Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD
Moderator: Moderatorzy
Yay! To jest to: http://film.onet.pl/10947,film.html
no napewno fajnie by bylo takie panie w szkole miecMaester pisze:To pielęgniarka jakaś? n Takie by w mojej szkole mogły być. ^^

dla mnie polskie tlumaczenie jest skopane...orginalne jest Audition < Odishon> i pod katem tego tytulu zabierajcie sie do filmuTytuł brzmi zachęcająco, aczkolwiek filmu nie kojarzę mimo szczerych chęci.
a szkoda ze nie kojarzysz...czesto o nim wspominam w temacie o filmach :]
zreszta jeszcze nawet graja w kinach..wiec zachecam:]
o ile nie wyjdziecie w czasie zakonczenia z sali kinowej

[ Dodano: Pią 05 Sie, 2005 19:36 ]
mozecie zajrzc na polska strone http://www.gutekfilm.com.pl/gra-wstepna/
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo bym chciał obaczyć ten film. Odnoszę wrażenie że kreacja tej kobiety z avka może podbić moją Misery. Ale cóż, na razie to tylko sfera domysłów. A kino.... hmm... możliwe że pójdę po niedzieli o ile jeszcze będą seanse
[ Dodano: Pią 05 Sie, 2005 ]
nie, myliłem się, po obejrzeniu oferty kina milenium zwątpiłem

[ Dodano: Pią 05 Sie, 2005 ]
nie, myliłem się, po obejrzeniu oferty kina milenium zwątpiłem

glamorous vamp
oj,nie zdajemy ^^Boni pisze:Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo bym chciał obaczyć ten film.
tylko ze Asami nie chodzi z siekiera za pazucha ale nosi caly neseser odpowiednich przyrzadow :DBoni pisze:Odnoszę wrażenie że kreacja tej kobiety z avka może podbić moją Misery.
a biega o to ze garnet jest aniolkiemCoco pisze:Eee, ludzie o co biega ???

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Niah, to musi być urocze, nawet jeśli nie ma siekiery... ;] ps. Młotki też są dobre... Najsmutniejsza kreacja młotka była dla mnie w To... BuuuGarnet pisze:tylko ze Asami nie chodzi z siekiera za pazucha ale nosi caly neseser odpowiednich przyrzadow

Tak. Patetyczny feniks, który się odrodzi z popiołów i stanie po prawicy........ Erm, whateverMaester pisze:Upadłym aniołkiem może... ;>

Aha, już wiem jak się ta pani nazywa z Auditiona

glamorous vamp