Chyba masz rację bo sprawdziłem w waszym dziale różnice między tłumaczeniami. Sorry, Sephiria, my faultSephiria pisze:Guzik prawda, tylko pewnie trafiłeś na fatalne tłumaczenie.

Moderator: Moderatorzy
Były jako brudne, ogromne piksele udające twarz - jednak w szóstce czasami portrety wyglądają lepiejAshramus pisze:W FF4 tez byly
Ja też się wtedy brechtałem :D , ale bardziej gdy przed Doma Castle Leo musiał wyjechać i mówił Kefce by nie ważył się robić czegokolwiek mieszkańcom. Na to Kefka: "Zajmę się tym bez zwłoki...zwłoki? Zwłoki, zwłoki" Jejku, ten gość jest psychiczny... :DKoszał pisze:ja sie przy niej nawet zaśmiałem, jak ta drobna ośmiornica próbowała zepchnąć na scenę tonowy obciążnik
Uwielbiam psycholi... Tylko takich, co mają inteligencję i urok, nie tylko mwahahaha...Zjadacz pisze:"Zajmę się tym bez zwłoki...zwłoki? Zwłoki, zwłoki" Jejku, ten gość jest psychiczny...
Dawn of Souls chybaMatomania pisze:Down of Souls
Final 9 to **** Złe zakończenie przygody finali ma PSone. Ale piątka jest spoko.AnDuR1L pisze:Final Fantasy 5 jest bez wątpienia najlepszą częścią sagi oprócz Finala 9.