Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Go Go Yubari pisze:Jak dla mnie to podejrzanie szybko sie skończyło. Idę o piwo, że jest więcej odcinków.
Nawet nie wspominaj, bo ostatni puszczany odcinek (bodajże z Whoopi Goldberg) przeleciał mi koło nosa, bo Polsat miał kopnięty nadajnik :/ Go Go - pewnie byś to piwo wygrała, bo za szybko zniknął, jak na mój gust.
Najważniejsze jednak, że nie brakuje czasu antenowego dla powtórek Klanu i M jak miłość :roll: Co tam stary serial, ważne co u Lubiczów się dzieje T_____T
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Heh pamiętam jak uwielbialam Celebrity Death Match XD
Rozbrajały mnie te walki....Keanu Reeves kontra Brad Pitt, pamiętam, ze przegrał Kijanka XD
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

nowy cel-zgladzic te znaczki pojawiajace sie na filmach!!!
co za palant to wymyslil :evil:
wlaczam teraz tv..ouch..program z pania zachecajaca do zadzownienia i wygrania pieniadzy jak sie odpowie na debilna zagadke od 16 lat...no comments...mogloby sie to pojawiac raz na jakis czas ale caly czas...co za glupota!!
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Głupie to :P Jest jeszcze jakiś kraj w który ma takie znaczki??? Chociaż dobrze, ze w miare małe te znaczki sa...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Głupie to było pojawienie się napisu "za chwilę świat według Kiepskich" podczas końcowej sceny "Omenu" - totalnie zabija klimat oglądania, podobnie jak pani, co ma biegunkę w przerwie na reklamy :roll:
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Na takim TVN Turbo nawet reklamy się pojawiają na pasku (na dole ekranu) podczas trwania jakiegos programu...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Jaco pisze:Na takim TVN Turbo nawet reklamy się pojawiają na pasku (na dole ekranu) podczas trwania jakiegos programu...
Wtedy zawsze można śledzić najnowsze trendy w reklamach telewizyjnych :D

Denerwuje mnie jeszcze Studio Lotto i seria reklamówek w przerwie filmu - nieraz zdarzało mi się przełączać na inne kanały, bo zapominałam,że coś oglądam :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy to trzeba bylo na nocny senas patrzec-zero reklam :]/zreszta teraz leci 2 czesc

a taki pasek na dole to juz nawet na publicznej tv dali :roll: najwiekszy rotfl jest na 1 ...-lato w jedynce i super duper filmy :roll: albo dzisiaj w zlotopolskich ... :roll:
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Ivy pisze:Denerwuje mnie jeszcze Studio Lotto
Znam wieeeeeeeelu ludzi którzy oglądają program na Polsacie o tej porze specjalnie dla lotto :) Albo oglądają jakiś film czy coś i choćby była ostatnia, najważniejsza scena (albo karny w meczu :D ) to i tak o 21:30 przełączą na Polsat...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

jak mialabym kupony tez bym tak robilaXD
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Garnet pisze:jak mialabym kupony tez bym tak robilaXD
Eee tam....od czego jest telegazeta (milion nie zając, nie ucieknie ;) )
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

z moja pamiecia bym pewnie zapomniala pozniej sprawdzic^^
a jak mozna cos wygrac to najszybciej chcialabym wiedziec

...zreszta i tak sie nie bawie w takie cos :D
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:Ivy to trzeba bylo na nocny senas patrzec-zero reklam :]/zreszta teraz leci 2 czesc
Wiem, wiem, ale ja nie umiem o tej porze TV oglądać - wolę posiedzieć w necie, albo coś na DVD załączyć..takie przyzwyczajenie. poza tym ostatnio w ogóle rzadko włączam tv .. dla Omenu i Kabaretu tydzień temu zrobiłam wyjątek :]
Jaco pisze:najważniejsza scena (albo karny w meczu n ) to i tak o 21:30 przełączą na Polsat...
To dopiero ból - skąd ja to znam :)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Garnet pisze:a jak mozna cos wygrac to najszybciej chcialabym wiedziec
Jak się człowiek śpieszy to się dabeł cieszy (choć to nie takie złe :twisted: :twisted: :twisted: )
Ja tylko gram jak dużo do wygrania jest :D

Ivy pisze:Wiem, wiem, ale ja nie umiem o tej porze TV oglądać - wolę posiedzieć w necie, albo coś na DVD załączyć..takie przyzwyczajenie. poza tym ostatnio w ogóle rzadko włączam tv .. dla Omenu i Kabaretu tydzień temu zrobiłam wyjątek :]
Do niedawna często o tej porze oglądałem TV (neta nie miałem ;) ) szczególnie jak nie miałem w co grać...

A propo - moja kochana kablówka dała mi do oglądania ruski kanał :D Ich poczucie humoru jest straszne :P Ale bajki mają fajne!
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ja chce zpowrotem mojego ariranga :(

a ruskiej tv jeszcze nigdy nie mialam okazji ogladac ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”