Final Fantasy XII

Najnowsza i zarazem ostatnia część serii na konsolę PS2

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Jak mi dasz taką demówkę to pogadamy^^
Btw: a co to ma do rzeczy (lol)
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

exkazer pisze:Jak zdobędziesz w tej JAP "demówce" 50lv to ci pogratuluje i uznam ze jestes guru nad gurami,co ty na to?
TomajS pisze:Btw: a co to ma do rzeczy (lol)
No dokładnie. Też nie rozumiem. Ktokolwiek gra (czy w demo czy już w całe) w wersje japońską bez jakiejkolwiek znajomości jezyka jest dla mnie masochistą. Wydajecie kasę na grę, której w ogóle nie rozumiecie, gracie na czuja po to, aby i tak za jakiś czas kupic wersję angielską, a potem narzekacie, ze nie macie kasy na gry, konsole etc. I to mnie najbardziej zastanawia. Mam gdzies czyjś 50 level, bo jak się spytam "ale o co chodzi w tej grze" to mi nic sensownego nie odpowie, bo nabił ten 50 level wciskając ciągle "X" i wybierając komendy "przypadkowo" (no a potem kojarząc "a ten znaczek, daje to"). To nie jest angielski, gdzie coś takiego nauczy języka. Dlatego imo nie ma się czym chwalić. :roll:
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Taa... Zgadzam się... A doszlam do wniosku, ze nie bede grac w japoniaka... jestem na samym poczatku

Kod: Zaznacz cały

w tym miescie
I nie zamierzam grac dalej... Jakos... Nie bawi mnie granie w gre wlasnie, ktorej nie rozumiem... Chociaz... są wyjątki.. ;) Ale żadnej zabawy nie ma przy tym... tylko tyle co sie popatrzy.. a co to da, jak sie nie rozumie fabuly?? no wlasnie...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
exkazer

Post autor: exkazer »

Kermi pisze: Ale żadnej zabawy nie ma przy tym... tylko tyle co sie popatrzy.. a co to da, jak sie nie rozumie fabuly?? no wlasnie...
Więcej wiary i fanatyzmu,to zawsze się znajdzie coś ;)

OPIS Dialogów jakby ktoś chciał,stale aktualizowany:
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file ... _trans.txt
Awatar użytkownika
hunkPL
Kupo!
Kupo!

Post autor: hunkPL »

No ja juz mam 11 lewel i kolezanke w druzynie :D. Calkiem ciekawy system walki :) no i bardzo duzo broni ,mam własnie łuk a kolezanka ma pistolet :D. Mozna na odległosc walczyc i uciekac ze nawet cie niedrasnie przeciwnik :D. Białą i czarną magie mam juz opanowaną w pierwszym lewelu :D jak narazie daje rade ale jak juz zszedlem do jaskini i zaatakowały mnie zielone galaretki to było trudno :/ rzeba magią walczyc .wlasnie ide do miasta pokupowac jakies czary :D trzymajcie sie elo
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Ale... z tego co ja gralam, to nawet jak sobie lazilam, to oni do mnie podbiegali i we mnie uderzali, wiec... ale niewazne..
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Kermi pisze:to nawet jak sobie lazilam, to oni do mnie podbiegali i we mnie uderzali, wiec
Aggro ^^' No cóż. Jak jest tak jak w FFXI, to nie unikniesz aggro. Za silny mobek, za słabe party i aggro murowane. Lol. Ciekawe czy jest opcja "check"...no powinna być...
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

W FFXII poprostu pewne moby maja aggro a inne nie. Niezaleznie od levelu. Poznac mozna po kolorze imienia przy wyswietlanym info.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

aggro?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Aggressive. ;) Znaczy atakuje, bo lubi i jak mu sie napatoczysz ze słaba drużyną, to masz w plecy ^^'
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

slyszalem pare informacji o bossach,ale oczywiscie nie wiem ile w tym prawdy...podobno Omega Weapon ma miec 20 mln HP...a najwiekszy boss podobno ma okolo 50 mln :shock:

ktos cos slyszal na ten temat??jesli to prawda to powodzenia zycze bez Break Damage Limit...
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Ja bym sie ucieszył,gdy by to była prawda.Coś by sie działo :grin:
A co do break damage limit,to bez niego też można,ale wtedy walka by trwała a 5 godz. :?: :lol:
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Jakas plotka, pierwsze slysze o takich bossach. A Break Damage limmit z tego co wiem to nie ma, mozna tylko zadac wiekszy dmg chainujac Mist Knacksy.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

bossowie sa naprawde,dalem linka w temacie o FF XII w newsach do krotkiego video gdzie jest Ultima,Omega i jeszcze jakis jeden...ale czy maja tyle HP to juz inna para kaloszy
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Shimon pisze:bossowie sa naprawde
No to chyba normalne. Zawsze byli, są i będą >>' Omega i Ultima Weapon to standard jak chocobo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XII”