Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

Eiko pisze:Q: Jeśteś stały/stała w dążeniu do celu?? Czy może też masz do wszystkiego słomiany zapał??
Słomiany zapał. Zdecydowanie.
Gveir pisze:Musubi 8)
Bracie! =D Pójdź w me ramiona! =D gdybyś jeszcze tylko Kun-Kuna lubił ;<
Gveir pisze:Q: Zdiagnozowałeś/aś sobie kiedyś objawy jakiego zaburzenia/choroby psychicznej, samemu?
Często depresje. Często euforie. Do tego schorzenia paranoidalne. Częste wahania nastroju i niestabilność umysłowa (od skrajnego emo do zaje*istego Alpha Male).
Średnio wychodzę na psychopatę.

Pytanie: Umierasz. Co robisz dalej i dlaczego?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Gveir pisze:Q: Zdiagnozowałeś/aś sobie kiedyś objawy jakiego zaburzenia/choroby psychicznej, samemu?
Tak, zaburzenia osobowości: anankastyczne i unikające. See here and here
kilmindaro pisze:Pytanie: Umierasz. Co robisz dalej i dlaczego?
Nic nie robię. A co mam robić, Twoim zdaniem?

Question: Gruby Charlie czy Spider?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Diann pisze:Czy byliście kiedyś w kafejce internetowej?
Zdarzało się. Najcieplej wspominam odwiedzaną czasami spelunę na mojej Pradze, gdzie poza mną klikają same łyse dresy, a stężenie dymu papierosowego sprawia, że z trudem widzę monitor.
Gveir pisze:Lubisz odpowiadać na ulicy na pytanie "Panie/Pani, a którędy do...?"
Lubię, zwłaszcza kiedy pytają po angielsku, ALE...
Zawsze, po prostu zawsze w takiej sytuacji dostaję dziury w mózgu i nie umiem pokierować człowieka nawet pod Pałac Kultury czy dwie przecznice dalej, chociaż tak naprawdę orientację w terenie mam bardzo dobrą. Nie wiem, może po prostu obcy ludzie tak mnie stresują? :lol: Pamiętam, jak ostatnio nie mogłam od razu wytłumaczyć jakimś turystom, któredy do Nowego Światu, a staliśmy dosłowie sto metrów dalej i wystarczyło iść prosto. :lol:
Ba, jeszcze do niedawno zdarzało mi się mimowolnie wysyłać ludzi w przeciwnym kierunku (sic!), a w pomyłce orientowałam się dopiero, jak mi już znikali z oczu. _^_ Teraz po prostu biorę głęboki wdech i liczę do dziesięciu, zanim coś powiem. :lol:
Ale nie jestem jedyna, Jacek Fedorowicz też ponoć tak ma. XD
kilmindaro pisze:Jak brzmi czwarte zdanie pięćdziesiątej trzeciej strony najbliżej leżącej Ciebie książki?
"Three of the Death Eaters swerved and avoided it, but the fouth was not so lucky: he vanished from view and then dropped like a boulder from behind it, his broomstick broken into pieces."
Siódmy tom Pottera leży tu już od ponad tygodnia, na razie zainteresowania starczyło mi tylko na przeczytanie okładki. :lol:
Isia pisze:Opisz w dwóch zdaniach idealny świat.
Piękne ukształtowanie terenu i olśniewające zachody słońca. Wszyscy ludzie już dawno wymarli.
kilmindaro pisze:Raito Yagami czy Rodion Romanowicz Raskolnikow? I dlaczego?
Dostojewskiego lubię (czytałam coś więcej niż tylko ZiK), natomiast sam Raskolnikow był maksymalną piedołą ze skrupułami wiodącymi niemal do choroby psychicznej. Odrzucało mnie od niego na kilometr. Mógł się wywinąć, ale skończył jako nawrócony świętoszek.
Light też dowiódł swoim przykładem, że zuo nie popłaca, ale przynajmniej sam przez długi czas dyktował reguły gry, a nie dawał się obracać śledczym na wszystkie strony. No i nosił krawat i białą koszulę... *fetysz mode zawsze on* XD
kilmindaro pisze:Budzisz się w ultranowoczesnym mieście wielkości układu słonecznego. Niemal wszystko co potrafi się ruszać z chęcią zabiłoby cię przy pierwszym spotkaniu. Co robisz?
Ginę? :lol:
kilmindaro pisze:Przytulaste misie czy króliczki?
Kjuuuuićki!!! *_________* ^________^
XDD
kilmindaro pisze:Z czego najbardziej lubisz pijać?
Ze szklanek do Coli. :]
dark_raven pisze:Wyobraź sobie, że możesz objąć stanowisko w rządzie. (normalnym, nie tym co teraz jest) Które ministerstwo by Cię interesowało i dlaczego?
Ministerstwo Ochrony Środowiska. Bardzo potrzebna instytucja, działań w tym kierunku nigdy za wiele.

