Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
Problemik z Tlenem zgłaszam, choć pewnie wiedząc, że mało kto używa tu tego komunikatora, nie będzie tłumów.
Problem polega na tym, że dawniej gdy ktoś zaczynał rozmowę to wyskakiwało okienko z tekstem. Od dłuższego czasu okienko pozostaje w tle, za Firefoxem, tak, że nie wiadomo, czy ktoś pisze czy nie i orientuję się dopiero po czasie.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
<niestety Abe, to nie bedzie odp. na Twój post^^>
http://www.alllooksame.com
stronka, gdzie możemy sprawdzić, jak bardzo umiemy rozróżnić od siebie Japonię/Chiny/Koree
najlepszy imho jest pierwszy test, gdzie rozróżniamy Japończyków, Chińczyków i Koreańczyków xD
<potrzebna -szybka- rejestracja;)>
http://www.alllooksame.com
stronka, gdzie możemy sprawdzić, jak bardzo umiemy rozróżnić od siebie Japonię/Chiny/Koree
najlepszy imho jest pierwszy test, gdzie rozróżniamy Japończyków, Chińczyków i Koreańczyków xD
<potrzebna -szybka- rejestracja;)>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Gdzie to się wyłącza?Gveir pisze:A nie masz ustawionego Firefox'a na 'zawsze na wierzchu'? Czyli focus jest zawsze na nim?

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Oooo taaaak... Dzisiaj oficjalnie ogłoszono Starcrafta 2. Na tej stronie można obejrzeć filmiki z gameplayu. Zapowiada się pysznie.
Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek!
FALLOUT 3 by Bethesda
Jeszcze piętnascie dni i wreszczie rosyjskcy bracia wypuszczą pierwszy oficjalny trailer z gry :]
Ja już się boję, że jak go zobaczę, to wpadnę w orgazm.....
Jeszcze piętnascie dni i wreszczie rosyjskcy bracia wypuszczą pierwszy oficjalny trailer z gry :]
Ja już się boję, że jak go zobaczę, to wpadnę w orgazm.....
Kocham żalić się w tym temacie i patrzeć z reguły jedynie na odpowiedzi Gveira. ;p Problemik techniczny, mianowicie dźwięk. Niektóre odgłosy z jakiegoś powodu zaczęły się odtwarzać z takim oto echem, tu słychać zwykłe kliknięcie. Nie pytałbym o pomoc, ale teraz mnie to naprawdę irytuje... Dodam, że niewiele wcześniej ponownie zainstalowałem "Knights of the Old Republic", może to mieć z tym coś wspólnego.
A przypadkiem nie zainstalowałeś z KotOR jakiegoś programiku dźwiękowego? Ew. czy używasz zintegrowanej na płycie głównej karty dźwiękowej, czy innej? Czasem się zdarza, że sobie przestawisz w programie kontrolnym karty equalizer czy inne efekty na echo. Jak nie to jest rozwiązaniem, to nie wiem. A wszystkie dźwięki masz takie czy tylko w KotOR? I tak, to znowu ja - Le Clerc 

We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Nie.Gveir pisze:A przypadkiem nie zainstalowałeś z KotOR jakiegoś programiku dźwiękowego?
SoundBlaster LIVE, osobno.Gveir pisze:Ew. czy używasz zintegrowanej na płycie głównej karty dźwiękowej, czy innej?
...jak to przestawić?Gveir pisze:Czasem się zdarza, że sobie przestawisz w programie kontrolnym karty equalizer czy inne efekty na echo.

Żeby było ciekawiej - w KotORze mi normalnie odtwarza dźwięki, w Winampie też. Za to kiedy ktoś z kontaktów w Tlenie staje się dostępny, mam wrażenie, że siedzę w Himalajach.Gveir pisze:A wszystkie dźwięki masz takie czy tylko w KotOR?
fgsfgdsgfdGveir pisze:I tak, to znowu ja - Le Clerc
Czyli to najpewniej nie KotOR. A to się zaczęło od razu jak zainstalowałeś czy później?Ababeb pisze:Nie.
Aha.Ababeb pisze:SoundBlaster LIVE, osobno.
Wchodzisz w programik kontrolny SB Live! (nie ma vacka, musisz mieć takiAbabeb pisze:..jak to przestawić?![]()

O_o Eee... tak po prawdzie to ani Tlenu ani SB Live! nie używam, więc jak coś się spindoliło bardziej zaawansowanie, to mogę nie wiedzieć...Ababeb pisze:Żeby było ciekawiej - w KotORze mi normalnie odtwarza dźwięki, w Winampie też. Za to kiedy ktoś z kontaktów w Tlenie staje się dostępny, mam wrażenie, że siedzę w Himalajach.
Sage.Ababeb pisze:fgsfgdsgfd
We are the outstretched fingers,
To ja z innej beczki, bo też mam problem: co robicie, kiedy Imageshack przestaje Wam działać? T__T Podejrzewam, że mój Firewall po prostu nagle dostał alergii na ten adres, ale pogrzebawszy chwilę w 'historii zablokowanych', dalej nie mam pojęcia, jak (i czy w ogóle) mogę sobie odblokować dostęp do tej strony. Help? T__T