Offtopiczalnia część 3
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

Re: Offtopiczalnia część 3
Nie, ale kilka lat temu próbowałam obejrzeć Sailorki z lat 90 i miałam ochotę pochlastać się widelcem. Człowiek to miał większą tolerancję na Usagi, jak miał 12 lat...
Niektóre serie trzeba porzucić i nie wracać, dla własnego spokoju.
Niedawno sobie odświeżyłam Advent Children i zdziwiło mnie jaki ten film jest chaotycznie zmontowany i kiepski narracyjnie. Sporo mam do AC sentymentu więc nie zepsuło mi to frajdy z oglądania ale wow, lepiej miec różowe okulary i dobry nastrój jak się odgrzebuje stare filmy.
Niedawno sobie odświeżyłam Advent Children i zdziwiło mnie jaki ten film jest chaotycznie zmontowany i kiepski narracyjnie. Sporo mam do AC sentymentu więc nie zepsuło mi to frajdy z oglądania ale wow, lepiej miec różowe okulary i dobry nastrój jak się odgrzebuje stare filmy.
- Nienormalny_PS2
- Malboro

A daj znać, chętnie bym popatrzył na shareplay i powspominał.
Final Fantasy XIIIIvy pisze: pn 16 mar, 2026 14:33 Wracacie kiedyś to klasyka i wasze opinie zmieniają się o180 stopni?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Parówki
Sorry za offtop, ale tylko tu tutaj wrzucę: https://drive.google.com/uc?export=view ... ptoeAbQ1WdOcaj, Yt Ulibed pisze: ndz 25 mar, 2018 19:55AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaStalker Lightning pisze: Na Deviantach miałeś kiedyś avka, swoje zdjęcie z papierową torbą na głowie z wyciętymi dziurkami na oczy. Ja nawet sobie też ustawiłem na D profil, tyle że lusterko, żebyśmy się nie mieszali. Pamiętasz?
Kompletnie zapomniałem ;p
Chyba nie da się zmusić phpBB, by wkleił zdjęcia z Google Drive / Photos do posta ;p
- Go Go Yubari
- Ifrit

Jprdl, pamiętam. 
Mi ostatnio sąsiad ściągnął... znaczy się, pożyczył, wszystkie odcinki w wersji PL, bo chciałem młodej puścić (5 lat wtedy miała). Ma to ciągle swój urok, ale tak, czasami się człowiek chciał pochlastać. I byłem zawsze przekonany, że to Czubówna podkładała głos, a okazało się, że jednak nie. Jakąś inna babka...Go Go Yubari pisze: pn 16 mar, 2026 14:41 Nie, ale kilka lat temu próbowałam obejrzeć Sailorki z lat 90 i miałam ochotę pochlastać się widelcem. Człowiek to miał większą tolerancję na Usagi, jak miał 12 lat...
Inna sprawa, że tam były takie sceny, że się dzieciom nie powinno jednak tego puszczać:D No ale ile my mieliśmy lat, jak to leciało w TV? Ja jakoś podobnie. I co, wyrosłem na człowieka!
- Go Go Yubari
- Ifrit

Dzieciaki wychowane na Tygrysiej Masce, nic nam nie straszne! *poza boomerami*Jaco pisze: pn 16 mar, 2026 19:29Mi ostatnio sąsiad ściągnął... znaczy się, pożyczył, wszystkie odcinki w wersji PL, bo chciałem młodej puścić (5 lat wtedy miała). Ma to ciągle swój urok, ale tak, czasami się człowiek chciał pochlastać. I byłem zawsze przekonany, że to Czubówna podkładała głos, a okazało się, że jednak nie. Jakąś inna babka...Go Go Yubari pisze: pn 16 mar, 2026 14:41 Nie, ale kilka lat temu próbowałam obejrzeć Sailorki z lat 90 i miałam ochotę pochlastać się widelcem. Człowiek to miał większą tolerancję na Usagi, jak miał 12 lat...
Inna sprawa, że tam były takie sceny, że się dzieciom nie powinno jednak tego puszczać:D No ale ile my mieliśmy lat, jak to leciało w TV? Ja jakoś podobnie. I co, wyrosłem na człowieka!![]()
O to to to to
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Stalker Lightning... _^_