Garnet pisze:a ze zdrowego zywienia..uwielabiam salatki takie jak np z groszkiem itp n < wiecie takie jakie czestuja u cioci na imieninach n> ale surowek nei cierpie :]
Nie wiem czym się różni surówka od czosnku ale ja osobiście nie przepadam za majonezem. Lubię tylko w zestawieniu z takim zestawem warzywnym (czerwona kapusta, inna kapusta, marchewa i cosik jeszcze; sprzedawane w ofoliowanej styrapiopowej tacce) ;]
Garnet pisze:jezu jak ja nie cierpie czosnku...tak,tak juz wiem co sobie myslicie..myslcie co chcecie n ale nie cierpie tego..feee
Ja nawet lubię, bardziej od cebuli, ale jem średnio raz na rok. Nie wiem czemu, po prostu rzadko bywa na stole ;] Ale podobno cdziała antyrakotwórczo toteż hmmm... Cieawe jak smakuje serek pleśniowy z czosnkiem, Garnet?
Garnet pisze:< fajnie sie robi tez w takich grillach elektrycznych wlasnie na wzor gofrownicy,ktore pochlaniaja tluszcz>
Czyli to samo co gofrownica ;] Heh, a swoją drogą gofry z niej nie są smaczne
pho3n1x pisze:
Dobre jest to, że póki można to nie musimy się katować jakimiś tam brokułami czy innym świństwem.
Brokuły są dobre. Tylko muszą być podsolone, trochę jakieś bułki tartej etc. i gotowe ;]
pho3n1x pisze:O zdrowie będę dbał jak będę musiał. Może to i krótkowzroczne, ale za to jakie przyjemnie (na razie, ale to już inna historia)
Heh, toć polska żywność jest zdrowa
[ Dodano: Pią 08 Lip, 2005 ]
Jakie pierwsze zdanie mego posta jest głupie

To pewnie wpływ tego, że lunatykuję ;]