Pytanie: Dobrze tańczysz? Nie pytam o solo, tylko w parach, i nie o wolne kręcenie się w uścisku, tylko o szybsze kawałki. :>
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Isia pisze:Nic nie robię. A co mam robić, Twoim zdaniem?
Iść do nieba, zająć miejsce Boga i władać wszechświatem, na przykład? :>
Isia pisze:Question: Gruby Charlie czy Spider?
Spider :] Jako że imię jego jest typowo pajęcze, jest jedna czynność, którą chętnie bym na nim popełnił. KILL IT WITH FIRE!!!
Ta Która Nie Podbija Tematów pisze:Pytanie: Dobrze tańczysz? Nie pytam o solo, tylko w parach, i nie o wolne kręcenie się w uścisku, tylko o szybsze kawałki. :>
Nie.

Pytanie: jaki jest twój ulubiony Wielki Planista, u którego wszystko przebiega dokładnie "just as planned"?
(Tzeentch numerem jeden... Lelouch numerem Zero :wink:)
Awatar użytkownika
Schrödinger
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Schrödinger »

Diann pisze:Czy byliście kiedyś w kafejce internetowej?
Byłem. W Łodzi. Kiedy studiowałem. W Warszawie nie byłem. Chętnie pójdę.
Gveir pisze:Lubisz odpowiadać na ulicy na pytanie "Panie/Pani, a którędy do...?"
Nie lubię. Bo sam zazwyczaj nie wiem gdzie iść.
kilmindaro pisze:Jak brzmi czwarte zdanie pięćdziesiątej trzeciej strony najbliżej leżącej Ciebie książki?
To żenujące ale musiałem wstać i przejść się do drugiego pokoju, pobuszować w gratach i wykopać jakąkolwiek książkę. Najbliższa (do mojego pokoju) była: Zupa z trawy. (mam nadzieje, że bedzie liczyła więcej niż 53 stron ...) "Stary Komisarz postanowił więc, że na początek będzie się tu hodować kaczki."
kilmindaro pisze:W jaki sposób najczęściej (jeśli w ogóle) wydajesz pieniądze w internecie?
Najłatwiej się wydaje na pierdoły typu statusy pro we flickr'erze (25 dol na rok), coś podobnego w last.fm (parę euro), komandora w ogamie tez raz próbowałem i takie tam podobne. Są tanie więc bez zastanawienia wklepuje numery z karty...
Lenneth pisze:Dobrze tańczysz? Nie pytam o solo, tylko w parach, i nie o wolne kręcenie się w uścisku, tylko o szybsze kawałki. :>
Drewniana noga się kłania. Ale potrafię siedzieć przy telewizorze z chipsami i piwem bardzo długo.
Isia pisze:Nic nie robię. A co mam robić, Twoim zdaniem?
Postaraj się bardziej nic nie robić.
kilmindaro pisze:jaki jest twój ulubiony Wielki Planista, u którego wszystko przebiega dokładnie "just as planned"?
Wielkim pianistą był Bill Evans.

Pytanie za 100 punktów: ile wynosi twój rachunek telefoniczny? (ostatni miesiąc)

-------------------
Lenneth pisze:(...) na mojej Pradze (...)
to jesteśmy sąsiadami :grin: bo ja na Saskiej. Pożyczysz mi trochę cukru? bo mi się skończyło.
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

