Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Ivy pisze:Bo to sie na zimno, ewentualnie lekko ciepło podaje
chyba jednak cos innego mamy na mysli,ja mowilam o takich mrozonych

Ivy pisze:W moim przypadku to by były zupki (nie)chińskie i popcorn XD
heh,a myslalam ze jestem tutaj sama jesli chodzi o zdolnosci kulinarne:P
< qrna czemu sie mnie pytaja,jak ja zyje jak mojej starej nie ma...qrna ,no :wink: >

ha! a dzisiaj wygralam Big Milka,jestem lodozerca :lol:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:heh,a myslalam ze jestem tutaj sama jesli chodzi o zdolnosci kulinarne:P
Ponadto umiem podgrzać sobie obiad (gotowy), nauka zajęła mi sporo czasu ^^
I jeszcze pyszne spaghetti z papierka..
A ponieważ to temat o zdrowym odżywianiu, to ja lepiej przestanę o swoich eksperymentach kulinarnych opowiadać XD

Garnet pisze:ha! a dzisiaj wygralam Big Milka,jestem lodozerca Laughing
Gratulacje z powodu wygranej - ja bym w Totka zagrała przy takim szczęściu ;)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

o spagethi to jeszcze zrobie :D obojetnie czy sos z paczki czy gotowy ze sloika :D LoL ..wlasnie,polecam sosy Dolmio,sa naparwde swietne! :)

ale trzymajcie sie zdala od sosow Lowicza..do dzisiaj pamietam to niebo w gebie :?

a jelsi o lodach,jaki lubicie?:P u mnie przede wszystkim wodne,ale wspomniane big milki sa nawet,nawet...nie wspominajac o magnum...mhhmm..swoja droga na zachodzie w ogole ich pojedyncoz nie sprzedaja,wszystko w karrtonach,zreszta tak z wiekszoscia rzeczy jest,bulki etc..szcegolnie w holandii...a jesli mowimy o bulkach do tej pory pamietam jak po przyjedzie z francji cierpialam na jadlowstret do bagietek :D doslownie na kazde sniadanie byly :D

oo..w lodowce jeszcze mam serek z Tesco waniliowy:P/taki przez nich pakowany/ polecam naprawde swietny na kanapki:P
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:u mnie przede wszystkim wodne
Jak proszę w sklepie o kolorki na jęzorki to czuję się trochę nieswojo XD
Tylko i wyłącznie wodne - inne są za słodkie, więc obchodzę z daleka..
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

heh,fioletowy jezyczek pozniej :P

aha,trzymajcie sie z daleka od takich wodnych z miskami..blee...te miski w ogole nie pasuja do loda :?
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Wodne? Woda z sokiem zamrożona- sam mogę sobie takie zrobić...

Ja preferuję tylko lldy włoski, szczególnie śmietankowe w polewie jabłkowej. Mniam. :]
glamorous vamp
Mooshie

Post autor: Mooshie »

yop....co racja to racja :P
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ja tam preferuje rożki i śnieżynki/śnieżyczki/śnieżki (co klon to nazwa:D-> dobrze że rożek to rożek). Ale nie ma to jak w upalne dni taki arbuz prosto z lodówy :D Eh... narazie zadowole sie czereśniami!
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Garnet pisze:a jelsi o lodach,jaki lubicie?
Ja wszystkie lubię, byle były zimne :P Najbardziej lubię klasyczne czekoladowe, za owocowymi tak bardzo nie ptrzepadam, a czekolada.....pycha XD
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

A ja dzisiaj się pojadę truć do Mcdonaldu :] Mam nadzieję, że jakoś przeżyję jednak :] Uwielbiam Shaki i lody :]
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:ja preferuję tylko lldy włoski, szczególnie śmietankowe w polewie jabłkowej. Mniam. :]
fajnie by bylo jakby takie zawsze szlo dostac,niestety w sklepach maja mniej urozmaicony asortyment,zreszta one sa dobre ale zjem tylko w odpowiednich okolicznosciach :D

< arbuzow i czeresni nie cierpie ,dlatego wole lody>

mcdonald..no ten tego...jest dobry, jest gdzie czekac np wczesnym rankiem XD bo jakos nie usmiecha mi sie siedzenie np na dworcu z panami menelami..oo..> w jedzeniu jzu troche gorzej..nie dziekuje..wole sobie juz sama zrobic hamburgera,albo takie co Pascal keidys robil,pychota ;]
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Frytki i shake'i tylko mają dobre. Tylko że ja się w tych wszystkich McDonaldsach to boję jeść, bo mam wątpliwości co do jakości jedzenia. Ostatni raz byłam na wycieczce w Góry Świętokrzskie, jak wracaliśmy wstąpiliśmy do jednego. Tłok, ścisk i ten zapach "cudnych" hamburgerów...Już wolałabym jakąś mniejszą knajpę z jedzeniem...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wlasnie w naszych mcdonaldsach jakos zawsze jest tlok...zagranica owszem tez ale jakos mniej..pewno dlatego ze tam maja dopiero jeden obok drugiego-doslownie w amterdamie w centrum byl na kazdym rogu i jak zauwazylam tylko czarni ludzie tam pracowali,ale jelsi chodiz o czystosc lokalu,to w PL naprawde dbaja..tam to szkoda gadac...ale cos mi sie zdaje ze ten wizerunek mc donaldsa u nas tez sie juz zmienia....

a frytki wole sobie kupic w takich budkach...mniam :)

donaldsy sa dobre jesli chodiz o darmowe wc :D chociaz osttanio chyba jzu nie do konca sa darmowe...whatever:P
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Nie przepadam za mlekiem, ale lubię rózne jogurty, serki. Teraz delektuję się moim ulubionym mlekiem czekoladowym od mlekovity - polecam :P

[ Dodano: Czw 14 Lip, 2005 ]
Sztuczne, ale dobre :D
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Qrde.. matka dzisiaj rodzynki kupiła a tam w składzie pisze E-220. Ciekawe czy w słoneczniku też jest jakieś E-***??? Jak to powiedział mój nauczyciel historii: "Mieszko I zatrułby się wspólczesnym chlebem." Najzdrowsze jeszcze chyba tylko Gerbery są! Chyba się przerzucę :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”