FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Pomocy została mi jedna statua w Baaj Temple której nie moge przesunąc bo nie mam skarbu ze swiątyni w Zanarkand Gdzie on jest nie moge go znalesc a jak ziezdzam winda w dół do natykam się na dark bahamuta błagam pomózcie Jestem poczatkującym graczem prosze o wyrozumiałość
w zanarkand temple przejdz quest z kwadratami.chodzi o to, zeby w obu pomieszczeniach uruchomic biale kwadraty.gdy to zrobisz podejdz do panelu w wiekszym pomieszczeniu(tam, gdzie jest winda) i uzyj (zdaje sie, nie pamietam dobrze) destruct sphere.i tym sposobem masz skarb

w zanarkand temple przejdz quest z kwadratami.chodzi o to, zeby w obu pomieszczeniach uruchomic biale kwadraty.gdy to zrobisz podejdz do panelu w wiekszym pomieszczeniu(tam, gdzie jest winda) i uzyj (zdaje sie, nie pamietam dobrze) destruct sphere.i tym sposobem masz skarb
O ile dobrze pamiętam to skarb był w pomieszczeniu z któregio się zjeżdrza windą w dół. aby go zdobyć musisz wykonać quest o którym spomniałeś w poście. Quest się wykonyuje w pomieszczeniu z windą i pomieszczeniu przed tym z windą. tak daleko jak do Bahamuta nie musisz iść.olsen pisze:Pomocy została mi jedna statua w Baaj Temple której nie moge przesunąc bo nie mam skarbu ze swiątyni w Zanarkand Gdzie on jest nie moge go znalesc a jak ziezdzam winda w dół do natykam się na dark bahamuta błagam pomózcie Jestem poczatkującym graczem prosze o wyrozumiałość
Edit:
Przeczytałem ostatni post, uznałem go za pytanie i nie czytając poprzednich zaraz odpowiedzałem. Sorki olsen, zmyliło mnie to że nie użyłeś cytatu.
Ostatnio zmieniony ndz 21 sty, 2007 15:32 przez andchaos, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie było pytanie olsenaandchaos pisze:musisz wykonać quest o którym spomniałeś w poście.

[ Dodano: Nie 21 Sty, 2007 15:07 ]
Sory za mały OT
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Hm, nie za bardzo wiem, w którym temacie powinienem umieścić tego posta.
Czy ktoś z was wie, od czego zależy, kto rzuca piłkę Tajdusowi podczas wykonywania Blitz Ace? Bo przy pierwszych dwóch przejściach gry zawsze była to Yuna, ale tym razem nie wiedzieć czemu jest to Lulu. Wiecie od czego to zależy?
Czy ktoś z was wie, od czego zależy, kto rzuca piłkę Tajdusowi podczas wykonywania Blitz Ace? Bo przy pierwszych dwóch przejściach gry zawsze była to Yuna, ale tym razem nie wiedzieć czemu jest to Lulu. Wiecie od czego to zależy?
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Nie jestem pewna, ale to chyba zależy od tego jak traktujesz trzy panie czyli którą z nich faworyzujeszdark_raven pisze:nie za bardzo wiem, w którym temacie powinienem umieścić tego posta.

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ja mam pytanie nad pytaniami.. moze to byc mały OT ale sprobuje.. mianowicie..
Na stronie krypty w dziale FFX w ostatniej czesci opisu zaraz za naglowkiem "Airship" jest napisane cytuje: "Szczegóły opiszę w dziale Questy".. i stad wychodzi moje pytanie, czy ja jestem slepy, ze nie widze dzialu "Questy"? Czy questy zostaly "rozbite" i umieszczone pod linkami takimi jak: Monster Arena, Superbohaterzy, Omega ruins itp.. ? Normalnie bym o to nie pytal, ale dzwinym zbiegiem okolicznosci jestem wlasnie w tym miejscu i nie wiem od czego zaczac, cala gre przeszedlem bez opisu i teraz chcialem "zalatac dziury"... i w ogole..
pozdrawiam goraco
Na stronie krypty w dziale FFX w ostatniej czesci opisu zaraz za naglowkiem "Airship" jest napisane cytuje: "Szczegóły opiszę w dziale Questy".. i stad wychodzi moje pytanie, czy ja jestem slepy, ze nie widze dzialu "Questy"? Czy questy zostaly "rozbite" i umieszczone pod linkami takimi jak: Monster Arena, Superbohaterzy, Omega ruins itp.. ? Normalnie bym o to nie pytal, ale dzwinym zbiegiem okolicznosci jestem wlasnie w tym miejscu i nie wiem od czego zaczac, cala gre przeszedlem bez opisu i teraz chcialem "zalatac dziury"... i w ogole..

pozdrawiam goraco

czesc :D Jestem tu Nowa
Mam nadzieje ze ktos pomoze mi w tej sprawie. Mam taki problem z FFX bo ja chce zdobyc ta najlepsza broń dla Wakki jak pisalo w Krypcie trzeba podejsc do baru w Luka gdzie o malo Khimari nie stoczyl walki ze swoimi znajomymi. No i podeszlam i nie dostalam tej broni co jest grane
??

Musisz pograć w Blitzball i mieć Celestial Mirror i najlepiej przedtem z nim nie rozmawiać.
Tu jest wsio napisane.
Tu jest wsio napisane.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
- Go Go Yubari
- Ifrit
Albo ktos sobie robi jaja, albo to OWA się bardzo nudzi... -_-Madziulka pisze:A jeszcze mam jedno pytanie. Bodeszlam do Tego Rina i kupywalam tam od niego jakies rzeczy i gdy juz kupilam Tidus zaczą z nim gadac po innem i dostalam Underdog's Secret x99 jesli mozna wiedziec do czego jest ta rzecz potrzebna??
13 punkt regulaminu, drogie dziecko. Radzę wykuć na pamięć.
Jak dostałas to się ciesz i nie narzekaj. To znaczy, ze masz wszystkie literki do nauki jezyka AlBhed zebrane.
I na przyszłość radzę