szukasz czarnej szminki czy bialego pudru? :D :DLady Luck pisze:Może gotyckie kosmetyki też mają? ...
Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]
Moderator: Moderatorzy
co do farbowania w tym tygodniu widzialam dziewczyne w fioletowych wloskach,obcieta tak na punkowo 
 siwetnie wygladala...sama zastanawiam sie teraz nad fioletem 
 ......a nawet nei wspomne jak ludzie ja wzrokiem zzerali  

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						To nie znaczy chyba to samo co "pozerac wzrokiem" ?:PGarnet pisze:.a nawet nei wspomne jak ludzie ja wzrokiem zzerali
Rin - dla Ciebie kolor jak kolor, dla mnie nie. Spoko, blondynki z rozowymi pasemkami tez sa fajne ^^" A temat, czy farbowanie niszczy wlosy juz sobie odpuszcze.. chociaz costam moglbym rzec.
~~~<< piesek preriowy   >>~~~
						- Nienormalny_PS2
 - Malboro

Fiolet fajny kolor :D.Garnet pisze:sama zastanawiam sie teraz nad fioletem
Jak zwykle hieh,hieh. "Zobacz co za dziwak idzie,hmpf,jak ona mogła to zrobić z włosów.Spójrzcie na mnie!Mam zielone sandały,zielone spodnie i niebieską koszulkę.Jestem normalny.A ona ma włosy na kolorowo.Musi być jakaś nienormalna,hmpf." - Typowe.Też widziałem sobie ostatnio punka.Garnet pisze:a nawet nei wspomne jak ludzie ja wzrokiem zzerali
"Hahahah,Mietek zobacz jaka szczota na bani
- 
				Erelen_Galakar

Hmmm... punków widuję dość często (tylko czemu zawsze proszą mnie o drobne) i jakoś to nie kolor włosów mnie od nich odstrasza 
 Hmmm... u mnie na wydziale była taka mania, że dziewczyny robiły sobie zielone pasemka i bardzo ładnie w nich wyglądały 
 Kobiety o fioletowych włosach nie widziałem, ale jeśli Garnet przefarbujesz to zrób ich zdjęcie i mi prześlij 
 Bardzo chciałbym to kiedyś zobaczyć 

- Nienormalny_PS2
 - Malboro

- Go Go Yubari
 - Ifrit

Łącznie mam 4 kolory włosów [na głowie], w tym 1 własny, oryginalny, "genowy". Używam dobrych szamponów i mam włosy ok.Ashramus pisze:Spoko, blondynki z rozowymi pasemkami tez sa fajne ^^" A temat, czy farbowanie niszczy wlosy juz sobie odpuszcze.. chociaz costam moglbym rzec.
Co do całkowitego farbowania (ja mam balejaż), to myślałam nad bordo, ale jakos się rozmyśliłam...może kiedyś.
- Nienormalny_PS2
 - Malboro

co do balejazy..pasemek..itp,ja znowu za tym nie przepadam,wole jednolity kolorek 

osattnio jeden do mnei podszedl z kapeluszem gdzie w srodku byla slodka myszka ^^Erelen_Galakar pisze:punków widuję dość często (tylko czemu zawsze proszą mnie o drobne)
tak,tak^^Nienormalny_PS2 pisze:Cytat:
ale jeśli Garnet przefarbujesz to zrób ich zdjęcie i mi prześlij n Bardzo chciałbym to kiedyś zobaczyć
Ja też się na to piszę n.
						to jest już nas trzech którzy chcą to zobaczyćNienormalny_PS2 pisze:Cytat:
ale jeśli Garnet przefarbujesz to zrób ich zdjęcie i mi prześlij n Bardzo chciałbym to kiedyś zobaczyć
Ja też się na to piszę .
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
						- 
				Lady Luck

Ja też chc, ja teeeż 

A poza tym, to puncorki czasami naprawdę się fajnie ubierają :]

U mnie w szkole jest kilku puncorów. Ogólnie nie mam nic przeciwko nim... tylko mogli by od czasu do czasu przestać chrzanić o anarhy y demolce...Garnet pisze:Erelen_Galakar napisał/a:
punków widuję dość często (tylko czemu zawsze proszą mnie o drobne)
osattnio jeden do mnei podszedl z kapeluszem gdzie w srodku byla slodka myszka ^^
A poza tym, to puncorki czasami naprawdę się fajnie ubierają :]
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=54920375 fajne butki i fajna cena ;]]]]

gorzej jak o niczym nei chrzania a tlyko sie tak ubieraja bo ..oo..tak jest ladnie i ktos sie tak ubiera...Lady Luck pisze:tylko mogli by od czasu do czasu przestać chrzanić o anarhy y demolce...
						Nie no, to przydatna rzecz jest..
-Patrz Helka co mi Zbyniu kupil, takie czarne butki hihihi i smoka z waty cukrowej co ma oczy z diamentow i siedzi na Perle Nilu.
Chociaz na dobra sprawe, jesli ludzie kupuja jakies przedmioty zwiazane z ff, to czemu nie uniwersalne buty;)

-Patrz Helka co mi Zbyniu kupil, takie czarne butki hihihi i smoka z waty cukrowej co ma oczy z diamentow i siedzi na Perle Nilu.
Chociaz na dobra sprawe, jesli ludzie kupuja jakies przedmioty zwiazane z ff, to czemu nie uniwersalne buty;)
~~~<< piesek preriowy   >>~~~