Takkk trzeba nawracać ludzi na dobrą drogę :D.Garnet pisze:to poprosila zebym jej cos puscilai prosze,nawet jej sie spodobalo
Wrrrr
Kurde ciągle ktoś pisze na gg i chwali się jak to było na U2. Zaraz wszystkich zablokuję

Moderator: Moderatorzy
Kermi pisze:byliśmy w tv!!!
najlepszy gitarzysta? rotflKermi pisze:tego z Chylińskiej
nie offtopuj tu,no :]pho3n1x pisze:Kurde ciągle ktoś pisze na gg i chwali się jak to było na U2. Zaraz wszystkich zablokuję
Ojjj czepiasz sięGarnet pisze:nie offtopuj tu,no :]
Z tego co mi wiadomo, to za najlepszego polskiego gitarzystę uznany jest Misiak. Nawet na oficjalnej stronie Ibaneza jest wymieniony, wraz z Pilichowskim. (TO NIE OT! w końcu myzuka nie?)Kermi pisze:od najlepszego polskiego gitarzysty roku - tego z Chylińskiej...
A to oryginalnie.. ale jak miło :DGarnet pisze:Phoni
To taki zart, prawda?Kermi pisze: Była też Wanda z tego zespołu "Banda i Wanda", coś takiego.... Cool babka... :]
Z tym bym uważała - czasem masz najlepsze intencje i zasypujesz znajomego tytułami, nazwami zespołów, plakatami i chcesz nawracać na dobrą drogę, a zamiast tego przyczyniasz się do narodzin kolejnego pseudo - mrocznego - metal fana, który sobie postanowi,że będzie ubierał się na czarno, bo tak fajnie wyglądapho3n1x pisze:Takkk trzeba nawracać ludzi na dobrą drogę .
pho3n1x pisze:A to oryginalnie.. ale jak miło
dlatego ja nigdy nikogo niczym nie zasypuje dopoki ktos sie mnie nei zapyta czego slucham itp najczesciej wychodiz ze nie zna XDD i wtedy komus przynosze plytke itpIvy pisze:Z tym bym uważała - czasem masz najlepsze intencje i zasypujesz znajomego tytułami, nazwami zespołów, plakatami i chcesz nawracać na dobrą drogę
prosze nei myl gothow z metalami ...wiem ze mialo to byc ogolnie ale ejsli ja komus puszcam Lacrimose to na pewno nie ebdzie zadnym metalemIvy pisze:zamiast tego przyczyniasz się do narodzin kolejnego pseudo - mrocznego - metal fana,
no wlasnieIvy pisze:Wierz mi, czasem lepiej siedzieć cicho, ewentualnie wzbudzić czyjąś ciekawośc, a nawrócenie niech przychodzi samo
Jakiś czas temu moją babkę "uświadamiałem"Ivy pisze:Z tym bym uważała - czasem masz najlepsze intencje i zasypujesz znajomego tytułami, nazwami zespołów, plakatami i chcesz nawracać na dobrą drogę, a zamiast tego przyczyniasz się do narodzin kolejnego pseudo - mrocznego - metal fana, który sobie postanowi,że będzie ubierał się na czarno, bo tak fajnie wygląda
Ja nie mówiłam o Lacrimosie, tylko podawałam przykład, bo takich udawanych metali przybywa jak grzybów po deszczu. Odnosiłam się do wypowiedzi Pho3nixaGarnet pisze:prosze nei myl gothow z metalami
Stad mój przykładGarnet pisze:dlatego jejstem uczulona na slowo 'metal' XDD
Kermi, ja ci wierzę , że ich spotkałaś, tylko jak mi mówisz że ta Wanda to fajna babka, to...zdziwienie mnie bierze.Kermi pisze:Nie żartuję!!! Dlaczego znowu nikt mi nie wierzy!!! Dlaczego??? Naprawdę mam z dedykacją
Nie ma takiej potrzeby, potrafię sobie wyobrazić, że facet potrafi pisaćKermi pisze:Wiecie - zeskanuję i tu wkleję jak mi nie wierzycie... I to właśnie był ten cały Misiak, taki gruby gościu... Wiem przecież...
heh moja babcia niekeidy do mnie-moglabys wnusis sciagnac te ringi/albo-moglabys czasem zaplesc ladny warkoczyk/albo-moglabys czasem porzucic ta zalobepho3n1x pisze:Jakiś czas temu moją babkę "uświadamiałem" n Strasznie mnie wkurzało jak mówiła o "tej strasznej muzyce, o ile to muzyką można nazwać", albo "wszystko takie głośnie, te basy. Jak leci w tv to zawsze szybciutko przełączam. Straaaszne". No cóż stary człowiek (78 lat) to trzyma się ostro swoich przekonań i stereotypów. Po za tym, ktoś takich głupot mojej babce naopowiadał, o satanistach itp. Jakiś czas temu była parę dni u nas i miałem okazję jej wyjaśnić parę rzeczy. Każdy jej argument po kolei, platońską metodą, obalałem. Puszczałem jej po kilka różnych zespołów z tych stylów, których słucham. Trochę mnie deprymowało to, że ciągle mówiła "A no to, to nie jest złe, ale są takie łubudu, wrzaski, piski itp.". Niby zrozumiałe, ale ona to powtarzała przy każdej piosence, którą jej puszczałem :F. Skończyło się na tym, że babcia przestała uważać mnie za satanistę i wychodząc kopnęła moje glany
ale fajnie latem sie patrzy na tych truuuIvy pisze: Ja nie mówiłam o Lacrimosie, tylko podawałam przykład, bo takich udawanych metali przybywa jak grzybów po deszczu.