A i Mimic jest świetny. To bardzo dobry job, ale niestety bez pozostałych jest niczym.

Moderator: Moderatorzy
Prawda. Też nie mogłem się w 5 przemóc i zacząć go uzywać, a poza tym nie wtopił mi się w początkowe klasy i nie chciało mi się go szkolić.Ashramus pisze:Blue Mage? Niecierpie..
A moim ulubionym... Dzięki temu wszystko staje się prostsze, jak to mówią...Ashramus pisze:To$ jest moim zdaniem skillem przesadzonym i to ostro
Tak jak Red Mage. Jest przydatny w miarę wcześnie, ale w drugim świecie jest już słaby i przydaje się tylko jego X-Magic.Izrail pisze:Hunter ogólnie jest klasą beznadziejną, ale X-Fight robi swoje Wink
Co do Blue Mage'a to bardzo wiele stracili co niektórzy z was. Jeśli poświęcisz się i zawsze będziesz trzymać osobę ze skillem learning możesz zyskać bardzo wiele przydatnych zdolności. Poniżej podaję przykłady sensownego użycia Blue Magic w czasie gry:Izrail pisze: Prawda. Też nie mogłem się w 5 przemóc i zacząć go uzywać, a poza tym nie wtopił mi się w początkowe klasy i nie chciało mi się go szkolić.
Nie tylko X-Fight czyni Huntera użyteczną profesją.Izrail pisze:A moim ulubionym... Dzięki temu wszystko staje się prostsze, jak to mówią...
Hunter ogólnie jest klasą beznadziejną, ale X-Fight robi swoje
Bardzo sobie cenię Suck Blood - to samo co Drain, ale za bardzo małe MP!DranDragore pisze:Wyssanie krwi - bardzo dobry , mozna leczyc sobie HP kosztem potwora