Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ivy pisze:Mów do mnie jeszcze XD Jakby mnie zatrudnili W SE jako chara designera, to by takich nie zbrakło Ale o czym my tu..
Popytaj Garnet, już ona Cię skontaktuje z przedstawicielami Square, zostanie Ci tylko złożyć podanie o pracę. Ale faktycznie, o czym my tu... *cough, cough* :lol:
Ivy pisze:Zapomniałaś obok tej wyobraźni wspomnieć o fanartach XD
...Na których alternatywnym strojem Aurona są najczęściej gi i hakama, tudzież zwykłe kimono. Wszystko jak na pseudo-samuraja przystało. (Równie popularnego stroju Adama oczywiście nie biorę pod uwagę. :])
Ivy pisze:Aż żal;, że taki facet dostał w przydziale jeden z najgorszych strojów w serii
Ano, dostało mu się -- trzy czwarte graczy uważa, że Seymour jest gruby, wszystko przez ten źle dobrany strój.
Btw, może ja jestem dziwna, ale swego czasu wyobrażałam sobie różne dressspheres dla Seymoura... choć może nie wgłębiajmy się w szczegóły. Lady Luck. *cough, cough*
Ivy pisze:Tidusowi przydałaby się lekka odmiana, bo jego kurteczka razi w oczy..
Do kurtki Tidusa nic nie mam, pasuje do klimatu gry (...choć w sumie do tego klimatu gry to jednak coś mam, i to wiele.) Szyte przez pijanego krawca spodnie też mi nie przeszkadzają. Na amerykańskich forach niektóre nastoletnie fangirls aż zasysają się z oburzenia -- jakże to tak, ich idol ma jedną nogawkę krótszą, kto to wymyślił! ...No cóż, moda w Finalu zdecydowanie różni się od naszej i nie ma co oczekiwać od niej logiki. Nawet jeśli coś wygląda głupio, to widocznie tak miało być. Amen. Nota bene nie uważam, żeby te spodnie wyglądały głupio -- przynajmniej nie w świecie fantasy.
Ivy pisze:Squall początkowo śmiesznie się prezentował w mundurku Balamb Garden - przykrótki i obcisły, ale uniformowi Seed nie mam już nic do zarzucenia
Hehe... mnie tam ten pierwszy mundurek przypadł parę lat temu do gustu -- do tego stopnia, że zaczęłam go nawet szkicować. Srebro i granat to ładne połączenie, ale muszę przyznać, że czarny mundur SeeD robi jeszcze lepsze wrażenie. Anyway, Squall wiedzie prym wśród pierwszoplanowych bohaterów Finala -- aż trzy zmiany bielizny. *cough, cough* Nie wnikam. -_-
Jaco pisze:Nie zapominajmy o Cecilu
Te wszystkie joby się nie liczą. :]
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Lucrecia pisze:Anyway, Squall wiedzie prym wśród pierwszoplanowych bohaterów Finala -- aż trzy zmiany bielizny. *cough, cough* Nie wnikam. -_-
Tak mi dobrze tak mi rób..ależ kontynuuj ;)
Lucrecia pisze:No cóż, moda w Finalu zdecydowanie różni się od naszej i nie ma co oczekiwać od niej logiki. Nawet jeśli coś wygląda głupio, to widocznie tak miało być. Amen. Nota bene nie uważam, żeby te spodnie wyglądały głupio -- przynajmniej nie w świecie fantasy.
Do tych spodni to bym się akurat najmniej przyczepiała - różne długości nogawek to chyba żadna ekstrawagancja.

Strój Lulu to dopiero niepraktyczny dziwoląg (Kto by wpadł na wiązanie pasków przy nogach, koronkowe pończoszki i taki niewygodny dekolt XD na długie wędrówki )- ale za to jaki seksowny ;)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ivy pisze:Co do Dresspheres - spodobał mi się songstress u Paine - taki a'la Elvis XD
Mi się właśnie podobał songstress u Yuny i nawet u Rikku, a u Paine w ogóle :lol:

[ Dodano: Nie 31 Lip, 2005 11:01 ]
A strój od Tidusa tylko na początku mnie zdziwił później przywykłam i nawet zaczął mi się podobać :] I uważam, że jest lepszy od ubrania Shuyina :]
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Lucrecia pisze:Te wszystkie joby się nie liczą.
Ale miał strój Blk Knighta no i

Kod: Zaznacz cały

Paladyna
, to się liczy.

