FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=18 część "1.7.1 Statek" 

Jest takie pomieszczenie po lewo, musisz wejść tam razem z drużyną. Na środku jest taki stół. Wszyscy rozbiegną się do swoich przycisków i kiedy podniosą ręce do wciśnięcia, też trzaśnij kółko. Trzeba to zrobić razem z nimi, wtedy otworzy się przejście.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
Stała przed tym wejściem po drabince do góry, tuż po sejwie? Tia.kilmindaro pisze:Hmm... Oczywiście porozmawiałeś najpierw z Jessie, prawda? :]apple pisze:Drugi reaktor w piątym sektorze, praktycznie początek pierwszego CD. wylazłam z windy, w opisie na krypcie pisze, że mam nacisnąć jakieś przyciski razem z Barretem i Tifą, ale jak? Naciskałam już kółko przy wszystkim chyba i nic >.>
Nvm, wczytałam, zobaczymy :]
Edit: Ugh, wczytałam, i wciąż się nie rozdzielają przy stole. Wtf?
Tak, tak.Tylko spawdzam, ale rozumiem, że idziesz tędy a potem wchodzisz tutaj?
Ech.
I oczywiście gram na oryginale, nówce na dodatek.
Eee, inteligentnie nie założyłam ładunku na reaktor wcześniejandchaos pisze:O ile ja dobrze pamiętam to najpierw się sprawdzało drzwi by nasze postacie doszły do zaskakującego wniosku że są zamknięte po czym wchodzisz do pomieszczenia po lewej i postacie się automatycznie rozchodząapple pisze:Tylko, że jak tam wchodzę, to nic się nie dzieje

Po opuszczeniu gór Niebel idź na zachód, potem na północ, a następnie na wschód. Użyj mapki zamieszczonej w dziale FF VII na www.k-ff.com