FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Post autor: Syriusz15 »

Czy da się przy Overdrivie Lulu uzyskać "Great" ?? Przy najsilniejszych czarach wyciągnę z 5 obrotów przy najsłabszych 17 . Osiągnął ktoś poziom great i jeśli to jak to zrobić??
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
stawiara

Post autor: stawiara »

Pomocy została mi jedna statua w Baaj Temple której nie moge przesunąc bo nie mam skarbu ze swiątyni w Zanarkand Gdzie on jest nie moge go znalesc a jak ziezdzam winda w dół do natykam się na dark bahamuta błagam pomózcie Jestem poczatkującym graczem prosze o wyrozumiałość :?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Temet poruszany wiele razy w tym temacie -> użyj opcji szukaj następnym razem...

Jak wrocisz do "puzzli" - aktywuj je - teraz musisz w obu pomieszczeniach wcisnąć wszystkie białe kwadraty na posadzce - jak to zrobisz dostaniesz Destruction Sphere.
olsen

Post autor: olsen »

Pomocy została mi jedna statua w Baaj Temple której nie moge przesunąc bo nie mam skarbu ze swiątyni w Zanarkand Gdzie on jest nie moge go znalesc a jak ziezdzam winda w dół do natykam się na dark bahamuta błagam pomózcie Jestem poczatkującym graczem prosze o wyrozumiałość :?
w zanarkand temple przejdz quest z kwadratami.chodzi o to, zeby w obu pomieszczeniach uruchomic biale kwadraty.gdy to zrobisz podejdz do panelu w wiekszym pomieszczeniu(tam, gdzie jest winda) i uzyj (zdaje sie, nie pamietam dobrze) destruct sphere.i tym sposobem masz skarb
Awatar użytkownika
andchaos
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: andchaos »

olsen pisze:Pomocy została mi jedna statua w Baaj Temple której nie moge przesunąc bo nie mam skarbu ze swiątyni w Zanarkand Gdzie on jest nie moge go znalesc a jak ziezdzam winda w dół do natykam się na dark bahamuta błagam pomózcie Jestem poczatkującym graczem prosze o wyrozumiałość
O ile dobrze pamiętam to skarb był w pomieszczeniu z któregio się zjeżdrza windą w dół. aby go zdobyć musisz wykonać quest o którym spomniałeś w poście. Quest się wykonyuje w pomieszczeniu z windą i pomieszczeniu przed tym z windą. tak daleko jak do Bahamuta nie musisz iść.

Edit:

Przeczytałem ostatni post, uznałem go za pytanie i nie czytając poprzednich zaraz odpowiedzałem. Sorki olsen, zmyliło mnie to że nie użyłeś cytatu.
Ostatnio zmieniony ndz 21 sty, 2007 15:32 przez andchaos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

andchaos pisze:musisz wykonać quest o którym spomniałeś w poście.
To nie było pytanie olsena ;) On odpowiadał na pytanie kogoś innego, ale chyba nie umie zaznaczać cytatów :roll:

[ Dodano: Nie 21 Sty, 2007 15:07 ]
Sory za mały OT
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Hm, nie za bardzo wiem, w którym temacie powinienem umieścić tego posta.
Czy ktoś z was wie, od czego zależy, kto rzuca piłkę Tajdusowi podczas wykonywania Blitz Ace? Bo przy pierwszych dwóch przejściach gry zawsze była to Yuna, ale tym razem nie wiedzieć czemu jest to Lulu. Wiecie od czego to zależy?
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

dark_raven pisze:nie za bardzo wiem, w którym temacie powinienem umieścić tego posta.
Czy ktoś z was wie, od czego zależy, kto rzuca piłkę Tajdusowi podczas wykonywania Blitz Ace? Bo przy pierwszych dwóch przejściach gry zawsze była to Yuna, ale tym razem nie wiedzieć czemu jest to Lulu. Wiecie od czego to zależy?
Nie jestem pewna, ale to chyba zależy od tego jak traktujesz trzy panie czyli którą z nich faworyzujesz ;) Bo mi rzuca piłkę Rikku, bo się o to starałam ;) Ciągle ją uzdrawiałam itp i oczywiście scenki miałam z nią, a nie z Lulu ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
JanoHan

Post autor: JanoHan »

ja mam pytanie nad pytaniami.. moze to byc mały OT ale sprobuje.. mianowicie..

Na stronie krypty w dziale FFX w ostatniej czesci opisu zaraz za naglowkiem "Airship" jest napisane cytuje: "Szczegóły opiszę w dziale Questy".. i stad wychodzi moje pytanie, czy ja jestem slepy, ze nie widze dzialu "Questy"? Czy questy zostaly "rozbite" i umieszczone pod linkami takimi jak: Monster Arena, Superbohaterzy, Omega ruins itp.. ? Normalnie bym o to nie pytal, ale dzwinym zbiegiem okolicznosci jestem wlasnie w tym miejscu i nie wiem od czego zaczac, cala gre przeszedlem bez opisu i teraz chcialem "zalatac dziury"... i w ogole.. ;)
pozdrawiam goraco :)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Tak, dokładnie. Po prostu wszystko co można uznać za questy poboczne jest w tych poddziałach. Poszukaj w nich, a znajdziesz wszystkie dodatkowe rzeczy.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Madziulka

Post autor: Madziulka »

czesc :D Jestem tu Nowa :) Mam nadzieje ze ktos pomoze mi w tej sprawie. Mam taki problem z FFX bo ja chce zdobyc ta najlepsza broń dla Wakki jak pisalo w Krypcie trzeba podejsc do baru w Luka gdzie o malo Khimari nie stoczyl walki ze swoimi znajomymi. No i podeszlam i nie dostalam tej broni co jest grane :? ??
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Musisz pograć w Blitzball i mieć Celestial Mirror i najlepiej przedtem z nim nie rozmawiać.

Tu jest wsio napisane.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Madziulka

Post autor: Madziulka »

Ok dziekki juzm mam :grin:

[ Dodano: Sro 24 Sty, 2007 09:05 ]
A jeszcze mam jedno pytanie. Bodeszlam do Tego Rina i kupywalam tam od niego jakies rzeczy i gdy juz kupilam Tidus zaczą z nim gadac po innem i dostalam Underdog's Secret x99 jesli mozna wiedziec do czego jest ta rzecz potrzebna?? :P
Awatar użytkownika
IzzY
Cactuar
Cactuar

Post autor: IzzY »

To też jest opisane, chyba daje do zrobienia Double Overdrive. Dostaje się te 99 US za zdobycie wszystkich słowników.
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Madziulka pisze:A jeszcze mam jedno pytanie. Bodeszlam do Tego Rina i kupywalam tam od niego jakies rzeczy i gdy juz kupilam Tidus zaczą z nim gadac po innem i dostalam Underdog's Secret x99 jesli mozna wiedziec do czego jest ta rzecz potrzebna??
Albo ktos sobie robi jaja, albo to OWA się bardzo nudzi... -_-

13 punkt regulaminu, drogie dziecko. Radzę wykuć na pamięć.
Jak dostałas to się ciesz i nie narzekaj. To znaczy, ze masz wszystkie literki do nauki jezyka AlBhed zebrane.

I na przyszłość radzę -> http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=65
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”