Nad tym też przy niej popracowali Teraz mogą siostrzyczki spokojnie rywalizować
I jakoś Krychę polubiłam Jest mniej pusta i plastikowa, niż w T4. Ale ja i tak wolę Edka
One mogłyby się poza turniejem pozabijać. Jak walczę z Niną/Anną to często w ogóle nie mam szans na ruch.
Edit: Nie możecie używać normalnych imion tylko jakieś Krychy, Kazki, Heńki? Ledwo co się domyślam o co chodzi....
Nie możecie używać normalnych imion tylko jakieś Krychy, Kazki, Heńki? Ledwo co się domyślam o co chodzi....
Ling- zaniedbali ją w T5 dostała kilka fajnych trików, ale to wszystko, niestety... ciosy dalej słabe, nogi i ręce krótkie... Ale i tak miło się ją prowadzi No i szybka jest nadal
Garnet- Nina nie wyszła im w T4. W T5 to nadrobili, ale znów zamiast zimnej morderczyni mamy wredną babę..
Brr.. jak ja Niny nie lubię... Taka brzydula.. ale ja to już mówiłem ^^
Ling zaniedbana? Nie walczę nią ale przeciwko niej i czasem dostaje tą serią kopów z wyskoku, potem jeszcze raz i jakas dobitka.. echh..
Thompson pisze:Ling zaniedbana? Nie walczę nią ale przeciwko niej i czasem dostaje tą serią kopów z wyskoku, potem jeszcze raz i jakas dobitka.. echh..
Zgadzam się z Tomphsonem... czasami to ona odwala jakieś akrobatyczne trikasy i weź ją wtedy rozpracuj...
Thompson pisze:Brr.. jak ja Niny nie lubię... Taka brzydula.. ale ja to już mówiłem ^^
Chociaż przy dalszych walkach jest trudną przeciwniczką... czasami rozwalałem ją dopiero za jakimś 3 razem...
Okej, Xiaoyu jest świetna ^^ Gra się nią bardzo przyjemnie.. Wcześniej jakoś mnie odpędzał ten Reverse Stance (tak to się chyba nazywa) ale po głębszym zbadaniu i testowaniu postaci stwierdziłem (UWAGA! COŚ NIESPODZIEWANEGO), że jest bardzo szybka i dosyć silna. Ech, Devil Within.. jestem na 3-3... Nie mogę tego przejść... Cóż będę próbował dalej... Sama gra byłaby znośna gdyby nie elementy zręcznościowe
Też nie lubie niny w tagu jeszcze do przejscia nawet na ultra hard ale w 4 to troche czasu na niej trace:/. Ulubione postacie to King i Jin a w t4 Steve Bo Jin traci za dużo ciosów.
BTW kliknijcie w linka w mojej sygnaturze :] 3 skiny z tekkena czekają na sprawdzenie i ocene:] (nie ma jak autoreklama
Ma ktoś z łodzi pożyczyć tekkena 5? ( nie chodzi o pirata:P) (już dostałem nauczkę)
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek http://qwas2004.republika.pl
ariel - będę niemiły ale muszę... (w sumie nie muszę ale chcę)
OCHYDA!!!!!!!! Ściągnąłem tylko skin z Asuką ale to mi wystarczy. Skreślam go już na samym początku. Nie lubię takich dużych skinów. Kolory - jak najbardziej pasują do Asuki ale czarny na "krwistym" jest nieczytelny... Zrób lepiej jakiś ładny, normalny skin bez takich wystających elementów..
Brawo za to, że się starałeś :D