Trivia aka Quiz (FF1 - FF6)
Moderator: Moderatorzy
Nie chce mi się specjalnie wysilać, ale to może niektórym sprawić problemy.
FF3
Opisz potwora Bluk. Ten kto opisze w miarę ładnie, zadaje.
[ Dodano: Wto Lip 12, 2005 14:36 ]
No dobra, jeśli do następnego poniedziałku nikt nie odpowie, zmieniam pytanie.
[ Dodano: Sob Lip 16, 2005 13:03 ]
Dobra, zmieniam teraz.
FF6
Jakich komend Gogo nie może wykonywać "samodzielnie"? Rozumiem przez to przydzielenie mu umiejętności i nie używanie Mimic.
FF3
Opisz potwora Bluk. Ten kto opisze w miarę ładnie, zadaje.

[ Dodano: Wto Lip 12, 2005 14:36 ]
No dobra, jeśli do następnego poniedziałku nikt nie odpowie, zmieniam pytanie.
[ Dodano: Sob Lip 16, 2005 13:03 ]
Dobra, zmieniam teraz.
FF6
Jakich komend Gogo nie może wykonywać "samodzielnie"? Rozumiem przez to przydzielenie mu umiejętności i nie używanie Mimic.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Tak Faris, o to chodzi. I rzeczywiście, Morph nie może zostać użyte przez Gogo.
Teraz niech ktoś wymieni pozostałe. 

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Niby i tak, ale jeszcze parę umiejętności zostało.
Zgadywać mi tu dalej!
[ Dodano: Nie Lip 17, 2005 22:42 ]
Przy okazji, chodziło mi o Special Charakters Commands.

[ Dodano: Nie Lip 17, 2005 22:42 ]
Przy okazji, chodziło mi o Special Charakters Commands.

OK, Leap nie może używać. To dobra odpowiedź, ale niepełna. Jeszcze dwie umiejętności.
Otóż to! Jaco zadaje!
[ Dodano: Pon Lip 18, 2005 10:36 ]
Ups... mała poprawka. Jednak może używać tych technik. To nie zmienia faktu, że Jaco zadaje. W końcu odgadł Leap.
[ Dodano: Pon Lip 18, 2005 10:36 ]
Ups... mała poprawka. Jednak może używać tych technik. To nie zmienia faktu, że Jaco zadaje. W końcu odgadł Leap.