Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Nienormalny_PS2 pisze:łamania miała Nina i ktoś jeszcze
i Anna.. praktycznie obie to samo zawsze miały. W T5 Anka przestała być traktowana po macoszemu przez twórców i dostała bardziej "swój" styl.

A łamania... taaaak... ten gruchot... Szkoda tylko, że w T4 i T5 nie są już takie ładne i "zgrabne", jak poprzednio... :/
I ta Nina taka jakaś...
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Nina to staruszka :) I w ogóle Anna jakoś ładniejsza:)
Gamertag: Szalony Szkot
Lady Luck

Thompson pisze:Nina to staruszka
Anna też :P

Thompson pisze:Anna jakoś ładniejsza:)
Nad tym też przy niej popracowali ;) Teraz mogą siostrzyczki spokojnie rywalizować :)
I jakoś Krychę polubiłam :) Jest mniej pusta i plastikowa, niż w T4. Ale ja i tak wolę Edka :)
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Lady Luck pisze:i Anna.. praktycznie obie to samo zawsze miały.
Teraz mi się przypomniało.Oprócz nich miał jeszcze Jin,również chwyt i można było wykonać "nastewienie kości w kilku miejscach" :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

mowicie ze nina nie wyszla im w 5..oj szkoda...moja ulubiona postac...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

A ja bym coś o Lin X. usłyszał. 8)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

One mogłyby się poza turniejem pozabijać. Jak walczę z Niną/Anną to często w ogóle nie mam szans na ruch. :(
Edit: Nie możecie używać normalnych imion tylko jakieś Krychy, Kazki, Heńki? Ledwo co się domyślam o co chodzi....
Lady Luck

Nie możecie używać normalnych imion tylko jakieś Krychy, Kazki, Heńki? Ledwo co się domyślam o co chodzi....
8)

Ling- zaniedbali ją w T5 :( dostała kilka fajnych trików, ale to wszystko, niestety... ciosy dalej słabe, nogi i ręce krótkie... :/ Ale i tak miło się ją prowadzi :) No i szybka jest nadal :)

Garnet- Nina nie wyszła im w T4. W T5 to nadrobili, ale znów zamiast zimnej morderczyni mamy wredną babę.. :/
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Brr.. jak ja Niny nie lubię... Taka brzydula.. ale ja to już mówiłem ^^
Ling zaniedbana? Nie walczę nią ale przeciwko niej i czasem dostaje tą serią kopów z wyskoku, potem jeszcze raz i jakas dobitka.. echh..
Xellos

Post autor: Xellos »

Thompson pisze:Ling zaniedbana? Nie walczę nią ale przeciwko niej i czasem dostaje tą serią kopów z wyskoku, potem jeszcze raz i jakas dobitka.. echh..
Zgadzam się z Tomphsonem... czasami to ona odwala jakieś akrobatyczne trikasy i weź ją wtedy rozpracuj...
Thompson pisze:Brr.. jak ja Niny nie lubię... Taka brzydula.. ale ja to już mówiłem ^^
Chociaż przy dalszych walkach jest trudną przeciwniczką... czasami rozwalałem ją dopiero za jakimś 3 razem...
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Okej, Xiaoyu jest świetna ^^ Gra się nią bardzo przyjemnie.. :) Wcześniej jakoś mnie odpędzał ten Reverse Stance (tak to się chyba nazywa) ale po głębszym zbadaniu i testowaniu postaci stwierdziłem (UWAGA! COŚ NIESPODZIEWANEGO), że jest bardzo szybka i dosyć silna. Ech, Devil Within.. jestem na 3-3... Nie mogę tego przejść... Cóż będę próbował dalej... Sama gra byłaby znośna gdyby nie elementy zręcznościowe :)
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

Też nie lubie niny w tagu jeszcze do przejscia nawet na ultra hard ale w 4 to troche czasu na niej trace:/. Ulubione postacie to King i Jin a w t4 Steve Bo Jin traci za dużo ciosów.

BTW kliknijcie w linka w mojej sygnaturze :] 3 skiny z tekkena czekają na sprawdzenie i ocene:] (nie ma jak autoreklama :P :twisted:

Ma ktoś z łodzi pożyczyć tekkena 5? ( nie chodzi o pirata:P) (już dostałem nauczkę)
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

ariel - będę niemiły ale muszę... (w sumie nie muszę ale chcę)
OCHYDA!!!!!!!! Ściągnąłem tylko skin z Asuką ale to mi wystarczy. Skreślam go już na samym początku. Nie lubię takich dużych skinów. Kolory - jak najbardziej pasują do Asuki ale czarny na "krwistym" jest nieczytelny... Zrób lepiej jakiś ładny, normalny skin bez takich wystających elementów..
Brawo za to, że się starałeś :D
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

dzięki za krytykę :]
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”