Oto mój przekaz,ciekawe czy do kogoś trafi :D.Poprzedni chyba się udał,zobaczymy jak z tym.
Deszczowe dni,lustrzane odbicia.
Wszędzie te same twarze,a ja wciąż marzę.
O kimś kto zrozumie,kto sam spogląda w lustro.
Bo dookoła czuję wzrok na sobie,moje odbicie widzę nawet w Tobie.
Krople deszczu zmywają mi wszelkie nadzieje,czy ktoś kogo szukam,istnieje?
zeby miec talent pisarki trzeba w pewnym stopniu chyba byc specyficznie uduchowionym <i odwrotnieXD>....ale nie wiem jak to jest,bom niestety nie posiadam talentow
A ja powiem tak: każdy może się skupic i coś napisac, jednak już efekt końcowy będzie zależał (mniej więcej, bo to nie zasada przecież ) od talentu i swobody pisania.
Ja w wiersze się nie bawię, bo nie chce się wymyślać i jakoś cierpliwości brakuje...
Nienormalny_PS2 pisze:Będziesz starsza i poznasz lepiej życie,to na pewno jakiś do Ciebie trafi Wink.Sama pewnie też nie raz spróbujesz.
Nienormalny to jest tak jak pisalam :] jeden umie,drugi nie ,albo jak zauwazyla Faris ma cierpliwosc,ja mam 20 lat i nie udalo mi sie splodzic nigdy jakiegos sensownego wiersza,wiec to nie zalezy napewno od wieku:] /i za kazdym razem jestem pelna podziwu za piekne lyrics Adriana/
po prostu nie lubie pisac wierszy...ot ..cala filozofia;]
Nie, ale jak coś wpadnie mi do głowy, a w dodatku dobrze pasuje do "różnych" sytuacji, to zapamiętuję W technikum pisałem wiele wierszy na lekcjach, ale większość zjadłem