Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Eiko pisze:Wkurzyłam się, bo za cholere nie chce mi Tidus zrobić Jecht shootu Sad Wciskam wszystko tak jak jest pokazane, ale w ostateczności piłka spada Tidusowi na łeb i tak się kończy zabawa Sad Coś robię źle czy co?? Tam trzeba gdzieeś na dłuższy czas się zatrzymać?? Pytam się tutaj, bo to dotyczy blitzballa
Wiesz jaki jest patent? Trzymaj drążek tak jak jest napis (np.U góry jest napis, to drążek do przodu. Na skos to i drążek na skos) i wciskaj "X" ;) Ot, cała filozofia ^^
Galarion

Post autor: Galarion »

Wlasnie przeczytalem w solucji, ze wygrac puchar za pierwszym razem bez Jecht Shota jest bardzo trudno, a ja bez niego wygralem od razu jak 1 raz gralem w blitza, myslalem ze tak jest ustalone w fabule gry. Mialem szczescie, czy to w solucji cos zle jest napisane. BTW teraz gram od nowa, bo gralem "na chama" i skonczylo sie ze nie moglem Lady Yunalesci przejsc ( w blitza wogole nie gralem :P).

P.S. Czesc wszystkim, moze bede tu czasami wpadal :).
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Eiko pisze:Wkurzyłam się, bo za cholere nie chce mi Tidus zrobić Jecht shootu Wciskam wszystko tak jak jest pokazane, ale w ostateczności piłka spada Tidusowi na łeb i tak się kończy zabawa Coś robię źle czy co?? Tam trzeba gdzieeś na dłuższy czas się zatrzymać?? Pytam się tutaj, bo to dotyczy blitzballa
Ja am na to niezawodny sposób,walicz analogiem we wszystkie kierunki i wciskasz X,napewno sie ude,sprawdzone i ma moja rekomendację :D
FF XII W trakcie katowania
Matomania

Post autor: Matomania »

Mi się zdobyć za 1 razem udało.
TomajS pisze:Ja am na to niezawodny sposób,walicz analogiem we wszystkie kierunki i wciskasz X,napewno sie ude,sprawdzone i ma moja rekomendację n
Technika na berserkera :)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Aha dzięki, a ja się upierałam, żeby strzałeczki naciskać :lol:

[ Dodano: Sob 11 Cze, 2005 ]
To mam jeszcze pytanko: Czy jak się nie zdobyło Jecht Shoota to można zdobyć Jecht Shoot 2??
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Matomania pisze:Technika na berserkera
Można i tak nazwać :)
Czy jak się nie zdobyło Jecht Shoota to można zdobyć Jecht Shoot 2??
Tak mozesz sie go nauczyc z przedmiotu wyranego w czasie jedngo z turniejów w Blitza,ale trzeba miec wyuczone wczesniejsze wymagane techniki.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

TomajS pisze:ale trzeba miec wyuczone wczesniejsze wymagane techniki.
Czyli te, które są na dole tego okienka??
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Tak
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jest dział od pomocy. Poza tym przypominam, że to nie czat. O. Tyle ze spraw modowych.

Eh Mój kochany Pah Guado jest genialny...gdyby nie on...poległabym ^^ na początku, bo teraz wymiatam ^_^ I nie ma lepszego bramkarza niż Keppa. Oczywiscie jak się go odpowiednio podleveluje :>
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Go-Go-Yubari pisze:I nie ma lepszego bramkarza niż Keppa.
Ja mam teraz Jumala i nie jest taki zły ;)
Go-Go-Yubari pisze: Pah Guado
Też miałam jakiegoś Guado i tak się zastanawiam czy to właśnie nie tego

A ja jak ostatnio grałam to miałam w składzie Linnę i tak mi jej jakoś brak... Głupi Al Bhedzi mi ją zabrali :sad:
Go-Go-Yubari pisze:Jest dział od pomocy. Poza tym przypominam, że to nie czat. O. Tyle ze spraw modowych.
Ja już milknę na wieki ;) Z pytaniami oczywiście ;)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Zanarkand Abes to ostatnia w ffX-2 drużyna do odblokowania?(ostatnia z dwóch :D)
Muszę wymienić sobie Yunę w zamian za Tidusa, bo mam Trade Privilege i ich pokonałam. Jak pamiętam Tidus był na ataku, to ciekawe jak sobie taki słabiak jak Yunie poradzi, hehe...

[ Dodano: Pon 04 Lip, 2005 ]
Eiko pisze:Pah Guado

Też miałam jakiegoś Guado i tak się zastanawiam czy to właśnie nie tego
Hmm nie wiem, czy mi się coś źle wydaje, ale ja na bramce też mam Guado, ale nie Pah, tylko Yumę. I zamieniam go z Miyu, równie dobrym bramkarzem (raczej bramkarką :) )
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Heh, blitzball to fajna giera XD

Początkowo uważałem ją za dno, ale wynikało to z faktu że jej nie rozumiałem, teraz kiedy wszystko gra, muszę przyznać że to spoko jest. Widzę tylko minus w tym, że mało drużym gra, za mało -_-

Anyway jakoś od wczoraj czas rozgrywki mi nie przeszkadzał :lol: Heh, rozwalam wszystkich :]

A co do temau to ja zostawiłem wszystkich co byli na początku i dodałem tylko Wedge'a i Miyum (czy jak jej tam, dostajemy ją na moonflow, świetna na bramce (jeśli nie najlepsza ;) ). Tidus rządzi.

Mam pytanie, gdzie uzyskać Jecht shot II ?

ps. zaraz wypróbuję czy techa w końcu się nauczę :)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Jecht Shoot można wygrać w turnieju bądź lidze (nie pamiętam) jak nauczysz Tidusa wszystkich Key Techniques
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Eiko pisze:Jecht Shoot można wygrać w turnieju bądź lidze (nie pamiętam) jak nauczysz Tidusa wszystkich Key Techniques
Jacht Shoot 2 chyba mialas na myśli? Wygrałam juz 43 mecze i nigdy nie mialam jako nagrody JS1, raz miałam JS2. JS1 jest na statku S.S. Winno. W Luca w porcie stoi bodajże.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

No o dwójce mówiłam ;) Ale zapomniałam ;) Odpowiadałam na post Boniego, a tam było napisane ;)

Po zdobywaniu sigila dla Wakki szczerze mam dość Blitzballa...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”