Gotyk & Metal
Moderator: Moderatorzy
-
pho3n1x
bardzo mnei cieszy gdy komus podoba sie to co polecam ^_^ oraz to co sama ubostwiam :]
[ Dodano: Pią 17 Cze, 2005 00:28 ]
ktos musi w koncu sprowadzac ludiz na dobra droge w zyciu ;]
[ Dodano: Pią 17 Cze, 2005 00:29 ]
...ech..me przypomina sobei kelch der liebe na zywca ^_^
[ Dodano: Pią 17 Cze, 2005 00:28 ]
ktos musi w koncu sprowadzac ludiz na dobra droge w zyciu ;]
[ Dodano: Pią 17 Cze, 2005 00:29 ]
...ech..me przypomina sobei kelch der liebe na zywca ^_^
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Erelen_Galakar
W końcu sprawiłem sobie płytkę najnowszą Lacrimosy (nie toleruję piratów, więc po jej kilkakrotnym przesłuchaniu w końcu kupiłem)
Nie wiem czemu, ale jakoś ten zespół przypomina mi stylem gry muzykę klasyczną. ^^ Chyba za to porównanie Garnet mnie zagryzie ^^
PS. W dodatku znalazłem ich płytkę w Empiku
PS. W dodatku znalazłem ich płytkę w Empiku
a niby czemu? <przeczytaj co wczesniej pisalam o tym zespole:]w dobrej muzyce bodajze podaczas rozmowy z Bonim :D>Erelen_Galakar pisze:ale jakoś ten zespół przypomina mi stylem gry muzykę klasyczną. ^^ Chyba za to porównanie Garnet mnie zagryzie ^^
zreszta nagrywaja czesto z orkiestra to sie nei dziwie ze przypomina muzyke klasyczna ^^
ja kupilam plyte w media markt-byla taniej :D w empiku byla po 59 bodajze a w media po 54 czy jakos tak;) ..zawsze cos
aha i jak sie ksiazeczka podoba?
Ostatnio zmieniony pt 17 cze, 2005 14:07 przez Garnet, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Erelen_Galakar
Garnet to dla mnie tylko plus, że przypomina muzykę klasyczną, bo wyjątkowo ją lubię. Jeśli pozostałe zespoły tak samo grają to lada dzień Goth może stać się jednym z ulubionych gatunków gry.
PS. Tylko nie rozumiem, czemu to było w dziale: Rock, Pop, Muzyka rozrywkowa ^^ ja bym to bardziej dał do muzyki poważnej ^^
PS. Tylko nie rozumiem, czemu to było w dziale: Rock, Pop, Muzyka rozrywkowa ^^ ja bym to bardziej dał do muzyki poważnej ^^
u mnie bylo w dziale metal a w media w dziale heavy/ciezkie brzeminia
< najlepiej jakby dali taka kategorie jak gothic...ale to sobei mozna pomarzyc ^_^>
< dla mnei to tez plus
tym barzdiej ze swietnie lacza muzyke klasyczna z rockiem
...chodiz mi o roznorodnosc ich piosenek>

jeszcze tak do okladki..tym razem nei ma jako tako symbolu zepsolu-klauna....tzn jest on ale jak widac przeobrazil sie on...a ubranko zostawil na boku..piekne ^_^
< aha Erelen tamta pania co mialam na avku to jest jakby co z plytki Inferno
chocizby to jzu pewnei wiesz chociazby dzieki zakupie plytki
>
ech..te okladki to w ogole majsterczyk...co ejszcze bardziej potwierdza ze czarno biale zdjecia najpiekniejsze
< dla mnei to tez plus
fajnei ujeteErelen_Galakar pisze:ulubionych gatunków gry.
wiesz gotyk to szeroka dziedzina od classic-bauhaus i te sprawy do electro, wiec takich lacrimos samych to tu nie maErelen_Galakar pisze:Jeśli pozostałe zespoły tak samo grają
jeszcze tak do okladki..tym razem nei ma jako tako symbolu zepsolu-klauna....tzn jest on ale jak widac przeobrazil sie on...a ubranko zostawil na boku..piekne ^_^
< aha Erelen tamta pania co mialam na avku to jest jakby co z plytki Inferno
ech..te okladki to w ogole majsterczyk...co ejszcze bardziej potwierdza ze czarno biale zdjecia najpiekniejsze
-
Erelen_Galakar
Zgadzam się, okładki są naprawdę piękne
Już się nie dziwię, czemu tak często masz je na avkach
) i tak po prostu same palce wystukały

Tam miało być muzyki ^^ Ale w tle chodzi FF XI (czekam na kogośfajnei ujete
Hmmm... dlatego będę słuchał tylko tego co poleca madame Garnetwiesz gotyk to szeroka dziedzina od classic-bauhaus i te sprawy do electro,
-
Erelen_Galakar
to bedzie Twoja strata,nie moja ^^Erelen_Galakar pisze:Przykro mi Garnet, ale już ich nie lubię
widzisz u mnie byla jeszcze jedna :] ...tak poza tym to media markt,slepy z muzyka metalowa < heh> , allegro i wszelkei inne sklepy muzyczne...a nuz :DErelen_Galakar pisze:Gdzie można kupić płytki Lacrimosy bo w Empiku była tylko ta jedna
-
pho3n1x
ehh dostałem wczoraj płytkę Huntera i muszę powiedzieć jedno... totalne dno. Nie polecam nikomu. Chłopaki mieli swego czasu jedną dobrą, nawet bardzo dobrą płytkę - Medeis, reszta to niestety cienizna. A nowa przekrawcza już wszelkie granice, zaczynając od tekstów, przez wokal (ze skopanymi wstawkami) na gitarach kończąć 
Ps: Statix-X niestety jeszcze nie było, więc mi wujo nie przywiózł
Ps: Statix-X niestety jeszcze nie było, więc mi wujo nie przywiózł
-
targaroth