kilmindaro pisze:Pytanie: Umierasz. Co robisz dalej i dlaczego?
Zdycham i zamieniam się w kompost, potem nie ma nic (wersja ateistyczno - organiczna)/zdycham i zamieniam się w kupę złomu (wersja ateistyczna zakładająca spełnienie marzenia _^_ ). Wersji teistycznej - nie ma w moim słowniku.
Isia pisze:Question: Gruby Charlie czy Spider?
Żaden.
Lenneth pisze:Ba, jeszcze do niedawno zdarzało mi się mimowolnie wysyłać ludzi w przeciwnym kierunku (sic!), a w pomyłce orientowałam się dopiero, jak mi już znikali z oczu. _^_
Wczoraj idąc do pracy zrobiłem to samo kolesiowi pytającemu się od drogę przez otwarte okno samochodu XD I to wcale nie naumyślnie _^_
Lenneth pisze:Pytanie: Dobrze tańczysz? Nie pytam o solo, tylko w parach, i nie o wolne kręcenie się w uścisku, tylko o szybsze kawałki. :>
Kiedyś się tam umiało tańczyć i to kilka tańców i improwizację do dowolnej muzy, ale teraz wyszedłem z wprawy. Za to headbang wychodzi idealnie! :lol:
kilmindaro pisze:Pytanie: jaki jest twój ulubiony Wielki Planista, u którego wszystko przebiega dokładnie "just as planned"?
Nie lubię takich... Ale niech będzie Light. Zaraz. Nie. Motoko. Starczy zobaczyć drugi tom GitS: Manmachine Interface i już wie się, że tej prawdziwej Motoko nie przebije nikt w tej dziedzinie...
Schrödinger pisze:Pytanie za 100 punktów: ile wynosi twój rachunek telefoniczny? (ostatni miesiąc)
Komórka 25 zł, stacjonarny 120 zł.

Q: Mając niczym nieskrępowaną możliwość wyboru i odpowiednią moc - zniszczyłbyś ludzkość czy poprowadził w przyszłość? (zadeptać te robaki... Puritanical Euphoric Misanthropia! :evilbat: )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Schrödinger pisze:Pytanie za 100 punktów: ile wynosi twój rachunek telefoniczny? (ostatni miesiąc)
40 złotych.
Gveir pisze:Q: Mając niczym nieskrępowaną możliwość wyboru i odpowiednią moc - zniszczyłbyś ludzkość czy poprowadził w przyszłość?
Poprowadził w świetlaną przyszłość.... przyszłość, w której Bogiem-Imperatorem Ludzkości jestem Ja. Najpierw zjednoczyłbym całą planetę pod jednym sztandarem (w międzyczasie ludobójstwo i gwałty), rozpocząłbym kolonizację układu słonecznego (w międzyczasie ogromny postęp technologiczny i gwałty), potem kolonizacja innych układów (w międzyczasie liczne wojny i mniejsze konflikty z oryginalnymi mieszkańcami planet oraz xenobójstwo i/lub zniewolenie wszystkich ras stawiających opór), niewolniczą obcych pracą ludzie się bogacą (w międzyczasie opływanie w luksusy i gwałty przez jakieś stulecie), bunt niewolników (w międzyczasie xenobójstwo i wtrącanie do więzień obrońców praw obcych), rozwinięcie aparatu represji, propagandy, tajnych policji i inkwizycji (w międzyczasie tortury, gwałty i zmanipulowanie historii), wielka wojna z rasą na podobnym poziomie technologicznym (w międzyczasie nieśmiertelna sława jako obrońca ludzkości), chwalebne zwycięstwo kosztem ogromnych strat (w międzyczasie likwidacja większości aparatów represji), zasiedlenie całej galaktyki i wesołe utopijne życie (w międzyczasie sex z zaskoczenia). A po kilku mileniach rozwoju napaść na sąsiednie galaktyki... i tak w kółko aż mi się znudzi. Wtedy kasacja pamięci i reinkarnacja jako członek opozycji do Boga-Imperatora i przejęcie władzy... ja tak mogę jeszcze dłuuuugo (w międzyczasie wzrost e-penisa do rozmiarów orbity Jowisza)

Pytanie: Chciałbyś/Chciałabyś być Bogiem?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Pytanie: Dobrze tańczysz? Nie pytam o solo, tylko w parach, i nie o wolne kręcenie się w uścisku, tylko o szybsze kawałki. :>
Nie umiem tańczyć, w dodatku trema mnie zabija.
Pytanie: jaki jest twój ulubiony Wielki Planista, u którego wszystko przebiega dokładnie "just as planned"?
Palpatine. A teraz, młody kilmindaro...
jedna czynność, którą chętnie bym na nim popełnił
Jak możesz! Pasqdo! :lol:
Q: Mając niczym nieskrępowaną możliwość wyboru i odpowiednią moc - zniszczyłbyś ludzkość czy poprowadził w przyszłość?
Wyszukałabym faceta odpowiedniego na cysorza i założyciela dynastii, po czym wzięła za mordę i wprowadziła liberalizm. Facet zostałby Cysorzem Wszechziemi, z bardzo fajną cysorzową, a ja założyłabym zakon Jedi do obrony pokoju et cetera (nie nadaję się do rządzenia, ale Dżedajów lubię :) )
Pytanie: Chciałbyś/Chciałabyś być Bogiem?
Nie.

