Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Polecam wszystkim wyłączenie pudła n
Przed chwilą, podczas jedzenia obiadu leciały telezakupy, więc utwierdziło mnie to w przekonaniu, że masz rację :) Tego wprost nie da się oglądać :]

Też nie oglądam dużo telewizji - więcej czasu przy komputerze przesiaduję XD

[ Dodano: Pon 25 Lip, 2005 ]
Nienormalny_PS2 pisze:Nie wspominając o oglądaniu czegoś co nas nie interesuje tylko dla zabicia czasu
Rzadko w TVP leci coś, co by nas interesowało ;)
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Krakers pisze:Tak sobie czytam o tym co wtelewizji leci i z przyjemnością stwierdzam, że świetnie robię w ogóle jej nie oglądając. No ewentualnie TVN24, Discovery i zestaw muzyczny podczas śniadania. Polecam wszystkim wyłączenie pudła n
Telewizja ogólnie jest do bani. Kiedyś oglądałem jak jeszce było RTL 7. Na nim leciało dużo anime, więc nie mogłem przegapić. Cieszyłem się jak po przejęciu tego kanału przez ITI Group i przemianowanie go na TVN Siedem; anime dalej leciało. Jednak było go coraz mniej i mniej, aż do pewnego czasu, kiedy zarząd zrezygnował z dostarczania takiego typu rozrywki :evil: . Tam leciało głównie anime Slayers, które lubię oraz Dragon Ball, które mniej lubię :D Po tym czasie ogólnie zniechęciłem się do oferowanej przez polskie stacje rozrywki (głównie przez denne realty show, robiące pranie mózgu teleturnieje i powiem wam, że wolę trzymać się od tej bandy "gwiazd" z daleka). Jedynie po powstaniu Hypera przesiadywałem trochę przed nią (głownie oglądając anime :twisted: ) A Slayersów kupiłem sobie edycję DVD i zawsze kiedy chcę Lina, Gourry, Zellgadiss, Xelloss i reszta niezrównoważonej paczki wita w moim domu :D W telewizji oglądam teraz jedynie wiadomości i czasami Animal Planet, Discovery (jak jakiś ciekawy program jest na nich) Jak chcę oglądnąć jakiś film to wolę iść do wypożyczalni (czyt. znajomych), a jak jakiś film mnie bardzo interesuje to wybieram się do kina :D
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

U mnie telewizor odżywa ostatnio tylko w porze "Świata według Bundych" (głupi ten serial ^^' ) i "Na wariackich papierach".. czasami jescze przy okazji, kiedy siedzę w kuchni trafi się jakiś random XD Ale poza tym telewizja mogłaby dla mnie nie isntnieć.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ja teraz oglądam tylko "Świat według Bundych" jak nie zapomnę i Hotel Zacisze :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Erelen_Galakar pisze:i Hotel Zacisze n
No tak,jeszcze co tydzień Hotel Zacisze...Ale poza tym jak widzę programy w stylu śmiechu warte (nowi prowadzący T___________T) albo Familiada, to żałuję,że w ogóle tv włączam..
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ivy pisze:(głupi ten serial ^^' )
yup! i za to go kocham ;)

TV u mnie czasami laci non stop jak nie mam w co grać a neta okupuje brat... Słucham sobie jakich viv albo śmieje się z ludzi wytracających kase na 4FUNie.
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Co do mnie, to na telewizje po prostu szkoda mi czasu. Nic godnego uwagi nie puszczają. Ze 3 lata nie oglądałem dłużej niż 30 min przy sniadaniu a i tego już dawno nie praktykuję. Teraz wakacje i nie nadają "Hells kitchen" :( Aaaa, jednak raz na jakiś czas, zdarza mi się obejrzeć jakiś stary film. Uwielbiam stare filmy :) TCM fajny kanał, czasami puszczają na prawdę dobre filmy.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

lol...jak chcecie zobaczyc na jakim osiedlu mieszkam,bloku-moj jest ten z tylu jak kamera pokazuje:D/albo z jakiego przystanku jezdzze z Kata do domu :lol: etc < chcecie co nie? :lol: > to wlasnie przed chwila w programie odlot mogliscie zobaczyc :D ,byla moja znajoma ze szkoly XD program polega na tym kto z 2 osob spotkanych na ulicy osob pierwszy dotrze na lotnisko,to wygrywa wycieczke-ostatnio wlasnie w katowicach wylapuja

powtorka-sroda 12.45
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Na AXN w niedziele od 15:15 (bodajże) 10h maratonu tego wyścigu, co 11 par przez cały świat się gonia dla 1 mln dolców.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

ja wole nowe odcinki-sroda 21.00
w materiale rozpoczynajacym widac wieze eiffla,chyba beda w tej edycji wreszcie w paryzu ^^ lol,a moze keidys do polski zawitaja :lol:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Brakuje mi tych wszystkich dennych seriali typu "Robin Hood", "Sinbad", "Superman" XD Po Klanach etc, byłoby to odmóżdżające pozytywnie :/
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Wczoraj widziałem Yattamana :D Już jeżdżą słoniem, a więc wkrótce sie skończy...;) Mi brakuje w TV "Drużyny A". Oglądałem to kiedyś jak najęty.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

A mnie się "Na wariackich papierach" skończyło i po raz 100 leci JAG..ile można! T________T Miasteczko Twin Peaks widocznie na Polsat zbyt ambitne ;)
Maester

Post autor: Maester »

Go Go Yubari pisze:Brakuje mi tych wszystkich dennych seriali typu "Robin Hood", "Sinbad", "Superman" XD Po Klanach etc, byłoby to odmóżdżające pozytywnie :/
Co do dwóch ostatnich, to się zgodzę, ale jeśli chodzi o serial (nie animowany) - 'Robin Hood' sprzed 30 lat, gdzie za ścieżkę odpowiedzialny był Clannad, to było to genialne i z chęcią obejrzałbym jeszcze raz. ;]
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:A mnie się "Na wariackich papierach" skończyło
Jak dla mnie to podejrzanie szybko sie skończyło. Idę o piwo, że jest więcej odcinków. :?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”