To wiem,tylko która komnata bo nie chce by winko przeszłow ręce osób nie powołanych :DGarnet pisze:adres... jeszcze pytasz...zamek w alexandrii i wszystko jasne
In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>
Moderator: Moderatorzy
najwieksza i najwazniejsza?TomajS pisze:To wiem,tylko która komnata bo nie chce by winko przeszłow ręce osób nie powołanych

no nie wiem czy 4 nie odbiega znacznie od resztyBIOHAZ pisze:SH3 SH4 to już nie to samo chodz, aż tak dużo nie odbiegaja od wcześniejszych czesci

teraz?BIOHAZ pisze:zreszta teraz ma wyjsc czesc 5 Silent Hill-a czekam z niecierpliwościa

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
No nie tak dosłownie terazGarnet pisze:BIOHAZ napisał/a:
zreszta teraz ma wyjsc czesc 5 Silent Hill-a czekam z niecierpliwościa
teraz?

Ok przyznaje racje, są plusy i minusy, zreszta w 4 grałem tylko raz i jak narazie podziekuje.Garnet pisze:BIOHAZ napisał/a:
SH3 SH4 to już nie to samo chodz, aż tak dużo nie odbiegaja od wcześniejszych czesci
no nie wiem czy 4 nie odbiega znacznie od reszty
Ja się całkiem szybko przyzwyczałem
czasem nawet myśle że za szybko 
Gdyby mój brat nie przyniósł pierwszego Silenta to wątpie żebym kiedykolwiek o serii usłyszał
chwała mu za to :D

Gdyby mój brat nie przyniósł pierwszego Silenta to wątpie żebym kiedykolwiek o serii usłyszał

I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!
No proste komks trzebabyło przeczytać
szkoda że tylko (w Polsce)3 części......a co do filmu to szpital, pielęgniarki,psy i klimat muszą być
żeby jeszcze dali motyw z radiem i latarką :D fajnie by było 
Ale żeby nie zjechali całości z komiksu bo bym nie poszedł do kina

Ale żeby nie zjechali całości z komiksu bo bym nie poszedł do kina

I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
A dokładnie zagrała tam Borg Queen i z czystym sumieniem moge powiedzieć, że to była świetna kreacja. Demoniczna, kusząca, a zarazem logiczna i chłodna królowa Borgów - wyszło jej to idealnie.Garnet pisze:Silent Hill: Alice Kridge ("Star Trek: First Contact"
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Garnet chodzi o komix Silent Hill: Dying Inside?
Jeżeli filmem będą zajmować się ludzie od gry to na pewno nie spieprzą
p.s. <po obejrzeniu fotek> OOOO jaaaaaaaaaaaa to Silent Hill istnieje naprawdę??? Jadę tam! :D:D:D:);)
Jeżeli filmem będą zajmować się ludzie od gry to na pewno nie spieprzą

p.s. <po obejrzeniu fotek> OOOO jaaaaaaaaaaaa to Silent Hill istnieje naprawdę??? Jadę tam! :D:D:D:);)
Ostatnio zmieniony sob 18 cze, 2005 21:27 przez kanzer, łącznie zmieniany 1 raz.
to bys sie dowiedzial na forum :]HWDPIS pisze:Gdyby mój brat nie przyniósł pierwszego Silenta to wątpie żebym kiedykolwiek o serii usłyszał
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %3AIT&rd=1 looknijcie na to :D
czemu akurat psy?HWDPIS pisze:psy

film opiera sie najbardziej na 1HWDPIS pisze:Ale żeby nie zjechali całości z komiksu bo bym nie poszedł do kina
khem...czas przyszly raczej jzu nie wchodiz w rachube ^^kanzer pisze:Jeżeli filmem będą zajmować się ludzie od gry to na pewno nie spieprzą
konami czuwa...czuwa ale nie rezyseruja....
http://www.avary.com/rogeravary/journal/journal.php polecam oblookac najnwsza notke :]
Prawdziwy fan nie ominie takiej okazjiGarnet pisze:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %3AIT&rd=1 looknijcie na to