Heh, nie zauważyłem cudzysłowu.Faris pisze:Dlatego nazwałam w cudzysłowiu :D

Powiedz mi jak złożyć miecz świetlny.Faris pisze:Taki miły temat, a jakie myśli się w nas budzą![]()

Płazy są fajne.

Moderator: Moderatorzy
Heh, nie zauważyłem cudzysłowu.Faris pisze:Dlatego nazwałam w cudzysłowiu :D
Powiedz mi jak złożyć miecz świetlny.Faris pisze:Taki miły temat, a jakie myśli się w nas budzą![]()
To ja mam identycznieErelen_Galakar pisze:A ja uwielbiam wszystkie zwierzaczki póki nie naruszają mojej granicy n Nawet nie zabijam komarów (do czasu), wychodzę z założenia, że one też muszą jakoś żyć n Ale jak już mam ładnie nogi i ręce pogryzione, to zabiję wszystko co się zbliży 100 metrów do mnie
Ja likwiduję wszystko co jest koło mnie. Czy gryzą czy nie, nie zasnę dopóki nie zabiję ich, psychozy dostaję morderczej po prostu.Erelen_Galakar pisze:Ale jak już mam ładnie nogi i ręce pogryzione, to zabiję wszystko co się zbliży 100 metrów do mnie
Jakie to... samcze.Erelen_Galakar pisze:A ja uwielbiam wszystkie zwierzaczki póki nie naruszają mojej granicy
Co ci się nie podoba w pająkach? Tarantulę czy jakiegoś ogromnego bałbym się wziąźć na ręce, ale taki mały? Miałem kilka pająków, może nie dosłownie. Jeśli przez posiadanie rozumie się pozwalanie na mieszkanie na oknie czy okolicach. W kazdym razie, rezydowało u mnie sporo pająków.Ja nienawidzę pająków!!! To jest takie obrzydliwe!! Ja nie wiem jak niektórzy mogą je trzymać w rękach i je jeszcze głaskać... ja dosłownie uciekam przed pająkami!!!
Ale wiesz jak trudno im założyć smycz?Boni pisze:Pająki przynajmniej nie gubią sierści.