Vis a vis - wasze (foto)mordki

Idealne miejsce by dowiedzieć się czegoś o innych, a dla Nowych by się przywitać.

Moderator: Moderatorzy

pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Go-Go-Yubari pisze:Ty chyba chcesz mnie wkurzyć, a ostrzegam, że mam dzisiaj zły humor. Nienawidze upierdliwości.
Oj nie złość się ;)
Go-Go-Yubari pisze:po pokazaniu zdjęcia kończy się żywot internetowej (forowej) anonimowości.
Co prawda, to prawda, ale znam takie forum perkusistów, na którym nikomu to nie przeszkadzało. Generalnie to dlatego, że co roku w wakacje organizują sobie zjazdy i tak, czy inaczej się poznają. Mój kumpel tam pisze i mówi że codziennie jest kilkanaście nowych zdjęć i nikt się nie wstydzi. Rozumiem argumenty GoGo ale co to za różnica, jeśli jesteśmy (o ile to tak można nazwać) forumowymi kolegami/koleżankami to pokazani zdjęcia jest rzeczą naturalną. Ale nie naciskam, nie to nie :P. A wracając do tematu... Kumpel wywołuje zdjęcia z przed tygodnia, więc może coś wstawie...
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Ja tam wole swoje mudo-fora, gdzie wszyscy maja w rzyci jakies zdjecia.. wola sie spotkac gdzies na piwku(-ach) na ogolnopolskim zjezdzie:)

A co do forow - np. znajoma udziela sie na forum 'kurde' i tam wiekszosc piszacych aktywnie.. umieszcza cale swoje galerie ze zdjeciami w osobnych topikach..

a niech se ludzie robia co chca :)
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

pho3n1x pisze:Rozumiem argumenty GoGo ale co to za różnica, jeśli jesteśmy (o ile to tak można nazwać) forumowymi kolegami/koleżankami to pokazani zdjęcia jest rzeczą naturalną.
Nie każdy na forum jest "kolegą" "koleżanką". Nigdy nie jesteś pewien czy ktoś lubi czy tylko udaje. Ktoś pozna Twoją twarz w mieście (wczesniej widział/a zdjęcie na forum), nie lubi Cie bo ją/go kiedys obraziłes czy coś, to Cie wepchnie pod tramwaj, albo coś (drastyczny przykład, ale na taki własnie wpadłam). poza tym "on ma irokeza! Nienawidze punków! Myślełem/am, ze to spoko gość, a to punk! Bic, zabić!"....
Ashramus pisze:a niech se ludzie robia co chca n
Dokładnie. Ktoś chce? Daje fotki, ktoś woli nie? Uszanować i dać spokój.

To kto następny? ;)
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Go-Go-Yubari pisze:Nie każdy na forum jest "kolegą" "koleżanką". Nigdy nie jesteś pewien czy ktoś lubi czy tylko udaje. Ktoś pozna Twoją twarz w mieście (wczesniej widział/a zdjęcie na forum), nie lubi Cie bo ją/go kiedys obraziłes czy coś, to Cie wepchnie pod tramwaj, albo coś (drastyczny przykład, ale na taki własnie wpadłam). poza tym "on ma irokeza! Nienawidze punków! Myślełem/am, ze to spoko gość, a to punk! Bic, zabić!"....
To się nazywa paranoja, GoGo :roll:

To jest zdjęcie kotki kuzynki. Kotka nazywa się Jurek.. zwana jest również Żorżykiem, Dżordżykiem, etc. :wink: Jest taka malutka (a ma prawie 2 lata), że zmieśiła się bez problemu w beciku dla totalnego niemowlaczka^^
Zdjęcie wykonane u kuzynki, która trzyma Jureczka, by ładnie pozowała do zdjęcia... :wink:

Obrazek
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lady Luck pisze:To się nazywa paranoja, GoGo Rolling Eyes
Ja się boję tylko Rinciaqa, bo to niebezpieczne stworzenie jest jak macha kijem XD
A poza tym raz mnie na tory tramwajowe jeden dziadyga wepchnął prawie, więc to może dlatego.....

Ładny kot. Brytyjski?
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Go-Go-Yubari pisze:Ładny kot. Brytyjski?
No właśnie nie brytan, nie wiem skąd się dokładnie taki wygląd Jureczka wziął... kiedyś znalazłam w spisie rasę bardzo podobną do wyglądu Dżordża, nazywało się to jakoś dziwacznie...
W każdym razie jeszcze nigdy takiego małego cuda nie widziałam :]
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Ależ on śliczniutki jest XD :!: Tak bym go przytulił,tam mocno,tak :!: XD
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Powiedz odrazu ze chcesz zadusic kotka! A ja mowie "nie, nie wolno!" ^^"
Rzeczywiscie fajny, chociaz skarpety mu nie pasuja.. ale to moze dlatego ze ja ogolnie lubie stopy ~_~
Koszał

Post autor: Koszał »

No dobra sorka: ale chyba jak miałeś 17 lat to nie stroniłes od głupich dowcipów, perwersyjnych tekstów w kierunku dziewczyn itp. - taki wiek. Dobra dam se siana na dzisiaj :twisted:
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

A z takiego szacownego miasta byl..

Obrazek

Bylem troche mlodszy ale nie az tak bardzo, zreszta pryszcze to typowe w mlodosci.. Grunt to "zachowac anonimowosc" !:D W 3miescie duzo tramwajow wiec..
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

No teraz wiem, ze mój przyszły mąż [spokojnie, żartuję przecież XD] ma bomble zamiast twarzy :D No, lepsze to niż nic XD
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Go-Go-Yubari pisze:[spokojnie, żartuję przecież XD]
Eh eh.. a juz zdarzylem sie zaczerwienic XD
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Erm, Ash współczucia, to się jakoś leczy :?: ;) A tak na poważnie: ładną masz tapetę w pokoju :) I dobry styl ubierania ;)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Erelen_Galakar pisze:ładną masz tapetę w pokoju
To pub w Sopocie jest.. ale dzieki :p
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit