Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Spoiler...? :roll:
Przedtem było wiadomo tyle tyle, że Wang jest jej nauczycielem.
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

trzeba troche ruszyć ten temat:]
więc poszperałem troche i niestety musze cie zawiesć Lady Luck, ten chłopiec na filmiku baeka to raczej nie hwo bo z tego co wyczytałem hwo ma 19 lat jak rozpoczyna sie 3 turniej czyli tyle co jin a jin sie urodził po 2 turnieju

Kod: Zaznacz cały

wiec nikle szanse ze hwo jest synem baeka
Mam jeszcze pytanie: co prawda nie jest zbyt zwiazane z tekkenem ale w t5 jest taka opcja jak progressive mode moze mi ktos powiedziec co to jest? bo u mnie nie działa:] to jest 60Hz w grach PAL?
Ostatnio zmieniony wt 12 lip, 2005 16:33 przez ariel, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Matomania

Post autor: Matomania »

A ja mam pytanko: Ten Violet w T4 to jest ta sama osoba, co była w żółty kostium ubrana w T3 ?
Yazer

Post autor: Yazer »

VIolet to jest Lee
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

pff, przecież wystarczy przejść Violet w t4 i już jest Lee a Violet nadal można wybrać trójkątem:]
Może ktoś zarzućić opis do devil within z symbolami:]
O co chodzi z tym tatuażem jina? tzn skąd jin go ma? czy on cos znaczy? (tak mi się przypomniało z tymi evil symbols z devil within):] tam coś było że podczas treningu w lesie devil gene? go zaatakował czy coś i mu zostawił pamiątke, nie pamiętam tego dokładnie i byłbym wdzięczny jak by ktoś mogł to wyjaśnić albo rzucić linka gdzie jest jakoś sensownie opisana historia tej gry. Bo przy niektórych wątkach to telenowele wysiadają:]

[ Dodano: Czw 07 Lip, 2005 ]
Matomania, o kogo ci chodzi w tym żółtym kostiumie? Law?
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
Matomania

Post autor: Matomania »

ariel pisze:Matomania, o kogo ci chodzi w tym żółtym kostiumie? Law?
No właśnie nie pamiętam jak się ten kolo nazywał... dlatego się pytam. To był Law, Lee czy kto?
Violet = Lee - wiem, przelazłem story :)
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Lee nie wystąpił w T3
A Law taka imitacja Bruce'a Lee był we wszystkich częściach
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ludziska,na wakacjach jak byłem u kuzynki w Berlinie 8) grałem z jej chłopakiem w Tekken Tag.Nie potrzebne były nam żadne języki,bo ta gra jest językiem samym w sobie :D .Eddy vs Eddy na practice(bez straty energii,łupana na maxa).Muszę przyznać,że walka była po prostu super.Ciągle wyrównana,dynamiczna a Edki latały po ekranie na górze i na dole :D.Po jakiejś godzinie zrobiliśmy taga - u niego pojawił się Hwoarang a u mnie King.Wiecie o co chodzi,złapałem go i połamałem doszczętnie 8) .Noc upłynęła pod znakiem Iron Fist Tournamentu a potem był pojedynek w kręgielki :D.Plus duży dla TTT za to.Dodam jeszcze,że zawsze jak gram Eddy`m to mnie on potrafi rozbawić :D,te jego odgłosy i walka są po prostu za mocne :D.TEKKEN RLZ :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

No TTT jest prawie najlepszą częscią - zaraz za T5:]. W sumie zamiast T6 mogli by zrobić TTT2 :D i np. rzuty tagowe jak king i marduk w endingu kinga z T5. to byłby niezły motyw
Jerrus

Post autor: Jerrus »

balem sie o grywalnosc tekkena 5, 3 czec byla wypas :) ale piątka mnie milo zaskoczyla :> nowa wypasiona postac w T5 - Raven :> poprostu kosmos, polecam :) 5 ma pare fajnych bajerkow, np. stroje, procz calego nowego kostiumu mozemy kupic sobei pojedyncze ciuszki, nowe ciosy-stare zostaly, ale jest pare nowych ktore pomagaja zrobic lepsze kombo :) no i podoba mi sie to ze sie sypei ziemia i sciany, w kącie mozna szybciej nastukac przeciwnika, no dobra koncze :)
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

mi sie t5 coraz mniej podoba:/ osłabili mi kinga:/ i wzmocnili hwo nad czym bardzo ubolewam bo moj brat gra hwo:/ i zacząłem przegrywać:(
Ale zawsze pozostaje mi TTT
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Hworang is cool... :D Kazuya też... A Jin... 8) Mi się chyba właśnie 5 najbardziej podoba, bo jest najbardziej rozbudowana moim zdaniem... A Devil Within super jest... Tylko trochę a bardzo się ciągną te lokacje wszystkie... Ale fajne... Jesus... Dlaczego tu sami chłopaki tu rozmawiają o Tekken'ie? nie graław to żadna dziewczyna?? :? I'm the only one?
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Kermi pisze:Jesus... Dlaczego tu sami chłopaki tu rozmawiają o Tekken'ie? nie graław to żadna dziewczyna?? Confused I'm the only one?
Ciekawe co na to LL :wink: :D .
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

LL jak tylko tu wejdzie to na pewno sie wypowie na ten temat:]
BTW. Fajna sygnaturka?:]
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

Oj no to my we 2... niech już bedzie... Sorry... ;) hmm... A graliście w 1 Tekken'a??? Bo ja to mam, ale to jest takie trudne (szczególnie Heichachi na końcu), ze tego nie da rady przejść!! A te ludki tak fajnie wyglądają - takie krótkie nóżki - taka wielka głowa, klata i bicepsy... :lol: :lol: Tak mi się śmiać z tego chce, że jak ja gram to się śmieję dosłownie jak to kiedys oni wyglądali... :lol:
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”