FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Chodzi o tę babcię ze sklepem blisko wejścia do Kiliki?
Z tego co wiem, skrzynki nie można otworzyć, w żadnych ściągawkach dotyczących ffX to też nie zostało uwzględnione. Ta skrzynia po prostu symbolizuje, że tam znajduje się sklep i nic więcej.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Według mnie,skrzynki tej nie da sie w rzaden sposób otworzyc,babcia która nam sprzedaje bronie i zbroje,trzyma te wszystkie rzeczy w nej.Taka jest moja hipoteza :idea: ( lol hipoteza dobre sobie )
FF XII W trakcie katowania
Xaz

Post autor: Xaz »

W sumie dobre :]
Monk

Post autor: Monk »

Witam
Da się ominąć w jakiś sposób DARK AEONY a konkretnie DARK VALEFOR i DARK BAHAMUT ?
Ponieważ chce wejść do Besaid Island i zdobyć część dla broni Tidusa a żeby pokonać Dark Aeony jestem niestety jeszcze za słaby( za niskie statystyk).
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Nie da się niestety ;)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Monk pisze:Da się ominąć w jakiś sposób DARK AEONY a konkretnie DARK VALEFOR i DARK BAHAMUT ?
Valefora nie ominiesz, za to Bahamuta nie musisz ruszać, chyba, że nie wziąłes skrzynki po pokonaniu Yunalesci, a bardzo ją chcesz mieć.
Gość

Post autor: Gość »

Witam
Da się sprawdzić gdzieś, jakie sfery już zebrałem i np. przejrzeć je jeszcze raz?
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Chyba nie, w ffx2 jest taka opcja.....
marcintalko

Post autor: marcintalko »

niemoge sie wrucici do 3 siustr bo nie moge znalesici trenera po wyjsiciu z calm lands :evil:
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Po pierwsze pisze się sióstr a nie siustr. Po drugie, jak polecisz Airshipem na Calm Lands, to ta od chocobo będzie przy miejscu gdzie wylądowałeś.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

marcintalko pisze:znalesici
Siadaj do pisania ze słownikiem ortograficznym ;)

Trenerka pojawia się przy agencji- jak wyjdziesz i jej nie ma, poszukaj przy wejściu na Calm Lands od str Macalanii. A jak nadal nie ma, to spróbuj kilkakrotnie wejść na statek i wysiadać w Agencji i za którymś razem trenerka NA PEWNO będzie!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

niemoge sie wrucici do 3 siustr bo nie moge znalesici trenera po wyjsiciu z calm lands Evil or Very Mad
14 lat i pisac nie umiesz? Biedne dziecko.
Przetłumaczę bredzenie tegoż człowieczka, dla niekumatych.
"Nie mogę wrócić do 3 sióstr, bo nie mogę znaleźć trenera po wyjściu z Calm Lands".

Odpowiedź na to stwierdznie to:
Belgamine jest tuż przy sklepie z itemami i save pointcie, a nie przy wyjściu. Poleć Airshipem na Calm Lands i udaj się na południowy-zachód. Tam masz takie wgłębienie w kształcie koła. po środku stoi skała i Belgamine. Jeżeli idziesz od Macalanii, to zejdź na Calm Lands i kieruj się na sklepik. Belgamine jest widoczna z daleka.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Go-Go-Yubari pisze:Belgamine jest tuż przy sklepie z itemami i save pointcie, a nie przy wyjściu. Poleć Airshipem na Calm Lands I udaj się na południowy-zachód. Tam masz takie wgłębienie w kształcie koła. po środku stoi skała i Belgamine. Jeżeli idziesz od Macalanii, to zejdx na Calm Lands i kieruj się na sklepik. Belgamine jest widoczna z daleka.
Yubari, nie o Belgemine chodzi - ona jest później w Remirm Temple! Trenerka to ta na kurczaku, dzięki której można jeździć na chocobo. Jeśli chodzi o "Wracanie do Magusek" to znaczy,że Belgemine już czeka w świątyni i wyatarczy tylko się do niej dostać
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

A, to błąd mojego zlasowanego mózgu. trenekra jest przy zachodnim klifie lub kilka kroków na południe od sklepu. O.
Gość

Potwory z "Inside Sin"

Post autor: Gość »

Mógłby mi ktoś napisać, jakie potwory trzeba złapać z "Inside Sin". Brakuje mi jednego (ostatniego). Po przestudiowaniu bestiaruisza, wydaje mi się, że może chodzić o "Land Worm", ale w "Inside Sin" nie mogę na niego trafić. Wiem, że jest już on po ostatnim save'ie, ale wtedy chyba nie można już wrócić do MA.
Jeśli któraś część mojego pytania jest niezrozumiała, to proszę o wyrozumiałość, bo już od łażenia po tym Sin'ie trochę rozum wysiada :evil: .
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”