Ps. Na koniec roku mam z niemieckiego bardzo dobry ;P
Swoją drogą nie myśleć, że nauczycielka jakaś kretynka. Jest bardzo dobra :] A fakt że pomyliłem wynika z hmm,... chwilowego zaćmienia
Ich werde starben/storben. (Wiadomo, że chodzi o zwykły bezok.)
nie chcialbys stac sie przykladnym obywatelem i pomoc przy odbudowie swojego kochanego miasta..oz Ty :] ...a juz wiem wolisz zginac za swoje maisto i swoja krolowa < bo rozumiem ze bardziej sklaniasz sie w strone alexandrii >
swoja droga..na filmikach lindblum i alexandria sa takie wielkie...super i w ogole < to samo co ff12> a szkoda ze do gry dostajemy takie male odcinki....
Boni pisze:Skąd wiesz ;p Ale zostaje mi posada w hotelu albo u tej tam co teatr prowadzi... Heh ;] Razem z aktorzyną bym pracował co za kupa się przebiera :]
:D :D ewentualnei z rodzina hippo tez nie byloby tak zle
Izrail pisze:A mi sie ostatnio bardzo Bran Bal spodobało... Taki ma przyjemny klimacik i w ogóle...
Eee tam. Kuja wolał Treno od Bran Bal... i ja też się tego trzymam. :D
Btw, po cholerę im hotel w Bran Bal...? Bo chyba coś nie za często miewają tam gości?
Bran Bal było sliczne ..jedna z moich ulubionych lokacji ....tam też bym mogła mieszkać ...tak z dala od wszystkiego...
...i tak tam tajemniczo ....^_^
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
te hotele to w ogole ...ciekawa...sprawa...w mniejszych miasteczkach to wyglada jakby tam chodzili spac a przynajmniej wiekozsc i jeszcze na dodatek miejsca im starczy
aha....ale jednak zawsze sa miejsa dla nas