Horrory

Wszystko związane z kinem; nowości, dobre filmy, aktorzy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

E tam, ja pamiętam, jak w kinie z bocznego głośnika poszedł charakterystyczny łomot. Gosh O_o'
A co do kotów.... Doprawdy zastanawia mnie ta scena O_O.... Hm, te koty w amerykańskiej wersji fajne były ^^'
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

a ja sobie w koncu obejrzalam starego dobrego Bele Lugosi w Draculi z 31 :D i tak klasyke mam wreszcie cala zalatwiona ^^
wlasciwie nie ma co porownywac nosfiego i draculi,gdyz roznia sie znacznie...a juz na pewno wygladem glownych bohaterow :D o ile Drac to artysokrata itp ..to jednak nic nie przebije sceny jak Nosfi wstaje z trumny pod katem 90 st :shock: :>

ale te nietoprze w draculi rox :lol: uroki starych filmow ^^

< zaniedlugo zobacze tez sobie ju on the curse,2 czesci..te telewizyjne..kinowe sa jakby 3 i 4 czescia....o 1 slyszalam duzo dobrego i ze jest lepsza niz 3 kinowa:)
ano i mam zamiar w koncu dokonczyc serie ring i obejrzec rasen i ring virus..i bedzie sadako z glowy cala :D >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Podobno ten cały serial był drastyczniejszy niż wersje kinowe w ju-onie ;]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze:obejrzec rasen i ring virus..
Daj znać, jak zdobędziesz ;) Chcę wiedzieć czy warto zmuszać znajomych do..ekhem...szukania ;)

Też słyszałam, że serial straszniejszy. Nie mogę sobie wyobrazic gdzie, no ale skoro tak mówią ;)

http://www.thejuon.com/flash.html -amerykańska i po japońsku <lol>
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Znowu obejrzałem BWP... Toć to spoko horror :> :> Heh i amerykański :> Wszyscy tak ganią BWP2.... Może jednak się skuszę i obaczę co to za dzieło :>
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:Podobno ten cały serial był drastyczniejszy niż wersje kinowe w ju-onie ;]
ano,nie ma cenzury ^^

2 bwp nie widzialam..ale bym obejrzala XD
a obejrzalam sobie Rasen..od razu zabierajac sie za ten film trzeba wymazac z pamiecie Ringu2..gdyz Rasen to jest drugie,alternatywne pociagniecie histori z ringu..anyway,film niezle gmatwa na koncu..ale jest tez duzo nawiazan do ksiazki-wirus...podczas gdy w ringu milcza o wirusie
ale ta sadako tutaj XD to kobieta wamp a nie mala dzieewczynka :D
ale muzyka fajna ^^

podsumuje tak..film dla fanow ringu chcacych zobaczyc inny,dalszy ciag ringu :]
< film powstal w kilka tygodni po ringu>

ciekawostka-w filmie mozna przez chwile zobaczyc koji suzuki'ego :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Boni pisze:2 bwp nie widzialam..ale bym obejrzala XD
Odkąd obejrzałam BWP2 już sporo czasu minęło i nie wiem, jakbym teraz oceniła (bo od tamtej pory trochę sie obejrzało), ale nei był taki zły.Jedynie amerykański, wiadomo. Szczególnie pewien dowcip dotyczący Heather mi się spodobał :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Właśnie obejrzałem BWP2 i cóż mogę rzec. Bać to się na pewno nie bałem... Film zakręcony ale w że tak powiem dość przewidywalny sposób ale to zależy już od widza. Anyway mi jedynka bardziej się podobała. Była bardziej realistyczna. Ale warto było obejrzeć dla samego BWP. :wink:

[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
ps. Co do pierwszej części.

Kod: Zaznacz cały

Wolałbym żeby to nie czarownica zabiła dwójkę bohaterów na końcu tylko ten trzeci gość co od nich odszedł... dostał psychozy etc. Byłoby ciekawiej. Szkoda że tamtego wątku nie dokończono, jeden z nielicznych który wg. mnie musi mieć rozwiązanie. ;&#41;
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Ciekawe, co teraz robią twórcy BWP(tego pierwszego, amatorskiego). Może siedzą i nabijają sie z przestraszonych widzów :D Jakoś nie wierzę w tę całą plotkę o zaginięciu ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Mają się całkiem dobrze :] Na 8 dni twórcy filmu wypuścili boaterów w las i oni mieli kręcić takie tam różne sceny niesceny i w końcu wyszło to co wyszło. Ich samych można było łatwo znaleźć bo mieli ze sobą jakieś radary czy cuś...
glamorous vamp
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Faris pisze:Ciekawe, co teraz robią twórcy BWP(tego pierwszego, amatorskiego). Może siedzą i nabijają sie z przestraszonych widzów n Jakoś nie wierzę w tę całą plotkę o zaginięciu
Na samymo końcu filmu pisało, że wszystkie historie jak i osoby w nim przedstawione są fikcyjne.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Ale na końcu dwójki, czy jedynki :> Bo ja przez cały czas mówię o oryginalnym BWP - niby ekipa zaginęła w tajemniczych okolicznościach (tiaaa, jasne :D)
pho3n1x

Na końcu kążdego filmu w którym giną ludzie musi być coś takiego, i dlatego oglądałem w 1 i w 2 napisy do końca i oczywiście było. Jedynka to taka sama bujda jak dwójka.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Nie zauważyłam. Ja i tak nie wierzę w tę całą historyjkę :D
A to w jedynce były napisy? Bo nawet nie pamiętam - napisy w takim filmie amatorskim, który "niby" został znaleziony? :P
pho3n1x pisze:Na końcu kążdego filmu w którym giną ludzie musi być coś takiego
Lecz to było kręcone amatorską kamerą :] To w końcu jestem zamotana XD
pho3n1x

Faris pisze:A to w jedynce były napisy? Bo nawet nie pamiętam - napisy w takim filmie amatorskim, który "niby" został znaleziony
Kurde przecież mówie, że pisało że to bujda. A napisy, oczywiście że są :)
Faris pisze:To w końcu jestem zamotana
Nie ma co się motać, ludzie zaczeli rozpuszczać różnego rodzaju spekulacje a napisów nie przczytali do końca XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kino”