wszystko fajnie, ale proponeje ostrzegac ze to linki dla masochistow!!!!!

Moderator: Moderatorzy
Lepsza niż japońska w serialu Live -_-'Ivy pisze:-_-
Nic nie dorówna Alanowi Rickmanowi. NIC i NIKT. O.Ivy pisze:Coś dla Go Go
Poszczuc go Animą >.< Ją też.Ivy pisze:Co za Shuin..ja bym go zastrzeliła za sam wygląd
Nie zapominaj o figurze. A strój to chyba worek po burakach O.o'Ivy pisze:Tłuste włosy i brudny strój - to się nazywa fantazja n
Za takie coś się powinno kastrować. Deppuś rlz 4ever. OIvy pisze:AUĆ
Poza Leeloo to nieźle O.oIvy pisze:Jest nawet ten złodziej n Dobre!
O_O''Jaco pisze:Auron
Tidus idzie po plazy. Słyszy silnik. Odwraca się. Z Celsius wyskakuje ze statku. <ŁUP> słyszy Tidus. "Czy to słoń morski? Czy to bomba?" - mysli. Yuna wstaje "Tidusiiiiiiiik :D" "AAAAAAAAA" krzyczy Tidus i ucieka. -_-'Jaco pisze:Yunisko n
Chodziło mi o strój i przyklejane włosy, bo facet ma gębę zakazanąGo Go Yubari pisze:Nic nie dorówna Alanowi Rickmanowi. NIC i NIKT. O.
Tylko po co się za nią w ogóle przebierać - ta z serialu ma charyzmę równą bad bossom z Power Rangers -_-Go Go Yubari pisze:Lepsza niż japońska w serialu Live -_-'
JaaadeiteIvy pisze:Tylko po co się za nią w ogóle przebierać - ta z serialu ma charyzmę równą bad bossom z Power Rangers -_-
Jeśli ma wychodzić z telewizora czy magnetowidu, to prędzej mogłaby robić za Sadako,a nie AiErelen_Galakar pisze:Ja już nie chcę Video
Grrr....co za zniewaga...Erelen_Galakar pisze:Ktoś tu chyba lubił ROLW oraz Karlę??
-_- Rinoa XXLLucrecia pisze:Run, Squall, RUN!
Nawet przyjemna dla oka, co się na cosplayach często nie zdarzaLucrecia pisze:Irvine nie musi uciekać
Wylał sobie na łeb litr żółtej farbyLucrecia pisze:...ale pewna bibliotekarka już tak.
Raczej martwa jak pasztetPanie i panowie - Quistis! Jak żywa!
OMFGZanmato!