To tak samo jak końcówki bananów.A o tych ogórkach nigdy nic takiego nie słyszałem....czyli będziesz żył jak zjesz :D.Boni pisze:Dlaczego końce ogórków i sałaty mają gorzki smak? Raz się mówi że szkodliwe zwiążki a raz że to spowodowane słońcem, albo że to duże nagromadzenie jakiś soli mineralnych... Heh, sam nie wiem czy wolno to jeść czy nie n
Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Nienormalny_PS2
- Malboro
To tak jak jaCierń pisze:A tak na poważnie, to zjadam tony płatków śniadaniowych (firmy Nestke ofkoz). Podobno zdrowe są, bo zawierają 8 witamin + ŻELAZO (oraz wapń).

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Nutella jest fantastyczna.Nie tylko ona,jej podobne twory też lubię zjeść,czasem można kupić dwie sztuki w cenie jednej Nutelli a smak wcale tak nie odstaje.Nie lubię natomiast tych Milky Way`ów i czegoś w tym stylu.Jasne kremy jakoś mi nie wchodzą,ale orzechowe czy czekoladowe.... :D + kakao jak zawsze "no nie" :D.Cierń pisze:Ahhhh zapomiałem dodać. Doskrobałem się również do wielu den słoików Nutelli
Ja za to uwielbiam MilkiwayNienormalny_PS2 pisze:Nie lubię natomiast tych Milky Way`ów i czegoś w tym stylu.Jasne kremy jakoś mi nie wchodzą

Uch gdybym zjadła coś przeterminowanego to chyba cud y musiał się staćNienormalny_PS2 pisze:Nie polecam natomiast próbować jak to niektórzy (w tym ja) : "O minął dwa dni temu termin...ale co tam,zjem sobie...

O jak miło nie jestem wyjątkiemCierń pisze:A tak na poważnie, to zjadam tony płatków śniadaniowych (firmy Nestke ofkoz).

Doszłam do wniosku, że wszystkie owoce z krzaków są lepsze na ogródku (bądź lesie) niż kupione na targu

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Huh, mam coś podobnego - z rana w ogóle nie chce mi się nic jeść, potrawy, które normalnie w środku dnia jem z apetytem, tracą smak, a ochotę na jedzenie mam dopiero po południu. O_opho3n1x pisze:Ja mam czasami straszne problemy z jedzeniem śniadania, ale zawsze staram się zmusić do, przynajmniej jednej kanapki.