Horrory
Moderator: Moderatorzy
a ja sobie w koncu obejrzalam starego dobrego Bele Lugosi w Draculi z 31 :D i tak klasyke mam wreszcie cala zalatwiona ^^
wlasciwie nie ma co porownywac nosfiego i draculi,gdyz roznia sie znacznie...a juz na pewno wygladem glownych bohaterow :D o ile Drac to artysokrata itp ..to jednak nic nie przebije sceny jak Nosfi wstaje z trumny pod katem 90 st

ale te nietoprze w draculi rox
uroki starych filmow ^^
< zaniedlugo zobacze tez sobie ju on the curse,2 czesci..te telewizyjne..kinowe sa jakby 3 i 4 czescia....o 1 slyszalam duzo dobrego i ze jest lepsza niz 3 kinowa:)
ano i mam zamiar w koncu dokonczyc serie ring i obejrzec rasen i ring virus..i bedzie sadako z glowy cala :D >
wlasciwie nie ma co porownywac nosfiego i draculi,gdyz roznia sie znacznie...a juz na pewno wygladem glownych bohaterow :D o ile Drac to artysokrata itp ..to jednak nic nie przebije sceny jak Nosfi wstaje z trumny pod katem 90 st

ale te nietoprze w draculi rox

< zaniedlugo zobacze tez sobie ju on the curse,2 czesci..te telewizyjne..kinowe sa jakby 3 i 4 czescia....o 1 slyszalam duzo dobrego i ze jest lepsza niz 3 kinowa:)
ano i mam zamiar w koncu dokonczyc serie ring i obejrzec rasen i ring virus..i bedzie sadako z glowy cala :D >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Go Go Yubari
- Ifrit
Daj znać, jak zdobędzieszGarnet pisze:obejrzec rasen i ring virus..

Też słyszałam, że serial straszniejszy. Nie mogę sobie wyobrazic gdzie, no ale skoro tak mówią

http://www.thejuon.com/flash.html -amerykańska i po japońsku <lol>
ano,nie ma cenzury ^^Boni pisze:Podobno ten cały serial był drastyczniejszy niż wersje kinowe w ju-onie ;]
2 bwp nie widzialam..ale bym obejrzala

a obejrzalam sobie Rasen..od razu zabierajac sie za ten film trzeba wymazac z pamiecie Ringu2..gdyz Rasen to jest drugie,alternatywne pociagniecie histori z ringu..anyway,film niezle gmatwa na koncu..ale jest tez duzo nawiazan do ksiazki-wirus...podczas gdy w ringu milcza o wirusie
ale ta sadako tutaj

ale muzyka fajna ^^
podsumuje tak..film dla fanow ringu chcacych zobaczyc inny,dalszy ciag ringu :]
< film powstal w kilka tygodni po ringu>
ciekawostka-w filmie mozna przez chwile zobaczyc koji suzuki'ego :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Właśnie obejrzałem BWP2 i cóż mogę rzec. Bać to się na pewno nie bałem... Film zakręcony ale w że tak powiem dość przewidywalny sposób ale to zależy już od widza. Anyway mi jedynka bardziej się podobała. Była bardziej realistyczna. Ale warto było obejrzeć dla samego BWP.
[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
ps. Co do pierwszej części.

[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
ps. Co do pierwszej części.
Kod: Zaznacz cały
Wolałbym żeby to nie czarownica zabiła dwójkę bohaterów na końcu tylko ten trzeci gość co od nich odszedł... dostał psychozy etc. Byłoby ciekawiej. Szkoda że tamtego wątku nie dokończono, jeden z nielicznych który wg. mnie musi mieć rozwiązanie. ;)
glamorous vamp
Nie zauważyłam. Ja i tak nie wierzę w tę całą historyjkę :D
A to w jedynce były napisy? Bo nawet nie pamiętam - napisy w takim filmie amatorskim, który "niby" został znaleziony?

A to w jedynce były napisy? Bo nawet nie pamiętam - napisy w takim filmie amatorskim, który "niby" został znaleziony?

Lecz to było kręcone amatorską kamerą :] To w końcu jestem zamotanapho3n1x pisze:Na końcu kążdego filmu w którym giną ludzie musi być coś takiego

Kurde przecież mówie, że pisało że to bujda. A napisy, oczywiście że sąFaris pisze:A to w jedynce były napisy? Bo nawet nie pamiętam - napisy w takim filmie amatorskim, który "niby" został znaleziony

Nie ma co się motać, ludzie zaczeli rozpuszczać różnego rodzaju spekulacje a napisów nie przczytali do końcaFaris pisze:To w końcu jestem zamotana