a to o tym ze faceci sie boja jakichkolwiek zenskich kosmetykow,przyznania za inny facet jest przystojny etc....to juz normalka :]
np ciekawe ilu facetow uzywa np jakiegos balsamu do golenia

Moderator: Moderatorzy
:]Garnet pisze:potrzebna by byla jakas specjalistka
Nie wiem jak można by nie używaćGarnet pisze:ciekawe ilu facetow uzywa np jakiegos balsamu do golenia
Tu się zgodzę, ale...Nienormalny_PS2 pisze:Dla mnie jest proste,jest ktoś przystojny to jest.
Tu nieNienormalny_PS2 pisze:Ale masz racje,większość jest tak jak piszesz.
Patrzę na ludzi w moim mieście.Powiem Ci,że nie spotkałem jeszcze żadnego gościa oprócz jednego,który nic nie zrobi jak powiem,że ktoś jest przystojny.Do kogokolwiek to powiem to każdy od razu "co ty,pedałTu nie n. Nie jesteśmy w stanie sprawdzić, czy większość jest taka. Takie teksty wywodzą się z tego, że dana osoba spotyka tylko np: homofobów. I od razu traktuje to jako tą "większość".
Ja używałem, ale miałem uczulenie na te medykamentyGarnet pisze:np ciekawe ilu facetow uzywa np jakiegos balsamu do golenia
A może autoreklama? (buahaha, sorry Garnet, ale to takie sweet jeśli wiesz co mam na myśliGarnet pisze:np ciekawe ilu facetow uzywa np jakiegos balsamu do golenia Laughing lol,ta reklama
Boni pisze:A z resztą może źle opanowałem technikę tego niecnego procederu
autoreklama? :] dobrze wiesz co ja mialam na mysli ;]]]Boni pisze:A może autoreklama? (buahaha, sorry Garnet, ale to takie sweet jeśli wiesz co mam na myśli n ) Laughing
tak..trawka i lasek wokolo dzialaka uspokajajaco;]Boni pisze:Heh, może to sprawa terenów na jakich żyjemy
mozna rzec ze to taka klasyka :DBoni pisze:krem nivea jest najlepszy
Patrz bo jeszcze do foto funa wkleję ;P Swoją drogą to jest złe jak diabli nadaliGarnet pisze:wolalabym nie widziec jak Boni sie goli
Tak jakby. Chociaż mam wrażenie, że mi się fale przekręciły. Erm, lol whateverGarnet pisze:autoreklama? :] dobrze wiesz co ja mialam na mysli ;]]]
Nie zapomnij o choinkach i o ptaku Michaelu ;]Garnet pisze:tak..trawka i lasek wokolo dzialaka uspokajajaco;]
Krem nivea doczekał się wielu... piratówGarnet pisze:Boni napisał/a:
krem nivea jest najlepszy
mozna rzec ze to taka klasyka
najlepiej do kamerafunBoni pisze:Patrz bo jeszcze do foto funa wkleję ;P
tak...pozdrow go ode mnie ^^Boni pisze:ptaku Michaelu
straganach niemieckich?Boni pisze:Ale jakoś tylko na straganach niemieckich można jeszcze org. dostać n
To jeszcze nic, bo skóra po opalaniu zblednie, albo zbrązowieje ( i wygląda często interesująco) , ale pomarańczowo - żółta po solarium..ech..nie rozumiem, jak to się może podobaćGarnet pisze:czerwona skora...co kto lubi
Ale ten z reklamy jest na pewno dobry, bo reklamy NIGDY nie kłamiąBoni pisze:Krem nivea doczekał się wielu... piratów
Oho. No, dobry pomysł ;PGarnet pisze:najlepiej do kamerafun
Pomachałem mu przez okno :DGarnet pisze:tak...pozdrow go ode mnie ^^
Heh, właśnie w sklepach są takie, że uczulenia można dostać, a te na niem. straganach są lepsze jakieś... A może to te na straganach to piraty?Garnet pisze:straganach niemieckich?a w sklepie to co :]
niektorzy..czy bardziej niektore uwazaja mnie za dziwna bo nei korzystam z solariow i samoopalaczy...Ivy pisze:po solarium..ech..nie rozumiem, jak to się może podobać
Te pierwsze fazy to masakra - choć może dlatego ,że kiepski model.. brak mi bladego podkładu. rzęsy mam długie, to sztucznych nie potrzeba, a reszta się znajdzie w domuGarnet pisze:http://mana.germainetsui.net/ oho,makijaz Many krok po kroku n ....trzeba bedzie postudiowac Laughing :]