Jedno się z drugim wiąże- jeśli spędza sie czas na levelowaniu postaci, to jest go pod dostatkiem także na uzbieraniu najsilniejszych czrów do junctionowania.Erelen_Galakar pisze:Zapomniałaś, że poza wysokim poziomem potrzebny jest jeszcze wysoki str i vit, wtedy nie ma wroga nie do pokonania
Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
Steel Curtain można też zdobyć w Chocobo World. Już jakiś czas temu zauważyłam, że pojawiają się przedmioty, których nie ma u nas w dziale na liście i co ciekawe, poszłam porównać swoją listę z GameFaqsem i tam ich też nie było na wykazach(m. in Healing Ring, Moon i Glow Curtain, Knight's Code, Power Generator, Royal Crown, Adamantine, Hyper Wrist, Gaea's Ring, Med Kit i kilka innych). Dziś chyba skończę ostatnie 3 z 8 krzyżówek Chocobo w FF 7, uaktualnie dział i wezmę się za CW.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Enc-None działa DSRC, jeżeli w drużynie nie ma Zella - wtedy na całym obiekcie nikt nie ma parwa was zaatakować. Natomiast było wałkowane już kilkukrotnie w Helpie, że gdy Zell jest w drużynie wtedy nie tzreba 4 RSP na otwozrenie drzwi(Zell sam otworzy), ale za to Enc-None nie działa.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
na początku może być ciężko - zwłaszcza jak Wakka nie ma dużego powera. Jak z nim walczyłem pierwszy raz to go nawaliłem, schował się do skorupy - i ZONK, bo nie miałem takiej siły przebicia żeby go zabić, a on za dużo sobie leczył.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...