestes guru nad gurami,co ty na to?
No dokładnie. Też nie rozumiem. Ktokolwiek gra (czy w demo czy już w całe) w wersje japońską bez jakiejkolwiek znajomości jezyka jest dla mnie masochistą. Wydajecie kasę na grę, której w ogóle nie rozumiecie, gracie na czuja po to, aby i tak za jakiś czas kupic wersję angielską, a potem narzekacie, ze nie macie kasy na gry, konsole etc. I to mnie najbardziej zastanawia. Mam gdzies czyjś 50 level, bo jak się spytam "ale o co chodzi w tej grze" to mi nic sensownego nie odpowie, bo nabił ten 50 level wciskając ciągle "X" i wybierając komendy "przypadkowo" (no a potem kojarząc "a ten znaczek, daje to"). To nie jest angielski, gdzie coś takiego nauczy języka. Dlatego imo nie ma się czym chwalić.TomajS pisze:Btw: a co to ma do rzeczy (lol)

Taa... Zgadzam się... A doszlam do wniosku, ze nie bede grac w japoniaka... jestem na samym poczatku I nie zamierzam grac dalej... Jakos... Nie bawi mnie granie w gre wlasnie, ktorej nie rozumiem... Chociaz... są wyjątki..
Ale żadnej zabawy nie ma przy tym... tylko tyle co sie popatrzy.. a co to da, jak sie nie rozumie fabuly?? no wlasnie...
Kod: Zaznacz cały
w tym miescie

"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
Więcej wiary i fanatyzmu,to zawsze się znajdzie cośKermi pisze: Ale żadnej zabawy nie ma przy tym... tylko tyle co sie popatrzy.. a co to da, jak sie nie rozumie fabuly?? no wlasnie...

OPIS Dialogów jakby ktoś chciał,stale aktualizowany:
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file ... _trans.txt
No ja juz mam 11 lewel i kolezanke w druzynie :D. Calkiem ciekawy system walki
no i bardzo duzo broni ,mam własnie łuk a kolezanka ma pistolet :D. Mozna na odległosc walczyc i uciekac ze nawet cie niedrasnie przeciwnik :D. Białą i czarną magie mam juz opanowaną w pierwszym lewelu :D jak narazie daje rade ale jak juz zszedlem do jaskini i zaatakowały mnie zielone galaretki to było trudno
rzeba magią walczyc .wlasnie ide do miasta pokupowac jakies czary :D trzymajcie sie elo

- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Jakas plotka, pierwsze slysze o takich bossach. A Break Damage limmit z tego co wiem to nie ma, mozna tylko zadac wiekszy dmg chainujac Mist Knacksy.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
- Go Go Yubari
- Ifrit