Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
faktycznie straszne ale zazwyczaj takie potworki były zbyt wolne a z resztą ja tam nigdy nie obrywałem zbytnio. po prostu miałem tylko 11 ucieczek z walki (tylko po to by mieć limita dla Aeris :D) tak to nie zwiewałem - Zazwyczaj jak dochodziłem do tego statku to moje postacie miały już po 9999 hp ( z lekką pomocą HP Plus i EXP Plus) Co do potworów to :Izrail pisze:Straszne...andchaos pisze:Slap potrafił zabrać nawet 4000 HP.
FF7 : Gargulce mnie wkurzały z tym l4suicide czy jak to szło ale słabe były Ewentualnie weapony były trrudne (ruby,emerald ) oczywiscie jak się nie miało KotR.
Ogólnie w siódemce nic zbytnio nie sprawiało mi problemów wiec trudno mi sie wypowiedzieć
FF8 : nie przeszedłem wiec się nie wypowiadam
FF9 : tu jak wszyscy - Yany
Cloud_th pisze:faktycznie straszne ale zazwyczaj takie potworki były zbyt wolne a z resztą ja tam nigdy nie obrywałem zbytnio
Tylko jak ci puści confusion i jedną postać zbaije, to moze być gorąco ( pamiętam jak nabiłem 78 Speed Source i przegrałem własnie przez confusion - Cloud wybił wszystkich łącznie z sobą ns końcu ).
FF XII W trakcie katowania
Elektrodek jesteś na forum trzy miesice a nie wiesz że istnieje cos takiego jak HELP i OPIS na krypcie,tam wszystko jest,tylko trzeba ruszyc d....o i poszukac to nie boliElektrodek pisze:A z jakiego potwora mozna dostać DArk Matter(czy jakoś tak[mały offtop, sorki])

P.S. Nie odpisywac na tego posta,nie usuwać go,nie cytować i edytować,wszelkie prawa zastrzezone.
KONIEC Z OFF-TOPEM
Elektrodek Na Krypcie jest opis do Monster Areny,być moze nie są to najbardziej optymalne taktyki,może masz własne lepsze,ale na nich przeszedłem MA dwa razy i jakoś nie miałem wiekszych problemów,wiec zajrzyj napierw do opisu zamiast pisac na forum.
P.S. Jeśli jakaś taktyka była nieskuteczna,to może jest to moja wina lub to że pisałem to na podstawie wersji NTSC,choć to akurat ma mało do znaczenia ( o ile wogóle ma znaczenie )
P.S. Jeśli jakaś taktyka była nieskuteczna,to może jest to moja wina lub to że pisałem to na podstawie wersji NTSC,choć to akurat ma mało do znaczenia ( o ile wogóle ma znaczenie )