Zwracaj wiekszą uwagę na płeć rozmówcyJenov pisze:HeHe poruszyłeś

..i zaznaczaj spoiler, bo Cię ukatrupię! Ja jeszcze nie przeszłam 9 , a ktoś kto nie wiedział też endingu FF8 może się mocno obrazić!
Dla mnie Locke był takim niespełnionym macho

Moderator: Moderatorzy
Nie pomyliłam, po prostu jak na takiego faceta, jak Locke, za mało było scenek z udziałem kobiet...poza tym nie nazwałabym go stuprocentowym rycerzem, bo jego profesja kłóci sie trochę z przysłowiową lśniącą zbroją i białym koniem :DSephiria pisze:za to Locke był rycerzem
Co do Edgara- świetna postać komiczna, ale kompletny brak podejścia do płci pięknejSephiria pisze:chyba mylisz Edgara
Kod: Zaznacz cały
Był wątek miłosny z Lockiem w roli głównej, nie pamiętam w tej chwili imienia niewiasty, lecz wiem że umarła i nawet Phoenix jej nie pomógł :twisted:
Fajna scenka wogóle, jedna z lepszych ...
Rachel
w Burmecii, z Sir Fratleyem i Freyą
dowiodła, że ktoś się nią zainteresował ;)
Yet he still doesn't remember our past
Celes? Yuck. Ona jest taka.... niewyraźna. Nie lubię jej, i uważam, że Locke'mu lepiej byłoby z Terrą, a najlepiej zFaris pisze:Jakoś mi bardziej do gustu Celes przypadła. Pasują do siebie
Rachel, która miała idealny charakter dla żony podróżnika - dobra, odważna i ciekawska. Szkoda, że doprowadziło ją to do amnezji...
I tu się nie zgodzę :] Pasuje do Locke'a - kobieta z charakterem...A Terra...no cóż - blee - i jeszcze ta scenka z macierzyństwemIsia pisze:Celes? Yuck. Ona jest taka....niewyraźna
Faris pisze:A Terra...no cóż - blee - i jeszcze ta scenka z macierzyństwem
Co się tak tej biednej Terry czepiacie?? Niedość że była pod wpływem slave crown przez dobrych pare lat to jeszcze niespełniona miłość do Leo :DMaester pisze:Terra - <chór> Nie! Zakompleksiona, zaburzenia stanów emocjonalnych, syndrom zgwałconej Marty z 'Na Wspólnej'... nienawidzę jej.
Dlaczego zgwałconej? Ja nie oglądam "Na Wspólnej", to może się nie znam, ale Terra zawsze przypominała mi niżej(obokMaester pisze:Terra - <chór> Nie! Zakompleksiona, zaburzenia stanów emocjonalnych, syndrom zgwałconej Marty z 'Na Wspólnej'... nienawidzę jej.
Gdzie Ty widzisz u niej charakter??? Pani generał początkowo jest emocjonalnie zimna i podejrzliwa (choć to akurat nie dziwne) , później, kiedy zakochuje się w Lockem, to zakochanie chwilami jest pokazane nieco melodramatycznie (i to jest ładne), a chwilami wręcz telenowelowo. Choćby słynna scena jejMaester pisze:Celes - taaaak! To jest to, fajna babka, z charakterem, dobry kompan.
Próby samobójczej.
U Terry było takich scen więcej:Isia pisze:nieco melodramatycznie (i to jest ładne), a chwilami wręcz telenowelowo
"wzruszająca" scena opieki nad dziećmi, gadanie o miłości, bleh, bleh, bleh :)
Ale przyznaj, randkowanie zIsia pisze:Locke zasługuje na bardziej zrównoważoną ukochaną.
niedoszłą samobójczynią
Heh, kto kogo lubi to akurat kwestia gustu, ja za nią nie przepadam, ale uszanuję opinię jak najbardziej :]Isia pisze:Jest łagodną, myślącą i samotną osobą. Lubię Terrę.
Tak w ogóle, to zauważyłam, że w FF5 żaden facet sie nie wyróznia. Mamy buca i staruchaIsia pisze:Fari - dlaczego nie? n Choć w sumie, to on jest nudny, jak rozdeptany kapeć.