Offtopiczalnia część 3

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Re: Offtopiczalnia część 3

Post autor: Go Go Yubari »

Nie, ale kilka lat temu próbowałam obejrzeć Sailorki z lat 90 i miałam ochotę pochlastać się widelcem. Człowiek to miał większą tolerancję na Usagi, jak miał 12 lat...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Niektóre serie trzeba porzucić i nie wracać, dla własnego spokoju.

Niedawno sobie odświeżyłam Advent Children i zdziwiło mnie jaki ten film jest chaotycznie zmontowany i kiepski narracyjnie. Sporo mam do AC sentymentu więc nie zepsuło mi to frajdy z oglądania ale wow, lepiej miec różowe okulary i dobry nastrój jak się odgrzebuje stare filmy.
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ivy pisze: pn 16 mar, 2026 12:55 A propos dziesiątki - od dawna noszę się z zamiarem przejścia FFX
A daj znać, chętnie bym popatrzył na shareplay i powspominał.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ivy pisze: pn 16 mar, 2026 14:33 Wracacie kiedyś to klasyka i wasze opinie zmieniają się o180 stopni?
Final Fantasy XIII
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Parówki
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ocaj, Yt Ulibed pisze: ndz 25 mar, 2018 19:55
Stalker Lightning pisze: Na Deviantach miałeś kiedyś avka, swoje zdjęcie z papierową torbą na głowie z wyciętymi dziurkami na oczy. Ja nawet sobie też ustawiłem na D profil, tyle że lusterko, żebyśmy się nie mieszali. Pamiętasz?
AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kompletnie zapomniałem ;p
Sorry za offtop, ale tylko tu tutaj wrzucę: https://drive.google.com/uc?export=view ... ptoeAbQ1Wd

Chyba nie da się zmusić phpBB, by wkleił zdjęcia z Google Drive / Photos do posta ;p
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jprdl, pamiętam. 😆
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Go Go Yubari pisze: pn 16 mar, 2026 14:41 Nie, ale kilka lat temu próbowałam obejrzeć Sailorki z lat 90 i miałam ochotę pochlastać się widelcem. Człowiek to miał większą tolerancję na Usagi, jak miał 12 lat...
Mi ostatnio sąsiad ściągnął... znaczy się, pożyczył, wszystkie odcinki w wersji PL, bo chciałem młodej puścić (5 lat wtedy miała). Ma to ciągle swój urok, ale tak, czasami się człowiek chciał pochlastać. I byłem zawsze przekonany, że to Czubówna podkładała głos, a okazało się, że jednak nie. Jakąś inna babka...

Inna sprawa, że tam były takie sceny, że się dzieciom nie powinno jednak tego puszczać:D No ale ile my mieliśmy lat, jak to leciało w TV? Ja jakoś podobnie. I co, wyrosłem na człowieka! :>
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jaco pisze: pn 16 mar, 2026 19:29
Go Go Yubari pisze: pn 16 mar, 2026 14:41 Nie, ale kilka lat temu próbowałam obejrzeć Sailorki z lat 90 i miałam ochotę pochlastać się widelcem. Człowiek to miał większą tolerancję na Usagi, jak miał 12 lat...
Mi ostatnio sąsiad ściągnął... znaczy się, pożyczył, wszystkie odcinki w wersji PL, bo chciałem młodej puścić (5 lat wtedy miała). Ma to ciągle swój urok, ale tak, czasami się człowiek chciał pochlastać. I byłem zawsze przekonany, że to Czubówna podkładała głos, a okazało się, że jednak nie. Jakąś inna babka...

Inna sprawa, że tam były takie sceny, że się dzieciom nie powinno jednak tego puszczać:D No ale ile my mieliśmy lat, jak to leciało w TV? Ja jakoś podobnie. I co, wyrosłem na człowieka! :>
Dzieciaki wychowane na Tygrysiej Masce, nic nam nie straszne! *poza boomerami*
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

O to to to to
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro