FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Siadaj do pisania ze słownikiem ortograficznymmarcintalko pisze:znalesici

Trenerka pojawia się przy agencji- jak wyjdziesz i jej nie ma, poszukaj przy wejściu na Calm Lands od str Macalanii. A jak nadal nie ma, to spróbuj kilkakrotnie wejść na statek i wysiadać w Agencji i za którymś razem trenerka NA PEWNO będzie!
- Go Go Yubari
- Ifrit
14 lat i pisac nie umiesz? Biedne dziecko.niemoge sie wrucici do 3 siustr bo nie moge znalesici trenera po wyjsiciu z calm lands Evil or Very Mad
Przetłumaczę bredzenie tegoż człowieczka, dla niekumatych.
"Nie mogę wrócić do 3 sióstr, bo nie mogę znaleźć trenera po wyjściu z Calm Lands".
Odpowiedź na to stwierdznie to:
Belgamine jest tuż przy sklepie z itemami i save pointcie, a nie przy wyjściu. Poleć Airshipem na Calm Lands i udaj się na południowy-zachód. Tam masz takie wgłębienie w kształcie koła. po środku stoi skała i Belgamine. Jeżeli idziesz od Macalanii, to zejdź na Calm Lands i kieruj się na sklepik. Belgamine jest widoczna z daleka.
Yubari, nie o Belgemine chodzi - ona jest później w Remirm Temple! Trenerka to ta na kurczaku, dzięki której można jeździć na chocobo. Jeśli chodzi o "Wracanie do Magusek" to znaczy,że Belgemine już czeka w świątyni i wyatarczy tylko się do niej dostaćGo-Go-Yubari pisze:Belgamine jest tuż przy sklepie z itemami i save pointcie, a nie przy wyjściu. Poleć Airshipem na Calm Lands I udaj się na południowy-zachód. Tam masz takie wgłębienie w kształcie koła. po środku stoi skała i Belgamine. Jeżeli idziesz od Macalanii, to zejdx na Calm Lands i kieruj się na sklepik. Belgamine jest widoczna z daleka.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Potwory z "Inside Sin"
Mógłby mi ktoś napisać, jakie potwory trzeba złapać z "Inside Sin". Brakuje mi jednego (ostatniego). Po przestudiowaniu bestiaruisza, wydaje mi się, że może chodzić o "Land Worm", ale w "Inside Sin" nie mogę na niego trafić. Wiem, że jest już on po ostatnim save'ie, ale wtedy chyba nie można już wrócić do MA.
Jeśli któraś część mojego pytania jest niezrozumiała, to proszę o wyrozumiałość, bo już od łażenia po tym Sin'ie trochę rozum wysiada
.
Jeśli któraś część mojego pytania jest niezrozumiała, to proszę o wyrozumiałość, bo już od łażenia po tym Sin'ie trochę rozum wysiada