Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]
Moderator: Moderatorzy
Prawda jest taka, ze połowa celebrities to tylko umalowane lale, dla których trzy dni bez kosmetyczki to największy senny koszmarGarnet pisze:a te z gwiazdkami bez make up widzielisce fotki? :]

- Go Go Yubari
- Ifrit
Tja widziałam w vivie czy gdzies jej foty bez makijazu....aua >_<'Ivy pisze:Prawda jest taka, ze połowa celebrities to tylko umalowane lale, dla których trzy dni bez kosmetyczki to największy senny koszmarO ile taka Angelina Jolie , czy Milla Jovovich są piękne z make op'em i bez , o tyle wątpiłabym w naturalną urodę boskiej ^^ Pameli.
Aktorzy mają z głowy. W sumie zwykle wyglądają tak samo. Chociaz po Titanicu, jak zobaczyłam Leo w tv to mało się nie przestraszyłam

No i Jack Sparrow bez makijazu traci na rzecz Johnny'ego Deppa. W ogóle charakteryzacje niektóre rlz.
A co powiecie o Masonie? Bez makijażu to przecież inny człowiek

Mogliby mu kiedyś zrobić fotkę jak wstaje z łóżka - wtedy człowiek wygląda chyba najmniej korzystnie, no i nie ma czasu na makijaż :D Choć z drugiej strony może ja wcale nie chciałabym tego widzieć..Go Go Yubari pisze:A co powiecie o Masonie? Bez makijażu to przecież inny człowiek Rolling Eyes
Masz gdzieś bez makijażu? Bo nie miałam jakoś potrzeby ściągania jego fotek, a nigdzie mi się nie nawinęło takie zdjęcie.
Ja bym była ciekawa jak wyglądał Gackt przed farbowaniem, nałożeniem makijażu i przybraniem rozmarzonej pozy

Mimo całej mojej fascynacji malującymi się facetami ^^' taki image to dla mnie już grupa przesada.
Ostatnio zmieniony pt 15 lip, 2005 19:37 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Masz w sumie rację,Jolie i Jovovich nie wyglądają źle bez makijażu.Kiedyś też nawet nieźle wypadła piosenkarka Gwen Stefani,również bez makijażu.Co do Pameli to strzał w samo sedno.Bez tapety - jak odsmażane kotlety.Dla mnie to żadna sex bomba,fakt,że wyglądała w swoich czasach nieziemsko ale to kawał zwykłej K......Bo dorobiła się na ...... wiadomo czym.Co do reszty to makijaż kryje prawdziwe oblicze z 80% znanych ludzi,bo oni lubią się spić,balować,ćpać.Okulary przeciwsłoneczne also included.Ivy pisze:Może lepiej panowie by się wypowiedzieli w tej sprawie.
Dla zainteresowanych - niedługo powtórki serialu Vip - w którym to można podziwiać dowoli makijaż i gustowne ciuszki Pameli. Kiedyś trafiłam na odcinek w którym surfowała w mini i butach z 20 koturnem i obcasami - tylko dobra aktorka tak potrafi :DNienormalny_PS2 pisze:fakt,że wyglądała w swoich czasach nieziemsko ale to kawał zwykłej K......Bo dorobiła się na ...... wiadomo czym
Britney na przykład - pospolita uroda i kiepskie wyczucie gustu - gdyby nie ten makijaz i sztab ludzi od wizerunku nie miałaby szans na karierę.Nienormalny_PS2 pisze:Co do reszty to makijaż kryje prawdziwe oblicze z 80% znanych ludzi,bo oni lubią się spić,balować,ćpać.Okulary przeciwsłoneczne also included.
Ciekawe więc, co myślicie o okolejnej gwieździe - J.Lo. Dla mnie to przerost formy nad treścią. W starszych filmach, w których grała zanim stała się gwiazdą była ładną latynoską z przyduzym tyłkiem..teraz jest sztuczna do granic wytrzymałości
- Go Go Yubari
- Ifrit
MM
MM2
Brian Hugh Warner alias MM no i prosze.
Pamela - prawdziwa
Jeszcze raz
Britney
Znowu BS
Knowles
J.Lo
Garner
Drew
Gwen Stefani
Liv T.
Madonna
Cameron Diaz
Ogólnie to bez wizazystów, gwiazdy bledną o poranku
[ Dodano: 05-07-15, 20:59 ]
Co do zadka J.Lo. normalnie się mówi, ze babka ma zad lub sagan. Teraz się okazuje, ze jej wielkie posladki sa sexy, a amerykanki chodza do chirurgów, zeby takie mieć. CHORE. -_-'
MM2
Brian Hugh Warner alias MM no i prosze.
Pamela - prawdziwa
Jeszcze raz
Britney
Znowu BS
Knowles
J.Lo
Garner
Drew
Gwen Stefani
Liv T.
Madonna
Cameron Diaz
Ogólnie to bez wizazystów, gwiazdy bledną o poranku

[ Dodano: 05-07-15, 20:59 ]
Co do zadka J.Lo. normalnie się mówi, ze babka ma zad lub sagan. Teraz się okazuje, ze jej wielkie posladki sa sexy, a amerykanki chodza do chirurgów, zeby takie mieć. CHORE. -_-'
bo kazdy ma dwie twarze-czasem doslowanie,czasem nieGo Go Yubari pisze:A co powiecie o Masonie? Bez makijażu to przecież inny człowiek

qrna,na jakiejs stronie byly zdjecia czlownkow MM bez maku upuIvy pisze:Ja bym była ciekawa jak wyglądał Gackt przed farbowaniem, nałożeniem makijażu i przybraniem rozmarzonej pozy![]()
a ten gackt co dalas to nie bardzo :D na teledysku w Le Ciel jest slodki :*
aha gdzies mialam zdjecia-tzn u siebie mam,zdjecia Many bez make up,wiec Ivy jakbys miala ochote to wiesz:)
ale sam ksztalt twarzy idzie np wymodelowac juz samym rozemBoni pisze:Coś się zdaje, że na zdjęciach bez make-up'u nawet kształt czaszki się zmienia
aha,ja nawet kiedys dawalam mansona bez make upu do skad ja znam ta twarz

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Podejrzewam,że takich się w Google nie znajdzie :D Muszę się po nie zgłosić ^^Garnet pisze:aha gdzies mialam zdjecia-tzn u siebie mam,zdjecia Many bez make up,wiec Ivy jakbys miala ochote to wiesz:)
Co drugie zdjęcie Gackta, na jakie się w necie natknę wygląda podobnie do tego, co zamieściłamGarnet pisze:a ten gackt co dalas to nie bardzo n na teledysku w Le Ciel jest slodki :*

[ Dodano: Pon 25 Lip, 2005 ]
Makijaż potrafi zdziałać cuda.E tam, wątpię ażeby to było 100% wiarygodne. Coś się zdaje, że na zdjęciach bez make-up'u nawet kształt czaszki się zmienia. Rolling Eyes

Ech, oprzeklęte ciemne okulary ^^' Poszukaj koniecznie 
(No nie miałam dredów - jedyny wyjątek)
Jedyne zastrzeżenia miewa moja babcia - jak sobie znowu krótką grzywkę przycinam :D

A miała jakikolwiek powód? Moja jakoś nigdy mi nie dogadywała z powodu dziwactw na głowie - a muszę przyznać,że nie ma koloru włosów i fryzury,której bym na swoim głupim łbie nie wypróbowałaGarnet pisze:stara znowu swoje gardlo uzyla az za bardzo ;] ..jejku wlosy to wlosy....bozesz ty Rolling Eyes

Jedyne zastrzeżenia miewa moja babcia - jak sobie znowu krótką grzywkę przycinam :D