Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Nie, warunkiem pojawienia się Kaiser Wolfa jest pokonanie Lindbur Wolfa, u mnie zaraz po pokonaniu Lindbur Wolfa pojawiał się w Dalmasca Weatersand / Corridor of Sand, w północnej części lokacji niedaleko wejścia do lokajci Wyrm Nast, gdzie jest takie przejście w ślepą uliczkę, o ile dobrze pamietam.MMPET pisze:Mam problem ze znalezieniem Kaiser Wolfa. Zabiłem Lindbur Wolfa, przeczesałem kilka razy Corridor of Sand, próbowałem też w czasie burzy piaskowej i nic. Czy musze zrobić coś jeszcze aby się pojawił?
By zdobyć klucz trzeba wykonać Dantro's Wife Quest.matiu222 pisze:Pilnie potrzebuję Barheim Key. Niestety sprzedałem Great Serpentskin. Czy bez tego też mogę tam wejść, gdyż jest tam mark ?
nie kojarze by Great Serpentskin miał coś do czynienia z dostępem do Barheim Passage.
jest tam więcej niz tylko mark

oddając 5 seclam shells, 2 nebralim, 3 valeblossom dews + g. serpentskin dostajemy golden amulet. Oddając po 1 składniku bez g. serpentskin dostaniemy balance mote a jak nazbieramy troche złomu ale nie w takich ilościach jakich podałem, to dostaniemy od lasencji magick gloves
edit: tak, daje osoba którą uleczyła żona dantego, ktoś cie w błąd wprowadził!
edit: tak, daje osoba którą uleczyła żona dantego, ktoś cie w błąd wprowadził!
Ostatnio zmieniony pn 31 gru, 2007 16:46 przez Rusty, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak pokonać Omega Mark XII ? Chodzi mi o sposób, żeby to było szybko i efektywnie. Decoy jest beznadziejne i nic nie pomaga. Zasada jest taka. Dwa uderzenia laserem zabija jedną postać. Ja zdążę ożywić jedną postać, a on zabije dwie. Jaki macie na niego najlepszy sposób ? Speed mam maksymalnie zwiększony. Niestety nie mogę użyć pierścieni haste, bo życie spadnie o połowę.
Zapasowy skład nie ćwiczony i na nic się nie przyda.
Zapasowy skład nie ćwiczony i na nic się nie przyda.
kazdy ma gambity ally:any-arise i foe-attack.dwie postacie wspomagajace maja zalozone Indigo Pendanty,a minimum jedna musi miec.jedna z tych postaci ma jeszcze np.Vaan-Decoy,a druga Vaan-Reverse.w wolnych chwilach rzucaja na siebie Bubble.i to w zupelnosci wystarczylo mi juz 3 razy do pokonania Omegi.no i wiadomo najsilniejsze bronie,zbroje etc.dzieki Indigo Pendantom Reverse i Decoy nie bedzie pudlowac.powodzenia