Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Cierń pisze:Coma się zgłosiła i ich nie wzieli trochę słabo.
Dla mnie to plus. Coma ma większość początków piosenek dobrych, ale zupełnie nie potrafią trzymać klimatu. Budują napięcie tylko po to, aby za chwile znoowu wjechać z taką samą łagodnością jak na początku. Mnie to strasznie kłuje w oczy(uszy). Ale Huntera zawsze się fajnie słucha :).
Cierń pisze:tylko tym razem musimy jakiś bardziej wytrzymały samochód skombinować, bo w zeszłym roku dojechaliśmi do Kostrzyna
Ja tam uderzam pociągiem.
Garnet pisze:eee...tam wpadajcie na castle party ;] heh rownie dobrze po cp mozna od razu jechac na woodstock,heh
yyy czyli jak to mam rozumieć? Jedziesz czy nie? Tylko żeby nie było, że nie rozumiem ironii...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

spokojnie to nie byla tym razem zagmatwana ironia ^^ nie raczej nie jade,na razie nie moge na dluzej stad wybyc :/

aha Boni..khem :] wiesz moze ktory to jest kawalek Beethovena taki znany...albo moze to nie Beethoven..qrna..nie,nie chodiz mi o ode tylko o ten kawalek co sie tak specyficznie zaczyna..wiecie co mam na mysli ^^
< ostatnio sobie posluchuje Beethovena :wink: >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
pho3n1x

Najbardziej znana jest 8-ma symfonia. Ahhh mam nawet kilka interpretacji na gitarę tego utworu, np: Malmsteen'a - świetnie to zagrał.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

8..ok,poszukam :]

swoja droga http://film.onet.pl/0,0,1139573,wiadomosci.html Steele zabiera sie za film...
pho3n1x

yhhh napisałem 8.. no dobra niech będzie ósma, to przez tego Malmsteena. Ale jeśli chodzi Ci o ten motyw, który jest ogólnie znany np. z filmu (komedii) Bethoven, to to jest 5-ta symfonia. Swoją drogą Steve Vai grał ją cuuuudnie :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wiesz co Niunia, dalam sobie wszystkie do zassania ^^

slucham wlasnie 4....tez znany motyw<pomiajjac fakt ze pisze 5 a jest 4..whatever:]>

fajniutka :)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Kumpel podrzucił mi dziś mp3-jkę Chop Suey w wykonaniu......Avril Lavigne..... i mam ochotę ją zabić :evil: Ona ewidentnie się z nich nabijała i nawet textu nie znała! Nienawidze od dzisiaj tej baby :/ Mam nadzieje usłyszeć jakąś ripostę w wykonaniu Serja Tarkiana i spółki :twisted:

A wracając do dobrej muzyki to polecam SUM 41 i ich płytkę "Chuck" <punk rock>
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

tez mam ta mp3 dzieki Lady :]

khem..polecam tez mix metallicy z britney...ql :]
pho3n1x

Garnet pisze:tez mam ta mp3 dzieki Lady
Ja też, ja też... bym chciał mieć:).
Garnet pisze:mix metallicy z britney
o geez... że jak? Którą piosenkę zmiksowali? Może Mastera co? :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

pho3n1x pisze:Ja też, ja też... bym chciał mieć
moze da sie cos z tym fantem zrobic :]

pho3n1x pisze:o geez... że jak? Którą piosenkę zmiksowali? Może Mastera co?
to jest unikatowy kawalek noszacy tytul 'so f*cking crazy' XD

aha Niunia ta symfonia o ktora mi chodizlo to rzeczyiwscie 5:]
pho3n1x

Garnet pisze:aha Niunia ta symfonia o ktora mi chodizlo to rzeczyiwscie 5
Ha ! No widzisz skarbie (XD).
Miałem nadzieję, że zobaczę tu ładną duużą listę chętnych na Woodstock a tu kicha. Ahhhh to już niedługo :) Trzeba się przygotować, ubrać odświętne glany (joke) wypolerować łańcuch i pieszczochy. Ściągnołem sobie listę zesopołów... jakieś takie śmieszne, mało znane ale co tam :)

Edit:
Ps. Jaco dzieki za mp3 :)

Edit 2:
Jaco CZEMU mi to przesłałeś? XD straaaszne
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

pho3n1x pisze:jakieś takie śmieszne, mało znane ale co tam
Ważne żeby dobra zabawa była. I jade raczej autobusem bo fury nie będzie (ewentualnie pociągiem :D ).
pho3n1x pisze:Coma ma większość początków piosenek dobrych, ale zupełnie nie potrafią trzymać klimatu.
Ale "Skaczemy" jest utworem dynamicznym. Nie wierzę, żeby publika się przy nim nie bawiła ;)
"We carry death out of the village!"
pho3n1x

Cierń pisze:Ale "Skaczemy" jest utworem dynamicznym.
No wiesz.... jedna piosenka na 12 :roll: wyjątek potwierdza regułę. Ale tekst mi się podoba w "Pierwszym wyjściu z mroku".
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Ale Coma ma już materiał na 2 płytę. I większości tych kawałków jest grana na żywo. Z "Pierwszego wyjścia z mroku" niektóre piosenki nie nadają się do grania na koncercie to prawda, (ale większość nie jest zła) Ale mam nadzieję i jeszcze raz to podkreślę, że wystąpi Hunter. Płyta T.E.L.I jest poprostu wyśmienita i z chęcią posłuchałbym kawałków z niej na żywo. Jakbym miał fundusze, to odwiedziłbym również Hunter fest w Szczytnie (tam będą naprawdę niezłe zespoły). Jednak z drugiej strony odległość też robi swoje (nie ma to jak ponad 300 km w jedną stronę :evil: )
"We carry death out of the village!"
pho3n1x

Cierń pisze:Ale mam nadzieję i jeszcze raz to podkreślę, że wystąpi Hunter. Płyta T.E.L.I jest poprostu wyśmienita i z chęcią posłuchałbym kawałków z niej na żywo.
Hunter nie wystąpi w tym roku, a nowa płyta, w porównaniu z Medeis jest beznadziejna (już kiedyś pisałem co o niej sądzie).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”