Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia
Moderator: Moderatorzy
Podpisuje się pod tym. Kiedyś mojej matce wpadło do głowy żeby coś takiego zrobić ze śmietaną i czymś tam, i myślała że ktoś to zje ( i jedli wszyscy oprócz mnie :] )Izrail pisze:O rany... Szpinak jest koszmarny. Taka papka w zgniło zielonym kolorze... fuj, fuj, fuj...
Rosołek - my love :DIzrail pisze:Nie ma to jak gorący rosołek na rozgrzanie
Wole z grzybami (ew. kapustą i grzybami) albo mięchem (a najlepiej wszystko na raz - świetne śą). Koniecznie barszczyk do krokietów - z dużą dawką pieprzuWakizashi pisze:Jeśli ktoś kiedyś jadł prawdziwe, domowe krokiety z kapustą, to wie, co dobre

tez nie przepadam...o inka..omg,tego pic nie idzie!!!Spewak pisze:Eh Kawa! ani to dobre ani skuteczne:/
jesli mam byc szcera nie wiem kiedy pilam w ogole kawe,sam zapach doprowadza moj nos do 'wrzenia' ^^
uwielbiam,sosy dolmio rox-w sumie jeden z <nie>licznych obiadow ktore umie zrobicIzrail pisze:Spaghetti to jest coś

czy ja wiem czy fajnie..pozniej wszystko jest takie gumowe...ja mikrofalowki uzywam tylko do rozmrazania i robienia popcornuBoni pisze:Zapomniałem powiedzieć że ostatnim naszym dobytkiem stała sie kuchenka mikrofalowe. Fajne to jestA kanapki sie w tym fajnie rob

:] u mnie jest staly doplyw tego,jak i innych niemeickich smakolykow...heh..ale nie cierpie mietyBoni pisze:Kiedyś braciak z Niemiec mi przysyłał takie cieniutkie czekoladowe listeczki czekolady z nadzieniem miętowym. Na prawdę smaczne, nie te grybe warstwy mięty napchane i twarda, ale takie no inne poprostu, fajne to było

precz z rosolem!:]Izrail pisze:Nie ma to jak gorący rosołek na rozgrzanie
wegeterianizm da best ;]Zeratul pisze:KIEŁBASA - propably the best food on the world.
te camemberty...mhhmMooshie pisze:serek...hmmm z patelni ^^

rotfl..jak latwo w dzisiejszych czsach o smiech356Warlock pisze:muszę na coś umrzeć ... bo tak bez przyczyny to lipa ...

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Popcorn w miktfalówce? Ot, tak?Garnet pisze:czy ja wiem czy fajnie..pozniej wszystko jest takie gumowe...ja mikrofalowki uzywam tylko do rozmrazania i robienia popcornuw innych wypadkach tylko piekarnik,gdzy z mikroweli wyjdzie ci cosik gumowego:]
Z mlekiem inka jest dobraGarnet pisze: tez nie przepadam...o inka..omg,tego pic nie idzie!!!

Takim to dobrze ;]Garnet pisze:u mnie jest staly doplyw tego,jak i innych niemeickich smakolykow..
Kłamiesz. Widać że Ci się uszy trzęsą.Garnet pisze:precz z rosolem!:]

glamorous vamp
Garnet napisała:
ja przy nich jestem malutki ... (może to dlatego że nie jadam dżemu z marchwi :D
)
Garnet napisała:
Bogate źródło witamin!!!A ty chcesz się go pozbywać ze swego menu ... a przecież niechesz nosić łańcuszków srebrnych po kieszeniach ,żeby cię wiatr nie zwiał na drzewo :D
Granet napisała:
:D
... tak zdecydowanie o smiech jest bardzo łatwo ... wystarczy popatrzeć na polityków...rotfl..jak latwo w dzisiejszych czsach o smiech< oo..juz dawno nie uzywalam mojego motto ^^>

Garnet napisała:
...hmmm, ta akuratprecz z rosolem!:]

Granet napisała:
...jeśli prowadzisz faktycznie ten styl życia ...spoko ... ja nic do niego nie mam ...ale ...czy dużo "jednak" nosisz tych łąńcuszków w kieszeniwegeterianizm da best ;]

Ja czasem sobie ser roztapiam, a ostatnio pity w tym piekę, (Mniam! :D) ale kukurydza? Gdy ja robię kukurydzę to ziarenka na górze nawet nie pękają, a te na dole się przypalają.Garnet pisze:ja mikrofalowki uzywam tylko do rozmrazania i robienia popcornu![]()

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats