Trivia aka Quiz: Inne JRPG
Moderator: Moderatorzy
Aw, znowu okazja dla mnie... ^________^ No dobra, obiecuję, że moje natępne pytanie nie będzie dotyczyło VP. ^^
Odpowiedź na obecną zagadkę: ten klejnot to Lapis (Lapis Lazuli, Cerulean Lapis... ma wiele nazw). Yumei szuka go, żeby móc zjednoczyć swoją rodzinę, pragnie, by razem żyli długo i szczęśliwie... no i faktycznie potrzebuje do tego magicznego kamyka, bo jej rodzice już nie żyją.
[Bartolus... a które zakończenie?
]
Odpowiedź na obecną zagadkę: ten klejnot to Lapis (Lapis Lazuli, Cerulean Lapis... ma wiele nazw). Yumei szuka go, żeby móc zjednoczyć swoją rodzinę, pragnie, by razem żyli długo i szczęśliwie... no i faktycznie potrzebuje do tego magicznego kamyka, bo jej rodzice już nie żyją.
[Bartolus... a które zakończenie?

Ostatnio zmieniony pt 15 lip, 2005 21:43 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlaczego mnie to w tym przypadku nie dziwi? :DBartolus pisze:no i oczywiście Lukrecia zadaje
...I dlatego wolę A.Bartolus pisze:zakończenia A i B ( B jest baaaaaaaardzo kiepskie swoją drogą)

Heh, obiecałam, że tym razem nie będzie z VP i słowa dotrzymam... nyah, nyah...
Jaki potwór towarzyszy Rogerowi, z którym walczymy w Urssa Cave Temple? Nazwę i wygląd poproszę -- tzn. którego 'klasycznego' potwora on przypomina?
[Vaan, pośpiesz się z odpowiedzią, bo jutro rano wyjeżdżam. :D]
- Nienormalny_PS2
- Malboro