FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
- 
				Robciopl

http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=18 część "1.7.1 Statek"  

- 
				apple

Jest takie pomieszczenie po lewo, musisz wejść tam razem z drużyną. Na środku jest taki stół. Wszyscy rozbiegną się do swoich przycisków i kiedy podniosą ręce do wciśnięcia, też trzaśnij kółko. Trzeba to zrobić razem z nimi, wtedy otworzy się przejście.

We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
						That seize and hold the wind...
- 
				apple

Stała przed tym wejściem po drabince do góry, tuż po sejwie? Tia.kilmindaro pisze:Hmm... Oczywiście porozmawiałeś najpierw z Jessie, prawda? :]apple pisze:Drugi reaktor w piątym sektorze, praktycznie początek pierwszego CD. wylazłam z windy, w opisie na krypcie pisze, że mam nacisnąć jakieś przyciski razem z Barretem i Tifą, ale jak? Naciskałam już kółko przy wszystkim chyba i nic >.>
Nvm, wczytałam, zobaczymy :]
Edit: Ugh, wczytałam, i wciąż się nie rozdzielają przy stole. Wtf?
Tak, tak.Tylko spawdzam, ale rozumiem, że idziesz tędy a potem wchodzisz tutaj?
Ech.
I oczywiście gram na oryginale, nówce na dodatek.
- 
				apple

Eee, inteligentnie nie założyłam ładunku na reaktor wcześniejandchaos pisze:O ile ja dobrze pamiętam to najpierw się sprawdzało drzwi by nasze postacie doszły do zaskakującego wniosku że są zamknięte po czym wchodzisz do pomieszczenia po lewej i postacie się automatycznie rozchodząapple pisze:Tylko, że jak tam wchodzę, to nic się nie dzieje
- 
				Czajnik

Po opuszczeniu gór Niebel idź na zachód, potem na północ, a następnie na wschód. Użyj mapki zamieszczonej w dziale FF VII na www.k-ff.com

- 
				Czajnik