Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Erelen_Galakar pisze:Zapomniałaś, że poza wysokim poziomem potrzebny jest jeszcze wysoki str i vit, wtedy nie ma wroga nie do pokonania
Jedno się z drugim wiąże- jeśli spędza sie czas na levelowaniu postaci, to jest go pod dostatkiem także na uzbieraniu najsilniejszych czrów do junctionowania.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Po co junctować :) Ja ostatnio nie używam dla najsilniejszych bohaterów wogóle GF-ów. Walka ciekawsza :)

[ Dodano: Pią 25 Lut, 2005 ]
Z wyjątkiem jednego, który ma wyuczone Ribbon :)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Steel Curtain można też zdobyć w Chocobo World. Już jakiś czas temu zauważyłam, że pojawiają się przedmioty, których nie ma u nas w dziale na liście i co ciekawe, poszłam porównać swoją listę z GameFaqsem i tam ich też nie było na wykazach(m. in Healing Ring, Moon i Glow Curtain, Knight's Code, Power Generator, Royal Crown, Adamantine, Hyper Wrist, Gaea's Ring, Med Kit i kilka innych). Dziś chyba skończę ostatnie 3 z 8 krzyżówek Chocobo w FF 7, uaktualnie dział i wezmę się za CW.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Dyzio

Post autor: Dyzio »

jak to nie można jak ja schodze do Ultimy Squall ma Enc-none i z nikim jakoś nie walcze z żadnym potworem
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Początkowo tak jest, potem już nie działa, wiem po sprawdzałem. Enc-None działa do pierwszego sava od momentu gdy nie trzeba rozdzielać materii.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Enc-None nie działa odkąd zejdziesz do Deep Sea Deposit.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Darios

Post autor: Darios »

Enc-None nie działa odkąd zejdziesz do Deep Sea Deposit.
Nawet jak wracałem do góry to nic mnie nie atakowało. :?
Dyzio

mi tak samo nic mnie nie atakowało mam save nawet u mnie Squall miał Diablosa i Enc-none może od tego to zależy
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Enc-None działa DSRC, jeżeli w drużynie nie ma Zella - wtedy na całym obiekcie nikt nie ma parwa was zaatakować. Natomiast było wałkowane już kilkukrotnie w Helpie, że gdy Zell jest w drużynie wtedy nie tzreba 4 RSP na otwozrenie drzwi(Zell sam otworzy), ale za to Enc-None nie działa.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

ale jajca a ja o tym nie wiedzialam no naszczescie nie mialam nigdy zella w druzynie
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Dyzio

a ja miałem ale nie kazałem mu maszynki otwierać a raz kazałem :P nawet o tym nie wiedziałem ( albo zapomniałem ) bo wtedy kiedy grałem poraz pierwszy to było tak 2 i pół roku temu to bez opisów i nie miałem neta ale jednak doszedłem :D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

ej a tam jak sie pomyli to trzeba wpisywac jeszcze raz gre czy mozna wyjsc i wejsc i wszystko bedzie od poczatku?? (chodzi mi o punkty energii)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Darios

Post autor: Darios »

Można wyjść i wejść. Musisz jeszcze raz podejść do maszymy na 1 poziomie.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

z tego co czytalem to pare osob mialo problem z Neslugiem,na innych forach zreszta tez...naczytalem sie o nim tyle,ze az sie balem...postanowilem z nim zawalczyc i......
......zginal w 2 minuty :shock:
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

na początku może być ciężko - zwłaszcza jak Wakka nie ma dużego powera. Jak z nim walczyłem pierwszy raz to go nawaliłem, schował się do skorupy - i ZONK, bo nie miałem takiej siły przebicia żeby go zabić, a on za dużo sobie leczył.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”