Wychodzi na to, że Joby w FF5 to prawdziwa rewia mody :P
Lucrecia pisze:A strój od Tidusa tylko na początku mnie zdziwił później przywykłam i nawet zaczął mi się podobać :] I uważam, że jest lepszy od ubrania Shuyina :]
Dla mnie strój Tidusa ma zbyt jaskrawe kolory no i pedziowata kurteczka z gołą klatą :lol: Shuyin według mnie ma lepiej dobrzny ubiór :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Eiko pisze:a u Paine w ogóle
Bo to był cynizm - Paine ani w nim dobrze nie wyglądała, ani śpiewanie nie szło jej najlepiej - w ogóle do tak ciekawej postaci nie pasowała połowa tych badziewnych strojów, które jej w dresspheres przypadły
Eiko pisze:I uważam, że jest lepszy od ubrania Shuyina :]
Shuyin miał bardziej gustowne i stonowane wdzianko, według mnie oczywiście..
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Shuyin wyglądał... normalnie... Mi tam się podobało nawet, ale takie jakieś - bez większych przeżyć... Seymour (muszę do tego wróćić.. :P) okropnie wyglądał w Bevelle, ale mi się podoba ogólnie jak wygląda, ma dziwny strój, ale mi się podoba, a zresztą - i tak nie patrzę na strój tylko na buźkę :D
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Maester

Post autor: Maester »

Oto i 'głos Seymoura' - czyż nie jest 'ciężko przystojny'? ;p

Zdjęcie 'głosu' poniżej. :)
Ostatnio zmieniony pn 01 sie, 2005 16:40 przez Maester, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

I don't understand :?
"Pure Morning" PLACEBO
Maester

Post autor: Maester »

O jezu, zapomniałem wkleić zdjęcia.... XD
Obrazek
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Kermi pisze:nie patrzę na strój tylko na buźkę
Główni źli mają tendencję do malowania się do tego ;)
Kermi pisze:bez większych przeżyć..
Z FFX-2 mi też stroje nie przypadał do gustu - troche bez pomysłu, za kolorowe.

[ Dodano: Pon 01 Sie, 2005 ]
Maester pisze:O jezu, zapomniałem wkleić zdjęcia.... XD
Ivy dała kiedyś Fernandeza w "Skąd ja znam tę twarz" :P Zgadłbyś pewnie XD
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

O Boże... I ten gość ma taki głos jak Seymour? Nawet pasuje do niego szczerze mówiąc (do tego gościa...) :P Ale - Seymour (ten w grze!!) GÓRĄ!!!! Beautiful... ^^
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Garnet ma przepiękną suknię królewską^^ Dla mnie lepsza od stroju slubnego Yunie :P Normalny strój Dagger razi w oczy kolorem, ale da się znieść. Nie zmienia to faktu, że ja bym tego na siebie nie założyła :]
gokusama

Post autor: gokusama »

Rikku w FFX ma super ciuszki :].
Tryx

Post autor: Tryx »

e tam Rikku w FFX lepiej jej w FF X-2 tam to ją fajnie ubrali :D i Yuna w FF X-2 ma fajne spodenki ale wydaje mi sie , że to są chyba raczej jakieś gatki :D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Tryx pisze:e tam Rikku w FFX lepiej jej w FF X-2 tam to ją fajnie ubrali
back to 'pewny topic o stringach rikku :lol:'

Tryx pisze:w FF X-2 ma fajne spodenki ale wydaje mi sie , że to są chyba raczej jakieś gatki
gorset na tylku by Nat :]

Faris pisze:Garnet ma przepiękną suknię królewską^^ Dla mnie lepsza od stroju slubnego Yunie
oo XD faktycznie moze razi kolorem;) ale wykonanie ladne..ladny gorsecik i rekawiczki:)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”