Nic mi o nim nie mow, za godzine musze odpowiadac na histori z tej piepr**** Kuby u tego ze USA wprowadzila exodus cukru w 59 bo Castro wywlaszyl bez odszkodowania cudzoziemcow (cokolwiek to oznacza)....NIENAWIDZE HISTORIIII
trudno ; p coz moge poradzic...I TAK NIENAWIDZE HISTORIIIIII! ble fuj po co mam sie jej uczyc skoro historia lubi sie powtarzac oO Wiec jezeli cos bylo wazne to sie jeszcze zdarzy i ło. ; p
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Czy już wspominałam że NIENAWIDZE HISTORI a dzisiaj wyjatkowo jeszcze nie lubie Lewego ==' CO za kretyn mowi ze trzeba zaliczyc 2 odpowiedzi to sie czlowiek kuje caly łikend po czym po zadaniu pytania "jak sie nazywaja te wyspy co sa wkolo Kuby (chodzi o to ze to Karaiby są)" stwierdza ze mam zle podejscie do historii i mnie nie spyta tylko mam przyjsc jutro z ksiazka popularnonaukowa....wrrrrrrrr (uwaga, dzisiaj bede gryzc)
Jak wam poszedł egzamin gimnazjalny ??
Ja dostałem 90 punktów. 46 - polski , 44 - matma. Dziwne - myślałem, że więcej będzie pkt. z matmy. Ale właściwie to tam mało było matmy - bardzo dużo dali chemii i gegry.