ale fajnie by bylo komus zrobic siano na glowie a pozniej dostac za to pieniadze...eee...

swoja droga to teraz robia takie salony gdzie wszystko jest w jednym wiec i kosmetyczka najczesciej zna sie teraz na fryzjerstwie,manicure etc../
Moderator: Moderatorzy
I jak to się mówiło w takiej starej reklamie "jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego"Garnet pisze:swoja droga to teraz robia takie salony gdzie wszystko jest w jednym wiec i kosmetyczka najczesciej zna sie teraz na fryzjerstwie,manicure etc../
Nie trafiłeś jeszcze na złego fryzjera (takiego co i z krótkich włosów potrafi zrobić siano) - czasem mówię "podciąć końcówki", a babsztyl odcina mi 10 cmBoni pisze:Dobrze, że u mnie starczy pare słówek i od razu wiadomo co trzeba robić.
Będzie skaner, to i zdjęcie się znajdzie - myślę, że to jest do zrobienia :] Wyglądałam wtedy jak mój brat, którego nie mamBeeBBo pisze:błagam! masz zdjęcie?! Laughing
A masz fotkę?BeeBBo pisze:czyżby mi pasowały? Twisted Evil To dobrze że nie widziałaś mnie łysego Laughing
u moich jakos regula jest w druga stroneBeeBBo pisze:u moich znajomych nadal modne jest góra 3 mm....Tylko ja ostatnio odstąpiłem od tej reguły
exactly -_- i jeszcze jak szybko mi sie szampony np zuzywaja...-_- na szcescie wlosow nie susze,same wyschna jak siedze w nocyIvy pisze:le jednak nie ma to jak godzina na mycie, suszenie i układanie codziennie
Ale może jakies zabłąkane zdjęcie w albumie - skaner - imageshack i do mnieBeeBBo pisze:dobrze wiesz że nie.... Sad
Hmpfff.. No co Ty powieszBeeBBo pisze:wiem wszystkie mi to mówią... Laughing Cool n
Już tu była dyskusja, ale napiszę - długie włosy u faceta - jak najbardziej- oby je tylko często mył i wiedział, do czego służy grzebień..W moim otoczeniu też jest pod tym względem spore zróżnicowanieGarnet pisze:u moich jakos regula jest w druga strone Laughing ..ale to zalezy jacy znajomi ^^ mam w roznych kregach....
A moje włosy są tak cudowne, że bez odpowiedniego suszenia i układania wyglądają strasznie - codziennie przed wyjściem do szkoły ten sam rytuał -_-Garnet pisze:exactly -_- i jeszcze jak szybko mi sie szampony np zuzywaja...-_- na szcescie wlosow nie susze,same wyschna jak siedze w nocy n
Tylko raz odważyłam się na takiego "jeżyka" :D A całkiem niedawno miałam włosy ścięte na chłopaka..ale to jednak nie dla mnie (swoją drogą szybko mi rosną, można poeksperymentowaćGarnet pisze:Ivy gratulacje odwagi n moja siostra miala krotkie ale takie na chlopaka wiec nie calkiem tak na lyso ^^
myslalam ze mi wolno rosna..heh bo nigdy tego tak nie widac..ale teraz jak juz mam odrosty to widac jaka maja szybkosc w rosnieciuIvy pisze:swoją drogą szybko mi rosną, można poeksperymentować
heh ja widzialam kiedys faceta z dlugimi wlosami w warkoczu :DIvy pisze:ale napiszę - długie włosy u faceta - jak najbardziej- oby je tylko często mył i wiedział, do czego służy grzebień..W moim otoczeniu też jest pod tym względem spore zróżnicowanie