Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Wakizashi

Post autor: Wakizashi »

Jeśli ktoś kiedyś jadł prawdziwe, domowe krokiety z kapustą, to wie, co dobre :D
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Izrail pisze:O rany... Szpinak jest koszmarny. Taka papka w zgniło zielonym kolorze... fuj, fuj, fuj...
Podpisuje się pod tym. Kiedyś mojej matce wpadło do głowy żeby coś takiego zrobić ze śmietaną i czymś tam, i myślała że ktoś to zje ( i jedli wszyscy oprócz mnie :] )
Izrail pisze:Nie ma to jak gorący rosołek na rozgrzanie
Rosołek - my love :D
Wakizashi pisze:Jeśli ktoś kiedyś jadł prawdziwe, domowe krokiety z kapustą, to wie, co dobre
Wole z grzybami (ew. kapustą i grzybami) albo mięchem (a najlepiej wszystko na raz - świetne śą). Koniecznie barszczyk do krokietów - z dużą dawką pieprzu ;)
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

KIEŁBASA - propably the best food on the world.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Mooshie

Post autor: Mooshie »

^^' odważne stwierdzenie :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Nie przepadam za taką zwykłą kiełbasą. Samo słowo "kiełbasa" mnie mierzi do szpiku kości. Preferuję bardziej wyszukane produkty spod znaku zadźganego prosiaczka.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Taka grillowana może być :] Ale najlepsze są cienkie i białe podpieczone z keczupem zagryzane chlebusiem :> Takich to można jeść i jeść... :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ja strasznie nie lubię wszelkich kiełbas. Nic nie przebije sera :P Właśnie rozkoszowałem się kanapkami z serem i sosem chilli.
Mooshie

Post autor: Mooshie »

serek...hmmm z patelni ^^
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

...Hmmm zdrowy styl życia powiadacie ... ???Nie ma to jak mięcho z grilla i piwo ... :twisted: ...w końcu co się będe ... muszę na coś umrzeć ... bo tak bez przyczyny to lipa ... :evil:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Spewak pisze:Eh Kawa! ani to dobre ani skuteczne:/
tez nie przepadam...o inka..omg,tego pic nie idzie!!!

jesli mam byc szcera nie wiem kiedy pilam w ogole kawe,sam zapach doprowadza moj nos do 'wrzenia' ^^

Izrail pisze:Spaghetti to jest coś
uwielbiam,sosy dolmio rox-w sumie jeden z <nie>licznych obiadow ktore umie zrobic :lol:

Boni pisze:Zapomniałem powiedzieć że ostatnim naszym dobytkiem stała sie kuchenka mikrofalowe. Fajne to jest XD A kanapki sie w tym fajnie rob
czy ja wiem czy fajnie..pozniej wszystko jest takie gumowe...ja mikrofalowki uzywam tylko do rozmrazania i robienia popcornu XD w innych wypadkach tylko piekarnik,gdzy z mikroweli wyjdzie ci cosik gumowego:]

Boni pisze:Kiedyś braciak z Niemiec mi przysyłał takie cieniutkie czekoladowe listeczki czekolady z nadzieniem miętowym. Na prawdę smaczne, nie te grybe warstwy mięty napchane i twarda, ale takie no inne poprostu, fajne to było
:] u mnie jest staly doplyw tego,jak i innych niemeickich smakolykow...heh..ale nie cierpie miety :/

Izrail pisze:Nie ma to jak gorący rosołek na rozgrzanie
precz z rosolem!:]

Zeratul pisze:KIEŁBASA - propably the best food on the world.
wegeterianizm da best ;]

Mooshie pisze:serek...hmmm z patelni ^^
te camemberty...mhhm :)

356Warlock pisze:muszę na coś umrzeć ... bo tak bez przyczyny to lipa ...
rotfl..jak latwo w dzisiejszych czsach o smiech XD < oo..juz dawno nie uzywalam mojego motto ^^>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:czy ja wiem czy fajnie..pozniej wszystko jest takie gumowe...ja mikrofalowki uzywam tylko do rozmrazania i robienia popcornu XD w innych wypadkach tylko piekarnik,gdzy z mikroweli wyjdzie ci cosik gumowego:]
Popcorn w miktfalówce? Ot, tak?

Garnet pisze: tez nie przepadam...o inka..omg,tego pic nie idzie!!!
Z mlekiem inka jest dobra :P
Garnet pisze:u mnie jest staly doplyw tego,jak i innych niemeickich smakolykow..
Takim to dobrze ;]

Garnet pisze:precz z rosolem!:]
Kłamiesz. Widać że Ci się uszy trzęsą. :lol:
glamorous vamp
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

Garnet napisała:
rotfl..jak latwo w dzisiejszych czsach o smiech XD < oo..juz dawno nie uzywalam mojego motto ^^>
... tak zdecydowanie o smiech jest bardzo łatwo ... wystarczy popatrzeć na polityków... :wink: ja przy nich jestem malutki ... (może to dlatego że nie jadam dżemu z marchwi :D :?: )
Garnet napisała:
precz z rosolem!:]
...hmmm, ta akurat :P Bogate źródło witamin!!!A ty chcesz się go pozbywać ze swego menu ... a przecież niechesz nosić łańcuszków srebrnych po kieszeniach ,żeby cię wiatr nie zwiał na drzewo :D :wink:
Granet napisała:
wegeterianizm da best ;]
...jeśli prowadzisz faktycznie ten styl życia ...spoko ... ja nic do niego nie mam ...ale ...czy dużo "jednak" nosisz tych łąńcuszków w kieszeni :P :D
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Garnet pisze:wegeterianizm da best ;]
Wegetarianizm nie jest naturalny, a co za tym idzie nie jest zdrowy. Wegetarianami nie powinni być ludzie poniżej 25 roku życia, gdyż jeszcze potrzebują składników zawartych w mięsie.
A rosołek jest dobry na wszystko :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet o ile mi wiadomo pije krew, a w diecie wegetariańskiej krwi nie wolno pić. ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Garnet pisze:ja mikrofalowki uzywam tylko do rozmrazania i robienia popcornu XD
Ja czasem sobie ser roztapiam, a ostatnio pity w tym piekę, (Mniam! :D) ale kukurydza? Gdy ja robię kukurydzę to ziarenka na górze nawet nie pękają, a te na dole się przypalają. :/
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”