Zapytka: Umiesz przyszyć coś więcej, niż guzik do koszuli?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
chalcedon
Kupo!
Kupo!

Post autor: chalcedon »

Isia pisze:Umiesz przyszyć coś więcej, niż guzik do koszuli?
Eee, kiedyś przyszyłem naszywkę do plecaka, w ogólniaku jeszcze ( w sumie to chyba dwie )

Pytanie: Kura chodzi z kogutem na serio czy dla jaj?
Mieć milion, a nie mieć miliona to już są dwa miliony
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Isia pisze:A teraz, młody kilmindaro...
*hssh* Yes, master? *hssh*
Isia pisze:Zapytka: Umiesz przyszyć coś więcej, niż guzik do koszuli?
Tak.
chalcedon pisze:Pytanie: Kura chodzi z kogutem na serio czy dla jaj?
Nie znam się na kurzych stosunkach, ale chyba po prostu kogut bzyka kurkę i idzie wpizdu (czyt. bzyknąć inną kurkę)

Pytanie: Umiesz odróżnić cyfry od liczb?
(ja tak, ale wielu moich znajomych dokonać tego nie potrafi ;( )
Awatar użytkownika
chalcedon
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze:Pytanie: Umiesz odróżnić cyfry od liczb?
Liczba oznacza wartość, ilość. Cyfry ( od 0 do 9 ), stanowią graficzne przedstawienie liczb(y)

Pytanie: hmm....eeeeeeeee...yyyyyyy - ile razy dziennie przeglądasz się w lustrze?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

kilmindaro pisze:Pytanie: Chciałbyś/Chciałabyś być Bogiem?
A po kiego? Nie wiesz, że najlepiej jest zawsze być prawą ręką? :>
Da, Jawohl.
Nie wiem, może ładne pióra ma? O_o
kilmindaro pisze:Pytanie: Umiesz odróżnić cyfry od liczb?
A umiem... Ale kumpel od urodzenia nie wie, którędy to prawo, a którędy to lewo -_-"
chalcedon pisze:Pytanie: hmm....eeeeeeeee...yyyyyyy - ile razy dziennie przeglądasz się w lustrze?
Mam długie włosy i niezły zarost, a nie lubię chodzić potargany - więc co jakieś dwie godziny mniej więcej tak zaglądam i poprawiam... :P

Q: Co sądzisz o teorii cyklu życia? (Ano ciekawa, miła i w przekazie bardzo transcendentalna... ale czy prawdziwa - to się trudno dowiedzieć, zawarty w niej recycling dusz i czyszczenie ich ze wspomnień przed powrotem do kręgu sprawia że raczej bez osiągnięcia wyższego poziomu egzystencji trudno cokolwiek na temat autentyczności powiedzieć. /Circled to naprawdę ZUA piosenka :> / )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
chalcedon
Kupo!
Kupo!

Gveir pisze:Q: Co sądzisz o teorii cyklu życia?
Co sądzę, jako chrześcijanin nie wierzę, a jak jest naprawdę, kiedyś w końcu się dowiemy.

Q: Wolisz rosół z makaronem czy z ziemniakami ( vel kartoflami, pyrami)?
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

chalcedon pisze:Pytanie: hmm....eeeeeeeee...yyyyyyy - ile razy dziennie przeglądasz się w lustrze?
~15
Gveir pisze:Q: Co sądzisz o teorii cyklu życia?
Bezedura.
chalcedon pisze:Q: Wolisz rosół z makaronem czy z ziemniakami ( vel kartoflami, pyrami)?
Makaron.

Pytanie: wolisz brać pigułki odchudzające czy cieszyć się z AIDS?
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Stacjonarnego nie mam, za komórkę płaci szef :576:
Lenneth pisze:Pytanie: Dobrze tańczysz? Nie pytam o solo, tylko w parach, i nie o wolne kręcenie się w uścisku, tylko o szybsze kawałki.
Kiepsko jak cholera, chyba, że jestem na fali browarów, wtedy wymiatam. Kiedyś wygrałem nawet konqrs 8)
Zdumiewające, ale tak :!: Chyba : /
Hahah. To związek frywolny.
kilmindaro pisze:Pytanie: wolisz brać pigułki odchudzające czy cieszyć się z AIDS?
Wypić Leszka.

Q: Oddychanie pod wodą czy latanie :?:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”