Kurczaki cip cip ciura, ogladam tvn7 i szczuje swiat za pomoca wirtualnego szczura, cip cip cip ciura, trzeba wyjsc kur*a z psem bo sie ciemno robi.. :D
Hmmm... same plagiaty A ja to wymyśliłem podczas 4 godziny grzybobrania :] Dobra coś z innej beczki:
"Dobra, dobra, dobra
Jest ta zupa z bobra,
Na śniadanie lepsza,
Jest ta zupa mleczna,
Na kolację lubię,
Mieć pół litra w czubie,
Kiedy w nocy wstaję,
Żygam po tapczanie"
Cip cip ciura chciałbym muła, cip cip ciura zgubiłem ogóra, cip cip ciura. Nie nabijam cip cip ciura, bo to offtop cip cip ciura.
Cip cip ciura co za kura!
Cip cip ciura co za fura,
cip cip ciura to je nora,
cip cip ciura chceta woła,
cip cip ciura to je dziwne,
cip cip ciura muszę kończyć!
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Dotąd myślałem że to wierszyk walentynkowy mojego forumowego kolegi jest dziwny. Myliłem się.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
To nie wierszyk To piosenka, którą należy śpiewać do melodii znanego przeboju "Dobra, dobra, dobra" Ostatnie dwie linijki to interpolacja, może nie ma rymu, ale jest zabawna