Jak nie daRinciaq pisze:szkoda ze po piasku nie da rady
Jak szaleć, to szaleć- sporty różne
Moderator: Moderatorzy
- 
				Rinciaq

- 
				pho3n1x

- Nienormalny_PS2
 - Malboro

"dżambi" O_o ...łojeny ...cóż ..ja tam miłuje swoje zycie, jakie by ono nie było ..raczej nie należe do fanki sportów ekstremalnych w ogóle 

&. - > kropek na rollercasterze 
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
						A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
eee...tam...Nienormalny_PS2 pisze:Tak,to rządzi.Po prostu wypas,wjechać sobie wyciągiem i jazda......Rinciaq pisze:Ooooooo a ja bym sobie pozjezdzala na snołbordzie....bziuuuuuuuuum....(Miękkie wiązania rlz)
MIODZIO!
- Nienormalny_PS2
 - Malboro

Kupilem se nowa rakietke, Yashimy. Ma cholernie niskie parametry (3 na spin a kontrola i szybkosc nie przekracza 6) ale za to.. mysle ze jest niezle wywazona:) Pozatym byla dosc tania i po 20 minutach wazenia roznych rakietek stwierdzilem ze ma wage optymalna.. mam nadzieje ze ustawienie pod osobisty profil da mi wiecej niz za ciezka rakietka world class:)
Pisze bo sie ciesze i czekam na testy w grze:D

Pisze bo sie ciesze i czekam na testy w grze:D
~~~<< piesek preriowy   >>~~~
						- 
				Krzysiek2099
 - Cactuar

Ta... nie musisz mieć super mega drogiej, wielogwiazdkowej rakietki. Najważniejsze żeby była optymalna pod Twoją siłę i dobrze lezała w ręku. Niektórzy mają talent do podkręcania i gdy dodatkowo rakietka mocno podkręca to można stracić kontrolę nad piłeczką. Szkoda, że w większych sklepach niema stołów do testowania modeli rakietek obecnych na stanie sklepu. Przynajmniej nie kupowałoby się w ciemno.
To ja bym się chciał pochwalić inną rzeczą. Mianowicie rok temu 18 czerwca kupiłem nowiutkie buty piłkarskie Adidas Predator Pulse za... bagatela 720zł. Model ten został wydany na Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2004 (zaczeły się 1 czerwca). Ja gram w piłkę rekreacyjnie, więc kupiłem je bratu mojej dziewczyny (gra w A klasie) na 18 urodziny (ja nie potrzebuję aż takich butów ale jemu się przydają). Jestem (chyba) pierwszym w Polsce posiadaczem tych butów. Nie biorę pod uwage osób sponsorowanych przez Adidas. Ostatnio sobie je kilka razy pożyczyłem (" szwagier"ma taki sam numer buta jak ja) i mówię wam... poezja. Leciutkie jakbym na boso grał. Ale jest jeden feler. Mam kontuzję kostki (niemogę usztywnić stopy przy strzałach i jak piłka najdzie na palce to boli jakbym skręcił kostkę) i piłka strasznie się podkręca i mam problem z trafieniem z większych odległości w bramkę (spoza 16 metrów).
Pamietam jak "szwagier" pierwszy raz w nich grał. Był rzut wolny i chciał wrzucać. Ale piłka tak się podkręciła, że trafił w... słupek. Szkoda ale młody był w lekkim szoku.

To ja bym się chciał pochwalić inną rzeczą. Mianowicie rok temu 18 czerwca kupiłem nowiutkie buty piłkarskie Adidas Predator Pulse za... bagatela 720zł. Model ten został wydany na Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2004 (zaczeły się 1 czerwca). Ja gram w piłkę rekreacyjnie, więc kupiłem je bratu mojej dziewczyny (gra w A klasie) na 18 urodziny (ja nie potrzebuję aż takich butów ale jemu się przydają). Jestem (chyba) pierwszym w Polsce posiadaczem tych butów. Nie biorę pod uwage osób sponsorowanych przez Adidas. Ostatnio sobie je kilka razy pożyczyłem (" szwagier"ma taki sam numer buta jak ja) i mówię wam... poezja. Leciutkie jakbym na boso grał. Ale jest jeden feler. Mam kontuzję kostki (niemogę usztywnić stopy przy strzałach i jak piłka najdzie na palce to boli jakbym skręcił kostkę) i piłka strasznie się podkręca i mam problem z trafieniem z większych odległości w bramkę (spoza 16 metrów).
Pamietam jak "szwagier" pierwszy raz w nich grał. Był rzut wolny i chciał wrzucać. Ale piłka tak się podkręciła, że trafił w... słupek. Szkoda ale młody był w lekkim szoku.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
						Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15